30 Μαΐ 2015

JJ Cale - Cajun Moon - hq


Ο JJ Cale (John Weldon Cale το πραγματικό του όνομα) γεννήθηκε το 1938  στην Tulsa των ΗΠΑ και απεβίωσε τον Ιούλιο του '13. Τραγουδοποιός, κιθαρίστας, τραγουδιστής και εκ πεποιθήσεως αντί σταρ, απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας όσο τίποτα. Αυτό όμως δεν εμπόδισε να αναγνωριστεί το τεράστιο ταλέντο του και να επηρεάσει μεγάλους καλλιτέχνες όπως ο Neil Young, ο Mark Knopfler, ο Eric Clapton, που τον περιέγραψε ως έναν από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες στην ιστορία της Ροκ μουσικής. Πολλά από τα αριστουργήματα του, όπως το Cajun Moon, έχουν ερμηνευθεί από άλλους τεράστιους του είδους: το After Midnight από τον Eric Clapton, το Call Me The Breeze από Lynyrd Skynyrd, John Mayer, τον Johnny Cash και τον Bobby Bare, το Cocaine από Eric Clapton και Jerry Garcia,  Magnolia από τους Beck και Lucinda Williams κ.α. Θεωρείται πως είναι ο κύριος δημιουργός της Tulsa Sound, ένα είδος που συνδυάζει blues, rockabilly, jazz και country μουσική. Βραβεύθηκε με  Grammy το 2008 για το άλμπουμ The Road to Escondido μαζί με τον Clapton.
video από matle15 JJ Cale

Παρακολούθηση Δραστηριότητας Υπολογιστή Παιδιών & Υπαλλήλων Δωρεάν - ActiveTrak - No Keylogger

ActiveTrak - No Keylogger
Να ξεκαθαρίσουμε καταρχήν ότι το ActiveTrak είναι ένα free sofware παρακολούθησης της δραστηριότητας του υπολογιστή των παιδιών η των, πιθανώς χασομέρηδων,μη παραγωγικών υπαλλήλων και όχι ένας Keylogger. Διατίθεται Δωρεάν έως και για 3 υπολογιστές.


Αν λοιπόν έχουμε υπόνοιες για κάποιον συνεργάτη-υπάλληλο η ανησυχία με το τι ασχολούνται ''τόσες ώρες στο διαδίκτυο'' τα παιδιά και αποφασίσαμε να λάβουμε δραστικά μέτρα για να πάρουμε απαντήσεις, ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα:

Δημιουργούμε ένα δωρεάν λογαριασμό στο activtrak.com με κλικ στο (1)...



συμπληρώνουμε τα απαραίτητα, πατάμε ΟΚ...



αφού λάβουμε το ''καλωςόρισμα'' ξανά ΟΚ...



και τέλος Download Agent for Windows. Η εγκατάσταση πρέπει να γίνει στον υπολογιστή του οποίου θέλουμε να παρακολουθήσουμε τη δραστηριότητα η σε κάποια εξωτερική συσκευή (USB stick). 


Για την εγκατάσταση ακολουθούμε απλά τη διαδικασία αφού δεν υπάρχει φόβος να ''φορτωθούμε σαβούρα''. 

Το ActiveTrak αφού εγκατασταθεί τρέχει αυτόματα με την εκκίνηση των Windows και είναι σχεδόν αόρατο, αφού δεν υπάρχουν πουθενά συντομεύσεις (επιφάνεια εργασίας, γραμμή εργασιών κ.λ.π.) η φάκελοι στα αρχεία προγραμμάτων. Τα μόνα ίχνη του βρίσκονται σε 2 διεργασίες που εκτελούνται (Task Manager), καταναλώνοντας ελάχιστη μνήμη: svtcom.exe και scthost.exe...



και μία υπηρεσία, την svctcom, οπότε είναι σχεδόν αδύνατο να εντοπιστεί.



Για να πάρουμε τις πρώτες πληροφορίες από τον υπολογιστή στον οποίο εγκαταστήσαμε τον Agent,  κάνουμε Login στο λογαριασμό που έχουμε δημιουργήσει στο activtrak.com για να μπούμε στο Dashboard του ActiveTrak ...



