30 Νοε 2014

Γρήγορο κατέβασμα αρχείων Δωρεάν με το DAP

Την πιο αξιόπιστη λύση στην επιτάχυνση αποτελεί ο Download Accelerator Plus (DAP) έχοντας πάνω από 300.000.000 downloads, όπως υποστηρίζει η δημιουργός εταιρία Speetbit, με τον οποίο μπορείτε να αυξήσετε την ταχύτητα στο κατέβασμα αρχείων απ' το διαδίκτυο κατά 25% περίπου δωρεάν και για πάντα, κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας το setup.exe αρχείο στον υπολογιστή σας από ΕΔΩ www.speedbit.com
Έχοντας πλέον πάψει να πιστεύουμε στα μαγικά που υπόσχονται οι accelerators, στα παραμύθια για διπλάσιες (και όχι μόνο) ταχύτητες ακόμα και στις free εκδόσεις, το πραγματικό, ''τζάμπα'' 25% του DAP είναι ... μια χαρά...




Για το κατέβασμα αρκεί να επισκεφθούμε την παραπάνω σελίδα και να πατήσουμε Download DAP - Free Version...








Κατά την εγκατάσταση ξετσεκάρουμε την αλλαγή αρχικής σελίδας που μας προτείνεται, πατάμε Install...


στη συνέχεια αφήνουμε τσεκαρισμένο το Free Version, κάνουμε κλικ στο Επόμενο,
(για όσους θέλουν κάτι παραπάνω υπάρχει και η Premium έκδοση που, σήμερα, θα τους κοστίσει γύρω στα 10$ η ακόμα ένα ''κατρακύλισμα στην παρανομία'' χρησιμοποιώντας τη γνωστή μέθοδο που φυσικά δε συνιστάται...)



κατόπιν απεπιλέγουμε το
Video Accelerator εφόσον μας είναι άχρηστο...



και πατάμε να συνεχιστεί η χρήση της εφαρμογής που είχαμε ως προεπιλεγμένη για την περιήγηση μας στο Ίντερνετ.

Ανοίγοντας την εφαρμογή, αφού τελειώσει η εγκατάσταση, απλά επιλέγουμε Language αν θέλουμε Ελληνικά...


μετά, Εργαλεία -- Επιλογές -- Σύνδεση, Τύπο σύνδεσης (1), Κατάσταση επιτάχυνσης (2), και Χώρα (3).






Αφήστε σχόλια για κάποια διευκρίνηση,απορία κ.λ.π.




28 Νοε 2014

Video - Παπαδάκης σε Άδωνι ''Είσαι γελοίος''


από enikos.gr

40.000 ευρώ σε κάθε άνεργο για ίδρυση νέας επιχείρησης - ΕΣΠΑ

Το πολυαναμενόμενο πρόγραμμα του Υπουργείου Ανάπτυξης που αφορά ίδρυση νέων επιχειρήσεων (με 100% χρηματοδότηση) για ανέργους από 18 - 64 ετών, πρόκειται να δημοσιευθεί εντός των ημερών.
Με προυπολογισμό 50.000.000 το νέο πρόγραμμα ενδεχομένως να συμπεριλάβει και τις επιχειρήσεις που έχουν ιδρυθεί εντός του 2014.
                                                                                                                            Οι τομείς που αφορά είναι οι εξής:
  • Λιανικό εμπόριο
  • Χονδρικό εμπόριο
  • Μεταποίηση
  • Υπηρεσίες 
  • Τουρισμός
 Επιλέξιμες είναι οι παρακάτω δαπάνες:

  • Ενοίκια: Το κόστος ενοικίων του τόπου υλοποίησης του σχεδίου.
  • Λογαριασμοί ΔΕΚΟ: Δαπάνες ηλεκτρισμού, ύδρευσης, θέρμανση,  τηλεφωνία, κινητή - τηλεφωνία, διαδίκτυο. Οι λογαριασμοί θα πρέπει να εκδίδονται στην επωνυμία της επιχείρησης.
  • Δαπάνες Ίδρυσης Επιχείρησης: Δαπάνες και παραστατικά στην επωνυμία της επιχείρησης για αμοιβές για νομικές υπηρεσίες, υπηρεσίες διοικητικής υποστήριξης και παροχής συμβουλών που έχουν άμεση σχέση με τη δημιουργία της.
  • Δαπάνες Παροχής Υπηρεσιών: Δαπάνες νομικής και λογιστικής υποστήριξης.
  • Δαπάνες Σύνταξης Επιχειρηματικού Σχεδίου: Αμοιβή για τη σύνταξη και υποβολή του προτεινόμενου επιχειρηματικού σχεδίου καθώς και για την παρακολούθηση εκτέλεσης του έργου.
  • Δαπάνες Κατάρτισης: Συμμετοχή εργαζόμενου/νων ή επιχειρηματία σε προγράμματα κατάρτισης που πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους φορείς επαγγελματικής κατάρτισης.
  • Αποσβέσεις Παγίων: Παγίου εξοπλισμού που χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες του έργου και για το χρονικό διάστημα υλοποίησης του έργου. ΔΕΝ θα πρέπει να έχει επιχορηγηθεί από κανένα άλλο πρόγραμμα.
  • Δαπάνες Αγοράς Εξοπλισμού, πρώτων υλών και ενδιάμεσων προϊόντων: Αναλώσιμα υλικά που θα χρησιμοποιήσει η επιχείρηση, δαπάνες μίσθωσης εξοπλισμού (leasing), πρώτες ύλες και ενδιάμεσα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν στην παραγωγική διαδικασία.
  • Μισθολογικό Κόστος 12 μηνών για νέα θέση εργασίας: Δαπάνες μισθοδοσίας 12 μηνών (μεικτές αποδοχές και εργοδοτικές εισφορές) των νέων εργαζομένων της επιχείρησης με σχέση εξαρτημένης εργασίας.

Ο μέγιστος προϋπολογισμός θα ανέρχεται σε 40.000 και ο ελάχιστος σε 10.000 ευρώ. 
Η διάρκεια υλοποίησης του επενδυτικού σχεδίου είναι 18 μήνες.
Περισσότερες πληροφορίες στο 210 656 5400 - HFT Consoulting.

πηγή www.epixeiro.gr

27 Νοε 2014

Torch Browser - ''Όλα σε ένα'' περιηγητής

Με δύο λόγια θα ΄λεγα ότι είναι ο καλύτερος με διαφορά, ΔΩΡΕΑΝ browser.
Πριν αρκετό καιρό ''τον πήρε το μάτι μου'' τυχαία χωρίς να δώσω σημασία μέχρι που προχθές τον ξαναβρήκα μπροστά μου (πάλι τυχαία) και είπα να του ρίξω μια ματιά... Συμπέρασμα?... ΤΕΛΕΙΟΣ...
Και μη στενοχωρηθείτε καθόλου που θ' αποχωριστείτε τον αγαπημένο σας Chrome (όσοι τον χρησιμοποιείτε) γιατί είναι βασισμένος και αυτός στη μηχανή Chromium οπότε είναι σαν δίδυμα αδελφάκια, με τη διαφορά ότι ο Torch έχει μια σειρά από δυνατότητες που δεν έχει κανένας άλλος περιηγητής διαδικτύου.
Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικά και τις ενδιαφέρουσες προτάσεις που μπορείτε να έχετε στη διάθεσή σας μόνο με τον Torch...


Μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε το αρχείο από ΕΔΩ www.torchbrowser.com και απλά να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας.(Κατά την εγκατάσταση, απ επιλέξτε ότι  δεν χρειάζεστε από  προτάσεις για μηχανές αναζήτησης κ.λ.π).
Εφόσον το λογισμικό εγκατασταθεί και ανοίξει η αρχική σελίδα θα δείτε όλους τους σελιδοδείκτες που είχατε στον προεπιλεγμένο browser να έχουν αντιγραφεί και μια νέα καρτέλα με διάφορες υπηρεσίες ίντερνετ, στις οποίες έχετε συνδρομή.
Χρησιμοποιώντας τον Torch μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο, μουσική και Torrents απ' το διαδίκτυο με ένα απλό κλικ, χωρίς επιπλέον πρόσθετα η λογισμικά και με πολύ ικανοποιητικές ταχύτητες.

Με το Τorch Music (κάτι παρόμοιο με το Spotify) μπορείτε να ανακαλύψετε νέες κυκλοφορίες μουσικής, να δημιουργήσετε λίστες με αγαπημένα σας τραγούδια, να ακούσετε προτεινόμενες επιλογές και εύκολα να τις μοιραστείτε με φίλους.
Το Facelift σας προσφέρει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε την σελίδα σας στο facebook όπως εσείς επιθυμείτε, εύκολα μέσα από μία λίστα επιλογών για γραμματοσειρές, χρώματα, background κ.λ.π.
 Δικαιολογημένα όπως είδατε τα 30.000.000 περίπου downloads
(όπως υποστηρίζει η δημιουργός εταιρία) αφού εκτός από τις παραπάνω λειτουργίες και τη δυνατότητα της αυτόματης μετάφρασης, ''κοιτάζει στα μάτια''
τον υπερεκτιμημένο Chrome σε ότι αφορά ταχύτητα και ασφάλεια.