και να δούμε αναλυτικά τη δραστηριότητα· από ποιες σελίδες έχει επισκεφθεί ο χρήστης, πότε και για πόση ώρα, ποιες εφαρμογές έχει χρησιμοποιήσει, μέχρι Screenshots και πολλά ακόμη.


Το πρόγραμμα δεν αποθηκεύει κωδικούς η άλλο κείμενο εκτός από αυτό που εμφανίζεται στην οθόνη. 


Καθώς, όπως αναφέραμε παραπάνω, το ActiveTrak είναι αόρατο, για την απεγκατάσταση του πρέπει να τρέξουμε ξανά τον Installer... 




και πατάμε Run, Next και Remove.


Το κατά πόσο είναι ηθική και αναγκαία η παρακολούθηση χωρίς να έχει γνώση ο χρήστης ... είναι στην κρίση σας!

27 Μαΐ 2015

Πήρε Αυτό Που Του Άξιζε! Funny Video


Επί αρκετή ώρα παρενοχλούσε λεκτικά ο ''πελάτης'' το προσωπικό και όταν τελικά το λεκτικά έγινε σωματικά, πήρε αυτό που του άξιζε! 
Και μια κλωτσιά στα ... ''μέζεα'' έπρεπε να του κάτσει στο τέλος. 
Όλοι οι, εντός η εκτός εισαγωγικών, λογικοί άνθρωποι είμαστε κατά της βίας φυσικά αλλά πολλές φορές είναι δυστυχώς αναπόφευκτη. 
Αφού σε πειράζει ρε παλικάρι, τι το πίνεις? θα σου βγει σε κακό! 
video από Gena Urmanov Πήρε Αυτό Που Του Άξιζε! Funny Video

26 Μαΐ 2015

Media Player Jet Audio 8.1.3 Basic Δωρεάν Κάτι Πολύ Καλύτερο Από Ένα Media Player

Media Player Jet Audio 8.1.3 Basic Δωρεάν Media Player
Το Δωρεάν Jet Audio 8.1.3 Basic, είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα Media Player. Με πολύ προχωρημένο Interface προσφέρει: δυνατότητα επεξεργασίας mp3 tags, format converter για μετατροπή αρχείων ήχου σε όποια μορφή προτιμάτε, ενσωματωμένα Reverb, Cross-fader, Wide Sound, εγγραφή ήχου από εξωτερικές αναλογικές συσκευές (μικρόφωνα κ.α.), εγγραφή cd, video download από το YouTube κ.α...


Αρκεί μία επίσκεψη στο www.jetaudio.com, ένα κλικ στο (1)...




και κατόπιν άλλο ένα στο (2) χωρίς να πατήσουμε τίποτε άλλο μέχρι να ολοκληρωθεί η λήψη του αρχείου exe.



Κατά την εγκατάσταση, απλά ακολουθούμε τη διαδικασία και ''ξετσεκάρουμε'' το Get free jetAudio Plus with TrialPay.



Την πρώτη φορά που θα τρέξουμε το Media Player Jet Audio βλέπουμε το παρακάτω παράθυρο, στο οποίο μπορούμε να επιλέξουμε την εμφάνιση του, που φυσικά μπορούμε να αλλάξουμε αν θέλουμε αργότερα.


Enjoy it!!!

25 Μαΐ 2015

Πουλόπουλος ΓιάννηςΑγάπη μου Άργησες Να 'ρθεις


Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να έρθει σε επαφή με την Columbia από το '62 και μετά, ο Γιάννης Πουλόπουλος το 1966 έρχεται σε επαφή με τον Μίμη Πλέσσα, με μια συνεργασία που άφησε εποχή στο χώρο του Ελληνικού τραγουδιού. Αφορμή η ταινία μιούζικαλ, Οι θαλασσιές οι χάντρες στις αρχές του '67. Ακολούθησαν οι Μια Κυρία Στα Μπουζούκια τέλη του '67, Γοργόνες και μάγκες το 68,  Η Παριζιάνα το '69 και άλλες όπως: Κάτι κουρασμένα παλικάρια, Ο ψεύτης, Η ωραία του κουρέα και πολλές άλλες... Μεγάλες επιτυχίες, αξιόλογα πολλά απ' τα τραγούδια του, που κατ' αρχήν γράφτηκαν μόνο για τις ανάγκες των ταινιών, αλλά το αυθεντικό που πολλές φορές είναι και αυθόρμητο, συνήθως είναι και διαχρονικό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Αγάπη μου Άργησες Να 'ρθεις - (Κλείσαν οι Δρόμοι) που ερμηνεύει σε ντουέτο με την Αϊνα Μάουρερ. Από 'κει κι ύστερα ο Γιάννης Πουλόπουλος είναι αυτός που όλοι ξέρουμε. Παραμένει ακόμη αγέρωχος!

Brad Pitt Secret BisexualΠρωτοσέλιδο Δημοσίευμα του Star

Brad Pitt Secret Bisexual - Star - No Problem Angelina Jolie
Με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα το περιοδικό Star θέλει τον Brad Pitt bisexual εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον. Η Angelina Jolie, που και αυτή είχε στο παρελθόν ομοφυλοφιλικές σχέσεις, δηλώνει απροβλημάτιστη με το θέμα αφού, σύμφωνα πάντα με το δισέλιδο ρεπορτάζ του περιοδικού, αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας του γάμου τους (!?!).

Ο Sam Ibrahim που κινείται στους κύκλους των σταρ του Hollywood, είναι η πηγή των αποκαλύψεων και αναφέρει συγκεκριμένο περιστατικό με πρωταγωνιστή Gay πορνό ταινιών, τον Cameron Fox, τον οποίο ο Brat βρήκε σε γνωστή ιστοσελίδα του είδους και τον κάλεσε, δια εκπροσώπου του φυσικά, στο ξενοδοχείο Monterey της Καλιφόρνια.
Ο Pitt μόλις είδε και εξέτασε το ... εμπόρευμα, του έδωσε 1.000 $ και του ζήτησε να αποχωρήσει (λέει ο Sam). Δεν ήταν τόσο ... ''γοητευτικός'' (έτσι το λένε τώρα?) από κοντά όσο στις ταινίες, λέει. Το συνηθίζει αυτό ο ''Αχιλλέας της Τροίας'' αν δεν πληροί κάποιες  απαραίτητες  προϋποθέσεις  ο  εκάστοτε  καλεσμένος  ( ξαναλέει  ο  Sam ).
Η Angelina συμφωνεί και επαυξάνει αφού στο παρελθόν είχε μια άγρια ερωτική εμπειρία, όπως δήλωσε η ίδια, με τη συνάδελφό Jenny Shimizu.
 Κι εγώ ακόμα αναρωτιέμαι γιατί δε μπόρεσα να ''στεριώσω'' με καμιά...
Τώρα μάλιστα ... το κατάλαβα !
Ανάψτε το φως παιδιά !!! Να μπούμε στη σειρά !!!

24 Μαΐ 2015

Prison Song - Graham Nash - Video HQ


Prison Song - Graham Nash - Video HQ
Ο Graham William Nash γεννήθηκε το Φεβρουάριο του 1942 στη Μ.Βρετανία και έγινε γνωστός αρχικά με τη συνεργασία του ως τραγουδοποιός στο μουσικό συγκρότημα των Hollies και αργότερα για την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του.
Έχει δημιουργήσει τραγούδια διαμαρτυρίας για διάφορα ''καυτά'' θέματα όπως την συνεχιζόμενη καταστροφή του περιβάλλοντος - Signs That Will Never Change, Clear Blue Skies - για τα πυρηνικά απόβλητα - Barrel of Pain - αντιπολεμικά - Soldiers of Peace - και κοινωνικά προβλήματα - Prison Song. Έχει λάβει την τιμητική διάκριση του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (OBE) για τις υπηρεσίες του στη μουσική και φιλανθρωπικές του δραστηριότητες.
video από 0000MATINA 

22 Μαΐ 2015

Άτοκα Δάνεια για Βουλευτές & Εξόφληση με 50€ το Μήνα, Αποφάσισε η Βουλή!