Κυριολεκτικά ''Όλα σε Ένα'' Browser ... Δοκιμάστε τον.


26 Νοε 2014

To Video της εκτέλεσης του 12χρονου στο Κλίβελαντ.ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ



Τα συμπεράσματα δικά σας ...

Πως να βλέπετε τα Video χωρίς το ''σπαστικό'' ''Πάτα Share'' στο facebook

''Πάτα share για να δεις το βίντεο'' και στο τέλος βλέπεις μια ''πατάτα Καστανιάς'' που δεν έχει καμία σχέση με τον τίτλο που φέρει ούτε κατά διάνοια...Νταβατζιλίκι δηλαδή?

Επειδή λοιπόν αυτή η καινούρια μόδα μας έχει σπάσει τα νεύρα δείτε τον τρόπο να βλέπετε το αρχείο κι αν σας αρέσει και θέλετε κάντε share (που πάλι δε θα 'πρεπε μέχρι οι κύριοι να καταλάβουν ότι είναι μ@λ@κι@ να ζητάν εκβιαστικά διαφήμιση)
Όταν λοιπόν σας εμφανιστεί η παραπάνω foto ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:
Δεξί κλικ σ'ένα κενό σημείο της σελίδας, επιλέξτε  Προβολή κώδικα σελίδας
Στον πίνακα με ''ακαταλαβίστικα'' για μας τους πολλούς, που θ' ανοίξει πατήστε  Ctrl + F ταυτόχρονα και στο πάνω μέρος δεξιά θα δείτε αυτή την μπάρα αναζήτησης:

Στο πλαίσιο αυτής της μπάρας πληκτρολογείστε  ακριβώς όπως το βλέπετε  (η κάντε αντιγραφή και επικόλληση)   data-videoid=   και στην οθόνη θα δείτε κάτι σαν αυτό:
Κάντε αντιγραφή τον μπλε κωδικό (χωρίς τα ''), ανοίξτε ένα οποιοδήποτε βίντεο στο Youtube και στη γραμμή διευθύνσεων αντικαταστήστε τον κωδικό του βίντεο, (κόκκινο πλαίσιο) με τον μπλε που ήδη έχετε αντιγράψει :

Στη συγκεκριμένη περίπτωση το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό:
Πατήστε Play, δείτε το βίντεο. 

Αφήστε σχόλια για κάποια διευκρίνηση, απορία κ.λ.π.

Στο ''κάγκελο'' ο ''μάγκας'' ...

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από τις 12 περίπου το μεσημέρι ο κακοποιός Μπάκο Απμπέρ μετά από συγχρονισμένη επέμβαση ΕΚΑΜ και αστυνομίας.
Ο πιστολέρο συνελήφθει χωρίς να φέρει αντίσταση σε διαμέρισμα στο Γουδί.
Ας ελπίζουμε ότι σε 5 - 6 χρόνια καμιά μάνα δε θα κλαίει πάλι (τουλάχιστον στην Ελλάδα) επειδή ο ''κύριος'' εξέτησε την ποινή του και αλωνίζει πάλι ελεύθερος ... 
Και προσοχή ... ότι κι αν έχει κάνει, ''άνθρωπος είναι, έχει δικαιώματα'' ... μη μας πουν και                                                                   ρατσιστές...
  Δείτε προηγούμενη δημοσίευση για το θέμα < ΕΔΩ >

25 Νοε 2014

Κάντε το PC να ''τρέχει'' με απλές ρυθμίσεις Εύκολα και γρήγορα - Windows


Πιο γρήγορο μπορείτε να κάνετε τον υπολογιστή σας τουλάχιστον κατά 30%, εφαρμόζοντας  τις παρακάτω ρυθμίσεις, χωρίς να σπαταλήσετε χρόνο, χρήμα και χωρίς κανένα κίνδυνο για οποιαδήποτε ζημιά στο hardware του συστήματος.

1) Πατάμε  Έναρξη,  γράφουμε  εφέ  στη γραμμή αναζήτησης κι απ τη λίστα που θ' ανοίξει επιλέγουμε
Προσαρμογή εμφάνισης και επιδόσεων των Windows,
στον πίνακα που ανοίγει πατάμε Προσαρμογήτσεκάρουμε τα 4 τελευταία τετράγωνα
(μπορείτε να επιλέξετε όποιες λειτουργίες εσείς θέλετε αναλόγως με το πόσο σας ενδιαφέρει η εμφάνιση)
και κατόπιν Για προχωρημένους.





Στο παράθυρο αυτό τσεκάρουμε το  Προσαρμογή μεγέθους  και ορίζουμε σαν  Αρχικό μέγεθος  αυτό που μας προτείνεται  παρακάτω (εξαρτάται απ' το μέγεθος της RAM που έχουμε, στο συγκεκριμένο παράδειγμα είναι 2GB). 
Για  Μέγιστο μέγεθος  ορίζουμε καταρχήν ένα τεράστιο μέγεθος (π.χ. διπλάσιο του αρχικού), στη συνέχεια αφού πατήσουμε  Ορισμός  (βλέπουμε ένα μήνυμα) 
ορίζουμε σαν μέγιστο αυτό που προτείνει το μήνυμα, πάλι  Ορισμός  και  ΟΚ.

2) Πατάμε  Έναρξη,  γράφουμε  ενέργεια  στη γραμμή αναζήτησης, απ τη λίστα που θ' ανοίξει επιλέγουμε  Επιλογές παροχής ενέργειας, τσεκάρουμε το  (1)  αν έχουμε εγκαταστήσει το Advanced SystemCare 8 (αν όχι κακώς, μπορείτε να το κατεβάσετε εύκολα και ΔΩΡΕΑΝ πατώντας < ΕΔΩ > ) σε άλλη περίπτωση τσεκάρουμε  
Υψηλές επιδόσεις  και κλείνουμε τον πίνακα.

3) Αν ''πάσχουμε από μνήμη'' RAM  (π.χ. λιγότερο από 4GB) εφαρμόζουμε 
τη λειτουργία  Ready Boost. Για την ενεργοποίηση της λειτουργίας αυτής χρειαζόμαστε ένα φλασάκι USB το οποίο καλό θα είναι να είναι διαμορφωμένο σε σύστημα FAT32.



Για τη διαμόρφωση (αν χρειάζεται) κάνουμε διπλό κλικ στο Υπολογιστής, δεξί κλικ στη μονάδα εξωτερικού δίσκου (στη συγκεκριμένη περίπτωση TOSHIBA (F) επιλέγουμε  Διαμόρφωση -- Σύστημα αρχείων FAT32, αφήνουμε τσεκαρισμένο το γρήγορη διαμόρφωση, -- Εκκίνηση -- ΟΚ.





Κατόπιν κάνουμε διπλό κλικ στο Υπολογιστής, δεξί κλικ στη μονάδα εξωτερικού δίσκου
(στη συγκεκριμένη περίπτωση TOSHIBA (F) -- Ιδιότητες -- ReadyBoost.










Στη συνέχεια τσεκάρουμε το
Αποκλειστική χρήση...από το ReadyBoost
και αφού πραγματοποιηθεί η ρύθμιση παραμέτρων της μνήμης cache πατάμε Εφαρμογή -- ΟΚ.









4) Κάνουμε δεξί κλικ σε οποιοδήποτε σημείο της επιφάνειας εργασίας, επιλέγουμε Δημιουργία -- Έγγραφο κειμένου, ανοίγουμε το αρχείο, πληκτρολογούμε mystring=80000000  -- Αρχείο -- Αποθήκευση ως... γράφουμε  ram.vbe -- Αποθήκευση.
Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργηθεί ένα μυστήριο εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας το οποίο πρέπει να μεταφέρουμε στο φάκελο Εκκίνηση πατώντας Έναρξη -- Όλα τα προγράμματα -- δεξί κλικ στο Εκκίνηση -- Άνοιγμα 

  Σημ. Το Advanced SystemCare θα σας βοηθήσει να κρατάτε τον υπολογιστή σας καθαρό και με βέλτιστη απόδοση.

Αφήστε τα σχόλια σας για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνηση κ.λπ.

Video-Η απάτη εις βάρος του Έλληνα πολίτη. ΟΛΟΙ πρέπει να το δούμε ... και ν΄ ανοίξουμε επιτέλους τα μάτια

Μετά το πούλιτζερ ο φωτογράφος αυτοκτόνησε .Εμείς απλά ας νοιώσουμε ''λίγη ντροπή''


ΤΕΡΑΣ - Babysitter ξυλοκοπά βάναυσα 2χρονο Αλλά ... το πλήρωμα του χρόνου ήρθε ... ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ


Τι ψυχή θα πρέπει να 'χει κάποιος για να φερθεί έτσι σ' ένα δίχρονο παιδάκι ...
Ελεύθερος αφέθηκε ο πατέρας από την Ουγκάντα (εφόσον οι αστυνομικοί είδαν το βίντεο) που εξοργισμένος έσπασε στο ξύλο την ''κυρία'' βλέποντας τις μελανιές (και το τι κατέγραψε η κάμερα) στο σώμα της μικρής Aneela.
Το τέρας βρίσκεται στο ''κάγκελο'' αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για ξυλοδαρμό και απόπειρα δολοφονίας ανηλίκου, ενώ αναρτήσεις στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι μετά την ... ''απονομή δικαιοσύνης'' απ΄ τον πατέρα της μικρής.