Άτοκα Δάνεια για Βουλευτές & Εξόφληση με 50€ το Μήνα
Την ώρα που αρνήθηκαν να διαθέσουν τα ταμειακά αποθέματα της βουλής για τη στήριξη των κρατικών ταμείων προκειμένου να καλυφθούν πάγιες υποχρεώσεις (συντάξεις, επιδόματα κ.λ.π) οι πρόεδροι της Ελληνικής βουλής, πλην του Γιάννη Μπαλάφα, μετά από σύσκεψη αποφάσισαν να τα διαθέσουν στους βουλευτές, με μορφή Άτοκων Δανείων, των οποίων η αποπληρωμή θα γίνει με παρακράτηση 50 ολόκληρων ευρώ μηνιαίως, από το ποσό της μισθοδοσίας η πιο σωστά της βουλευτικής τους αποζημίωσης.
''Σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς πρέπει να υπάρχει αλληλοβοήθεια'' δήλωσε σχολιάζοντας την απόφαση ο αντιπρόεδρος της βουλής,  Αλέξης  Μητρόπουλος  (!?!)
Περαιτέρω σχόλια δε νομίζω πως είναι απαραίτητα · γιατί νομίζω πως θα παρεκτραπώ   πάλι   και  η  Google  δεν  αστειεύεται  καθόλου  με   το   υβρεολόγιο ...
(Γ@Μ@ ΤΑ ΣΠ@ΤΙ@ Σ@Σ, @ΛΗΤ@Σ ΟΛ@Ι κ.λ.π)

Η Μεγαλύτερη Δεξαμενή Του 2ου Μεγαλύτερου Ενυδρείου Στον Κόσμο


video από Jon Rawlinson Okinawa Churaumi - Kuroshio Sea - Video
Η κύρια δεξαμενή του Okinawa Churaumi, του 2ου μεγαλύτερου ενυδρείου στον κόσμο ονομάζεται Kuroshio Sea και έχει χωρητικότητα περίπου 2.000.000 γαλόνια (7.500 κυβικά μέτρα) νερού. Η πρόσοψη - βιτρίνα  έχει διαστάσεις 8.2 x 22,5 μέτρα και πάχος 60 εκατοστά και είναι το μεγαλύτερο ακρυλικό πάνελ που κατασκευάστηκε ποτέ. Το αν μη τι άλλο, εντυπωσιακό θέαμα αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες Ιάπωνες αλλά και ξένους τουρίστες.

Συνελήφθη ο Βασανιστής - Δολοφόνος Της Οικογένειας Του Ελληνοαμερικανού Σάββα Σαββόπουλου, Ντάρον Ντίλον Γουίντ

Συνελήφθη ο Βασανιστής - Δολοφόνος Της Οικογένειας Του Ελληνοαμερικανού Σάββα Σαββόπουλου, Ντάρον Ντίλον Γουίντ
Συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για το βασανισμό και τη δολοφονία της οικογένειας Σαβόπουλου και της οικιακής βοηθού, ο 34 ετών Αφροαμερικανός Ντάρον Ντίλον Γουίντ το βράδυ της Πέμπτης στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ ...



Ως συνήθως ο κατηγορούμενος έχει ''πλούσιο'' εγκληματικό παρελθόν (κλοπές, επιθέσεις, οπλοφορία και σεξουαλική παρενόχληση. Χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί, κίνητρο σύμφωνα με έγκυρες πηγές των ΜΜΕ της Αμερικής, φαίνεται να ήταν τα χρήματα δεδομένου ότι συνεργάτης του ομογενούς επιχειρηματία του παρέδωσε το ποσό των 40.000 δολαρίων, λίγη ώρα πριν.

Η αρχηγός της αστυνομίας της πόλης Κάθι Λάνιερ δήλωσε ότι ο ύποπτος για τη δολοφονία του Σαββόπουλου,  της συζύγου, του 10χρονου γιου και της οικιακής βοηθού του, είχε εργαστεί στο παρελθόν στην επιχείρηση American Iron Works, στην οποία ο Ελληνοαμερικανός ήταν διευθύνων σύμβουλος.