Video - Εύα Λάσκαρη - 3.000.000 views ...

Τα 3.000.000 views έφτασε το συγκεκριμένο video της Εύας που ξεδιπλώνει το αστείρευτο ταλέντο της δείχνοντας και την ομολογουμένως ατελείωτη κορμάρα της ...


από Mjfun Kop

Χρόνος που χρειάζεται ο οργανισμός καπνιστή για να επανέλθει μετά το "στερνό τσιγάρο "

Άσχετα αν σας ''απελπίσουν'' η σας παρακινήσουν για διακοπή της καταραμένης αυτής συνήθειας οι παρακάτω πληροφορίες έχουν ενδιαφέρον ...
Πιο αναλυτικά, μετά από:


25 - 30 ΛΕΠΤΑ

Πίεση και σφυγμοί της καρδιάς πέφτουν

Πόδια και χέρια αρχίζουν να αιματώνονται.


7.30 - 8 ΩΡΕΣ

Τα επίπεδα του οξυγόνου αυξάνονται και το μονοξείδιο του άνθρακα στο αίμα πέφτει.


48 - 50 ΩΡΕΣ

Βελτιώνονται μυρωδιά και η γεύση.


75 ΩΡΕΣ

Ανάπαυση των βρόγχων.


2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ - 3 ΜΗΝΕΣ

Βελτιώνεται 
η λειτουργία των πνευμόνων, η κυκλοφορία του αίματος και η αντοχή. 


1 - 9 ΜΗΝΕΣ

Μειώνεται  βήχας και  ρινική συμφόρηση.

Οι πνεύμονες αποβάλλουν καλύτερα τη βλέννα, διατηρούνται καθαροί και 

μειώνεται η φλεγμονή.


1 ΧΡΟΝΟ

Ο κίνδυνος για καρδιακές παθήσεις μειώνεται στο 50% (σε σχέση με τους καπνιστές).


5 ΧΡΟΝΙΑ

Οι πιθανότητες για εγκεφαλικό επεισόδιο είναι οι ίδιες με ενός μη καπνιστή.

Ο κίνδυνος για καρκίνο στόματος, οισοφάγου, λάρυγγα και ουροδόχου 

κύστης μειώνονται στο μισό.

Ο κίνδυνος για καρκίνο τραχήλου είναι αντίστοιχος με αυτόν ενός μη καπνιστή.


9 - 10 ΧΡΟΝΙΑ

Ο κίνδυνος για καρκίνο στον πνεύμονα μειώνεται στο μισό (σε σχέση με 

των καπνιστών).

Οι πιθανότητες για καρκίνο στο πάγκρεας είναι ίδιες με κάποιου μη καπνιστή.



ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ΧΡΟΝΙΑ

Ο κίνδυνος για καρδιακές παθήσεις είναι ίδιος με του μη καπνιστή.

Το ποσοστό θνησιμότητας είναι σε ίδιο επίπεδο με του μη καπνιστή.


Πηγή: reporter.gr

24 Νοε 2014

Bad Company - Ready for love ...

                                  από:Music Mixer

Smooth scroll to top button widget - Blogger

Smooth scroll to top button widget - Blogger
Απαραίτητο Widget ιδίως για όσους έχουν  Ιnfinite scroll (και όχι μόνο) στο Blogger τους είναι το scroll to top. Ένα διακριτικό εικονίδιο σαν αυτό της εικόνας αριστερά (χωρίς το μαύρο πλαίσιο) θα εμφανιστεί στο κάτω, δεξί μέρος και θα σας μεταφέρει στην κορυφή της σελίδας σας, με ένα απαλό scroll πατώντας το. 
                   Δεν έχετε παρά να εγκαταστήσετε σαν Gadget τον παρακάτω κώδικα:


<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js"></script>
<script type="text/javascript" >
/***********************************************
* Scroll To Top Control script- © Dynamic Drive DHTML code library (www.dynamicdrive.com)
* Modified by www.MyBloggerTricks.com
* This notice MUST stay intact for legal use
* Visit Project Page at http://www.dynamicdrive.com for full source code
***********************************************/
var scrolltotop={
//startline: Integer. Number of pixels from top of doc scrollbar is scrolled before showing control
//scrollto: Keyword (Integer, or "Scroll_to_Element_ID"). How far to scroll document up when control is clicked on (0=top).
setting: {startline:100, scrollto: 0, scrollduration:1000, fadeduration:[500, 100]},
controlHTML: '<img src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEghgMjmqWCl7RSK0qfsPZdS4-qcMT8su5fHiDyCxtd1pFOzNmA7xELq_p3B3gzdOPCminLErYftsvzBaMckhaswlBlTVnv2Fv5h4-djlBUhHLe4P3m8wi5QtA-NkJzPHYCI_F1riQyONYQ/?imgmax=800" />', //HTML for control, which is auto wrapped in DIV w/ ID="topcontrol"
controlattrs: {offsetx:5, offsety:5}, //offset of control relative to right/ bottom of window corner
anchorkeyword: '#top', //Enter href value of HTML anchors on the page that should also act as "Scroll Up" links
state: {isvisible:false, shouldvisible:false},
scrollup:function(){
if (!this.cssfixedsupport) //if control is positioned using JavaScript
this.$control.css({opacity:0}) //hide control immediately after clicking it
var dest=isNaN(this.setting.scrollto)? this.setting.scrollto : parseInt(this.setting.scrollto)
if (typeof dest=="string" && jQuery('#'+dest).length==1) //check element set by string exists
dest=jQuery('#'+dest).offset().top
else
dest=0
this.$body.animate({scrollTop: dest}, this.setting.scrollduration);
},
keepfixed:function(){
var $window=jQuery(window)
var controlx=$window.scrollLeft() + $window.width() - this.$control.width() - this.controlattrs.offsetx
var controly=$window.scrollTop() + $window.height() - this.$control.height() - this.controlattrs.offsety
this.$control.css({left:controlx+'px', top:controly+'px'})
},
togglecontrol:function(){
var scrolltop=jQuery(window).scrollTop()
if (!this.cssfixedsupport)
this.keepfixed()
this.state.shouldvisible=(scrolltop>=this.setting.startline)? true : false
if (this.state.shouldvisible && !this.state.isvisible){
this.$control.stop().animate({opacity:1}, this.setting.fadeduration[0])
this.state.isvisible=true
}
else if (this.state.shouldvisible==false && this.state.isvisible){
this.$control.stop().animate({opacity:0}, this.setting.fadeduration[1])
this.state.isvisible=false
}
},

init:function(){
jQuery(document).ready(function($){
var mainobj=scrolltotop
var iebrws=document.all
mainobj.cssfixedsupport=!iebrws || iebrws && document.compatMode=="CSS1Compat" && window.XMLHttpRequest //not IE or IE7+ browsers in standards mode
mainobj.$body=(window.opera)? (document.compatMode=="CSS1Compat"? $('html') : $('body')) : $('html,body')
mainobj.$control=$('<div id="topcontrol">'+mainobj.controlHTML+'</div>')
.css({position:mainobj.cssfixedsupport? 'fixed' : 'absolute', bottom:mainobj.controlattrs.offsety, right:mainobj.controlattrs.offsetx, opacity:0, cursor:'pointer'})
.attr({title:'Scroll Back to Top'})
.click(function(){mainobj.scrollup(); return false})
.appendTo('body')
if (document.all && !window.XMLHttpRequest && mainobj.$control.text()!='') //loose check for IE6 and below, plus whether control contains any text
mainobj.$control.css({width:mainobj.$control.width()}) //IE6- seems to require an explicit width on a DIV containing text
mainobj.togglecontrol()
$('a[href="' + mainobj.anchorkeyword +'"]').click(function(){
mainobj.scrollup()
return false
})
$(window).bind('scroll resize', function(e){
mainobj.togglecontrol()
})
})
}
}
scrolltotop.init()
</script>


Η διαδικασία είναι απλή και για τους περισσότερους γνωστή:
Αντιγραφή κώδικα  -»  Πίνακας Ελέγχου  -»  επιλέγουμε το Blogger  μας  -»  Διάταξη  -» Προσθήκη gadget  -»  HTML/JavaScript  -»  Επικόλληση κώδικα  -»  Αποθήκευση. ΤΕΛΟΣ.

Αφήστε σχόλια για τυχόν διευκρινήσεις, παρατηρήσεις κ.λπ.