Ταυτοποίηση υλικού DNA που βρέθηκε σε υπολείμματα από πίτσα, οδήγησαν τις αστυνομικές αρχές στη σύλληψη του Ντάρον Ντίλαν για τη ''διαβολική ενέργεια'' όπως χαρακτήρισε το τραγικό συμβάν η δήμαρχος Ουάσινγκτον, Μίριελ Μπάουσερ.

Εύχομαι να ισχύει το Death Penalty στην συγκεκριμένη πολιτεία... Ποιου μεγέθους ποινή φυλάκισης μπορεί να είναι δίκαιο να επιβληθεί σε τέτοια όντα..!

18 Μαΐ 2015

Rola Misaki - Την Μίσθωσε Με 7.000.000€ Κροίσος Κινέζος - Pics + Video

Rola Misaki
Την μόλις 22 ετών Γιαπωνέζα πορνοστάρ Rola Misaki προσέλαβε ως ... προσωπική και αποκλειστική γραμματέα του για τα επόμενα 15 χρόνια, Κινέζος Κροίσος γνωστός με το ψευδώνυμο Serious Brother, έναντι του αστρονομικού ποσού των 7.000.000€.




Οι πληροφορίες λένε ότι ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος, γνωστός για την αδυναμία του σε αιθέριες υπάρξεις της Showbiz και η Rola υπέγραψαν συμβόλαιο, με το οποίο η νεαρή θα προσφέρει τις... υπηρεσίες της αποκλειστικά και μόνο σ' αυτόν για την επόμενη δεκαπενταετία.


Η κυρία Misaki, που έχει περίπου 5.000.000 άτομα που την ακολουθούν στα social media, εννοείται ότι εκτός από τα εκατομμυριάκια που θα εισπράξει δεν θα ξοδεύει cent για τα καθημερινά της έξοδα (φαΐ, ποτό, αγορές, διακοπές κ.λ.π). 
Τρέμε Julia Roberts !!! 


video από VIRALIZATION

Ένσημα θα έχει άραγε ???

17 Μαΐ 2015

Προσθέστε Κινούμενα Αρχεία Εικόνων, Gif, Στο Gmail Με Το Giphy Chrome Extension

Gif, Gmail, Giphy, Chrome Extension

Το Giphy είναι μία μηχανή αναζήτησης κινούμενων εικόνων, Gif. Με το Giphy Chrome Extension έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενσωματώσετε, χωρίς κόστος, animated Gifs σε ηλεκτρονικό μήνυμα που θα στείλετε με Gmail της Google.



Για να ενσωματώσετε την δωρεάν επέκταση, αρκεί μία επίσκεψη στο 
⇨ Chrome Web Store ⇦ , ένα κλικ στο (2)...



και ένα στο (3).



Το Giphy for Gmail θα εμφανιστεί με το πολύχρωμο εικονίδιο του logo του (4), στον πίνακα σύνταξης νέου μηνύματος...



το οποίο πατώντας το μπορείτε να κάνετε αναζήτηση (5) και να προσθέσετε την εικόνα Gif που επιθυμείτε στο ηλεκτρονικό σας μήνυμα.


16 Μαΐ 2015

Αλκαίος Γιώργος - Κετιμέ Αρετή Άμα Δε Σε Δω


     video από lyhnoskaiomenos Αλκαίος Γιώργος - Κετιμέ Αρετή - Άμα Δε Σε Δω - Video
Ο Γιώργος Αλκαίος, γιος του Γιάννη Βασιλείου γεννήθηκε στις 24/12/71 στην Αθήνα. Η μητέρα του ζει μέχρι και σήμερα στη Δομινικανή δημοκρατία. Μέχρι τα 3 του χρόνια ζούσε στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ. Λίγο μετά οι γονείς του χώρισαν και επέστρεψε στην Ελλάδα με τον πατέρα του. Η πρώτη τηλεοπτική του  εμφάνιση έγινε το Σεπτέμβριο του '89 σε ηλικία 17, ετών σ' ένα από τα πρώτα Reality Show στην Ελλάδα, το Έλα στο Φως, στην ΕΤ2
Η Αρετή Κετιμέ γεννήθηκε στις 26/07/89,  είναι μουσικός που παίζει σαντούρι και τραγουδίστρια παραδοσιακών κυρίως τραγουδιών, γνωστή κυρίως για το ταλέντο της από πολύ μικρή ηλικία.
Μόλις σε ηλικία 6 χρονών ξεκίνησε μαθήματα σαντουριού στην σχολή του Αριστείδη Μόσχου, και το '99 ξεκίνησε μαθήματα πιάνου και θεωρίας στο Ωδείο Αθηνών. Το 2002 γνωρίστηκε (με ποιον άλλο παρά τον ''κυνηγό'') με τον Νταλάρα και εμφανίστηκε στον Ζυγό με τον ίδιο, τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και την Μελίνα Ασλανίδου.