23 Νοε 2014

Αυτός είναι ο εκτελεστής με το Καλάσνικοφ - Μικρολίμανο - Video


Η ώρα της εκτέλεσης

          
από: newsittv

Μπάκο Αρμπέρ είναι το όνομα το πραγματικό όνομα του Αλβανού μαφιόζου, δράστη του αιματηρού επεισοδίου σε κλαμπ στο Μικρολίμανο (Γκλοντιάν Αρμπέν είναι το ψευδώνυμο).
Η Ασφάλεια θεωρεί σχεδόν σίγουρο ότι είναι ο ίδιος που γάζωσε πριν 20 μέρες περίπου μπαρ στην περιοχή του Μεταξουργείου, με θύμα 44χρονο άνδρα και ομάδες των ΕΚΑΜ βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επέμβουν σε περίπτωση που βρεθεί το κρησφύγετο του, στο οποίο πιστεύεται ότι κρύβει βαρύ οπλισμό.

Και αναρωτιέται κανείς ... εφόσον είναι σεσημασμένος, έχει συλληφθεί στο παρελθόν για ναρκωτικά και ληστεία, κυκλοφορεί με δύο ονόματα, έχετε πληροφορίες ότι φέρει βαρύ οπλισμό, ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ?  ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και δεν τον στέλνετε  από ΄κεί που 'ρθε ?... κι αυτόν κι όλα τα παρτάλια σαν αυτόν που μαζεύτηκαν εδώ και αλωνίζουν ανενόχλητα ?  

Πρέπει μήπως να είναι κόρη κανενός υπουργού το θύμα για να κουνηθείτε ? 
Σαν τον Γιακουμάτο που βγήκε και ωρυόταν στα κανάλια μόλις πήραν τη γυναίκα του στο αυτόφωρο για χρέη στο δημοσιο (κάποιες χιλιάδες ευρώ), λες και δεν ήξερε ο κύριος υπουργός, την τρομοκρατία που βιώνουν και την ταλαιπωρία που τραβάνε οι απλοί πολίτες καθημερινά για μικροποσά που οφείλουν,από τις Αρχές του Κράτους? 

Μόνο στον απλό Έλληνα πολίτη η κατά γράμμα εφαρμογή του νόμου ?
  ''Συγχαρητήρια...''

Φοβερός ο Κινεζάκος ... 7 years old Chinese imitates Michael Jackson




        
από:  Ferren Zhang
Αλλά και η Κινέζα της κριτικής επιτροπής...!!!

Αυτόματο Άνοιγμα Παλαιότερων Αναρτήσεων Infinite scroll - Blogger

Infinite scroll - Blogger



Με το Infinite scroll, μπορείτε να «φορτώσετε» τις παλαιότερες αναρτήσεις στο blogger σας αυτομάτως (βλέπε facebook) χωρίς βελάκια, αρίθμηση και αντιαισθητικά text,  τοποθετώντας απλά σαν gadget τον μικρούλη παρακάτω κώδικα:






<script src='http://code.jquery.com/jquery-1.7.1.min.js' type='text/javascript'></script>
<script src='http://yourjavascript.com/4153098131/infinite-scroll-for-blogger-blogs.js' type='text/javascript'/></script>


Αντιγραφή κώδικα -» Πίνακας Ελέγχου    επιλέγουμε το Blogger  μας    Διάταξη    Προσθήκη gadget    HTML/JavaScript    Επικόλληση κώδικα    Αποθήκευση. ΤΕΛΟΣ.

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  
Αφαιρέστε -εάν έχετε- την αρίθμηση στις αναρτήσεις σας, για να λειτουργήσει το Infinite scroll.

Αφήστε σχόλια για τυχόν διευκρινήσεις, παρατηρήσεις κ.λ.π...

Στο αυτόφωρο πρώην πρωθυπουργός της πορτογαλίας.Εσύ Έλληνα κοιμήσου...

Αντιμετώπιση διεφθαρμένων πολιτικών στην...

ΟΥΚΡΑΝΙΑ

 ΒΡΑΖΙΛΙΑ
&
 ΕΛΛΑΔΑ

Στο κρατητήριο έβγαλε τη νύχτα ο πρώην πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Ζοζέ Σόκρατες και σήμερα οδηγήθηκε στον ανακριτή
με κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος, διαφθορά και φοροδιαφυγή.
Χωρίς πολλά λόγια και δήθεν εξεταστικές επιτροπές, βουλευτικές ασυλίες, νόμους περί ευθύνης υπουργών, τον περίμεναν οι μπάτσοι στο αεροδρόμιο και μόλις έφτασε τον''μπουζουριάσαν''.