Τον ''Ζάλισε'' Στην Κυριολεξία! Dazed turkey runs arround - Funny Video


Video από Radolf Fickler Dazed turkey runs arround, Funny Video
Το ένστικτο η καλύτερα τα... προκαταρκτικά της πράξης αναπαραγωγής πολλές φορές δεν έχουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα... Τον ''ζάλισε'' στην κυριολεξία τον ''κύριο'' η ''κυρία'' γαλοπούλα! Άντε να ... αναπαραχθείς μετά...!

O Σχηματισμός Του Προσώπου Του Εμβρύου Μέσα Στη Μήτρα


video από BBC Σχηματισμός Του Προσώπου Του Εμβρύου Μέσα Στη Μήτρα - Video
Μεταξύ του δεύτερου και τρίτου μήνα της κύησης συμβαίνει η εντυπωσιακή διαδικασία του σχηματισμού προσώπου του εμβρύου. Εντυπωσιακή και η ψηφιακή αναπαράσταση που μας δείχνει τη διαδρομή μας έως ότου καταλήξουμε νοήμονα (!) θηλαστικά.

15 Μαΐ 2015

Χρύσανθος - 10 Χρόνια Χωρίς Το Αηδόνι Του Πόντου + Video ΑΔΑ ΣΟΝ ΚΟΣΜΟΝ


Στις 17/05/15 η εφημερίδα Κυριακάτικη Δημοκρατία παρουσιάζει μία συλλογή αφιερωμένη στον Χρύσανθο. 10 Χρόνια Χωρίς Το Αηδόνι Του Πόντου. 50 ιστορικές
ηχογραφήσεις σε 3 cd




Πατήστε ΕΔΩ www.dimokratianews.gr για να μεταφερθείτε στο site της εφημερίδας.

Video από pontmarley

Απίστευτος ο Παππούς! Στα Νιάτα Του Τι Έκανε?


Video από newviralvideosΑπίστευτος ο Παππούς
Εμείς ούτε με γερανό δεν ανεβαίνουμε, πλέον, εκεί... Μπράβο στον ηλικιωμένο κύριο, τρομερή φυσική κατάσταση. Στα νιάτα του τι έκανε δηλαδή; περπατώντας ανέβαινε; 

14 Μαΐ 2015

Πρόεδρος Των Πακιστανών Της Ελλάδας - Θα Κάνουμε Και Πόλεμο...


Video από vimaonline Πρόεδρος Των Πακιστανών Της Ελλάδας - Θα Κάνουμε Και Πόλεμο...
Αρχίσανε τα όργανα; Δεν ξέρω, ίσως κάνω λάθος, αλλά αυτοί οι άνθρωποι ...
έχουν τον πόλεμο στο αίμα τους μου φαίνεται. Όσες ομιλίες προέδρων, αρχηγών κ.λ.π. που έτυχε να ακούσω ΌΛΕΣ έμμεσα η άμεσα είχαν απειλητικά μηνύματα. Κρίμα., τι να πω; Αναρωτιέμαι αν πηγαίναμε εμείς στη χώρα τους την ώρα που βούλιαζε οικονομικά, απαιτούσαμε να μας χτίσουν εκκλησίες και απειλούσαμε η έστω απλά μιλούσαμε για αντίποινα και πόλεμο τι θα γινόταν! Θα μας έχτιζαν ναούς, θα μας ενοικίαζαν και σπίτια μήπως; Δε νομίζω...! Μη βιαστείτε για σχόλια... Οι 2 γυναίκες που παντρεύτηκα αλλοδαπές ήταν... όπως και ο καλύτερος φίλος στην παιδική ηλικία, Τούρκος.

Ρόκκος Στέλιος - Έμεινα Εδώ Επίσημο Video Clip


Video από KaraKaKsa Studios Ρόκκος Στέλιος - Έμεινα Εδώ - Επίσημο Video Clip
Στέλιος Ρόκκος: Τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός που γεννήθηκε στη Λήμνο ...
το 1965. Ξεκίνησε να τραγουδά και να παίζει κιθάρα το '84 και από τότε έχει κυκλοφορήσει 12 άλμπουμ από τα οποία τα περισσότερα γνώρισαν μεγάλη εμπορική επιτυχία. Έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους Μεγάλους του Ελληνικού τραγουδιού με διάφορους τρόπους, όπως επίσης και με τον διεθνούς φήμης συνθέτη Goran Bregovic το 2002. Έπεται συνέχεια με τον γιο του Δημήτρη που ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα και από τον ίδιο φυσικά που δείχνει να έχει να προσφέρει πολλά ακόμη στην μουσική σκηνή της χώρας μας.

Καθαρό, Γρήγορο & Ασφαλές PC Δωρεάν Με Το Wise Care 365 3.62

Wise Care 365 Free Software
Το Wise Care 365 3.62 είναι ένα Εύκολο στη Χρήση, Δωρεάν πρόγραμμα που σας βοηθά να κρατάτε το PC σας Καθαρό, Γρήγορο & Ασφαλές. Επιτυγχάνει βελτιστοποίηση και επιτάχυνση του συστήματος, με μερικά μόνο κλικ. Τα περισσότερα από 15.000.000 downloads σε όλο τον κόσμο το επιβεβαιώνουν.

Πάντα σε σε συνδυασμό με ένα καλό anti virus και anti malware πρόγραμμα το Wise Care 365 3.62 της Wise Cleaner, ακόμη και ο αρχάριος χρήστης μπορεί να διατηρεί τον υπολογιστή του ασφαλή και στο maximum των δυνατοτήτων του.
Το κατέβασμα και η εγκατάσταση του προγράμματος, είναι τόσο εύκολη όσο και η χρήση του · ξεκινάμε με μία επίσκεψη στο ⇨ www.wisecleaner.com ⇦ και κλικ στο σημείο (1) της παραπάνω εικόνας, για να λάβουμε το μικρούλη exe αρχείο.


Κατά την εγκατάσταση απλά ακολουθούμε τη διαδικασία, πατώντας (2) στο παρακάτω παράθυρο:



Όταν τρέξουμε για πρώτη φορά το πρόγραμμα κάνουμε κλικ στο (3) για να επιλέξουμε Ελληνικά...



στην επιφάνεια εργασίας μας θα εμφανιστεί αυτό το εικονίδιο που μας δίνει πληροφορίες για τη θερμοκρασία, τη χρήση της μνήμης RAM του υπολογιστή.



Μετά τη σάρωση βλέπουμε τα προς διόρθωση στοιχεία που βρέθηκαν, το δείκτη υγείας (όπως τον καθορίζει το Wise Care) και πατάμε Διόρθωση...



για να δούμε τα αποτελέσματα:



Μπορούμε να καθορίσουμε αν θέλουμε,κάθε πότε θα 'πέφτει φασίνα' αυτόματα στο κάτω μέρος του αρχικού πίνακα...



και να ταξινομήσουμε κατά  προτίμηση τα βοηθήματα με κλικ στο (1).



Ανά τακτά διαστήματα, όταν τρέχουμε την εφαρμογή, εμφανίζονται μηνύματα για να αναβάθμιση στην έκδοση Pro.


Αν κρίνετε ότι είναι απαραίτητο (που δε νομίζω) μπορείτε να καταβάλετε το αντίτιμο των 13 € περίπου η να... 'κατρακυλήσετε πάλι στο βούρκο της παρανομίας' ακολουθώντας τη γνωστή μέθοδο, που φυσικά δεν συνιστάται. Άλλωστε η Free έκδοση δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από την Pro!