Όλα αυτά είναι δημιουργήματα των ίδιων για να προστατεύουν τον κ...ο τους. Γιατί οι 95 στους 100 διεφθαρμένοι είναι. Ψεύτες του κερατά...
Και άντε αυτοί τη ''δουλειά'' τους κάνουν και την κάνουν και καλά...
ΕΜΕΙΣ σαν λαός, Ελληνικός ευφυείς λαός,
ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ???  Είτε αυτούς, είτε τα ''παρακλάδια'' τους, είτε αυτούς πάλι αλλά με άλλο όνομα, είτε πάλι αυτούς αλλά σε άλλο κόμμα ... 40 χρόνια πάει το δούλεμα ... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΩΣ ΕΔΩ.
Πως είναι δυνατόν να υπάρχει ''άνθρωπος''  που να χειροκροτεί ακόμα
τον Γιωργάκη ??? Πώς είναι δυνατόν να μπορεί να μιλά κουνώντας το δάχτυλο και να κυβερνά ο ''κύριος'' Τούρκογλου που ακόμα κυκλοφορεί με την 750.000 euro BMV, το πρωθυπουργικό αεροπλάνο, έχοντας  το 2% των ψηφοφόρων κι εμείς να το ανεχόμαστε ??? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ???

Μ' αρέσει που κάποιοι απ' την περίφημη γενιά του πολυτεχνείου αλλά και τη δική μας, κατηγορούν τη νεολαία ... ''αραχτοί στον καναπέ και στο ίντερνετ, άνεργοι άφραγκοι και δεν ξεσηκώνονται , ΛΕΕΙ".
Τα κάναμε εμείς  ΣΚ@Τ@  και τώρα μας φταίνε οι πιτσιρικάδες. Αυτοί πρέπει να βγάλουν το φίδι απ' την τρύπα τώρα. Δε φτάνει που τους φορτώσαμε χρέη για 2 ζωές, να τους κατηγορήσουμε κιόλας.

Άρχισα να αμφιβάλω για την ευφυΐα μας ... εκτός κι αν αληθεύει ότι ...
μας ψεκάζουν ...!!!

Πιο γρήγορο PC με το Advanced SystemCare 8 ΔΩΡΕΑΝ


Το καλύτερο ''πολυεργαλείο''  από την IO bit σας βοηθά να κρατάτε τον υπολογιστή σας ''καθαρό'' απ' οτιδήποτε περιττό και στο maximum των επιδόσεων του κυκλοφορεί τώρα σε νέα ΔΩΡΕΑΝ έκδοση (8).

 

Κυριολεκτικά ''όλα σε ένα'' το Advanced System Care 8 έχει προσθέσει στις ήδη τεράστιες δυνατότητες του νέα stalwarts, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα τα παλαιότερα.


Εύκολο στην εγκατάσταση, με υποστήριξη της Ελληνικής γλώσσας, νέα απλούστερη διεπαφή χρήστη και τη free version να μην έχει και πολλά να ζηλέψει απ' την  Pro, για την οποία πρέπει να καταβάλετε το αντίτιμο των 13 US $ περίπου για άδεια χρήσης σε 1 υπολογιστή (η να ακολουθήσετε τη γνωστή μέθοδο που φυσικά ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ), είναι ένα λογισμικό που πραγματικά θα σας λύσει τα χέρια, καθώς δεν χρειάζεστε απολύτως τίποτα επιπλέον, σε ότι αφορά προγράμματα, για ένα healthy και γρήγορο PC.


Μπορείτε να κατεβάσετε εύκολα, γρήγορα και ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ τη




Οι παρακάτω πίνακες θα σας δώσουν μια γενική εικόνα των επιλογών που έχετε με την εγκατάσταση του  προγράμματος...






Ένα ολόκληρο περιοδικό θα μπορούσε να εκδοθεί για να περιγραφούν όλα τα specs 
που σας παρέχει το Advanced System Care 8
τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο
με απλά ''κλικ'' στο καθένα για να διατηρείτε
το browser, το μητρώο, το δίσκο, τη μνήμη
και γενικά όλο το σύστημα ''καθαρό'' .



Επίσης περιλαμβάνονται ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως η προστασία αρχικής σελίδας (πολύ χρήσιμο), προστασία περιήγησης κ.α. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι έχει επιλεγεί (όπως υποστηρίζει η δημιουργός εταιρία) από περισσότερους των 150.000.000 χρηστών.
So ... go on and speed up your PC...

Αφήστε σχόλια αν θέλετε κάποια διευκρίνηση, βοήθεια κ.λ.π...