29 Δεκ 2016

Προσφορά: Laptop Asus 15.6", I7, FHD, Μόνο 799€ και 36 Άτοκες Δόσεις!

laptop-asus-X556UQ-I7-mediamarkt
click the image above
ASUS X556UQ - I7- 12GB -512G SSD - GT940: Έχει όλα τα προηγμένα χαρακτηριστικά που θα χρειαστείς για να παίξεις τα παιχνίδια σου, να δεις τις ταινίες σου αλλά και να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες και video με ιδιαίτερη άνεση. Εξοπλισμένο με 6ης γενιάς επεξεργαστή Intel Core i7 αλλά και μνήμη RAM 12GB DDR4 για να μην νιώσεις την παραμικρή καθυστέρηση ακόμη και αν έχεις πολλά προγράμματα ταυτόχρονα ενεργά. Με την οθόνη τεχνολογίας Splendid, ανάλυση Full HD αλλά και αυτόνομη κάρτα γραφικών NVIDIA 2GB θα μπορείς να παίζεις όλα τα τελευταία παιχνίδια ακόμη και με τα γραφικά σε High ρυθμίσεις. Από τη στιγμή που θα ενεργοποιήσεις το laptop, λίγα δευτερόλεπτα είναι αρκετά έως ότου βρεθείς στο περιβάλλον εργασίας των Windows χάρη στον SSD δίσκο των 512GB ενώ με τον ήχο SonicMaster η μουσική σου θα γίνει και πάλι το αγαπημένο σου διάλλειμα κατά τη διάρκεια του ελεύθερού σου χρόνου.


Οθόνη 15.6" Full HD
Απόλαυσε ένα κόσμο γεμάτο χρώμα
Όλα φαίνονται πιο φωτεινά και πιο ζωηρά χάρη στην τεχνολογία Splendid που βελτιστοποιεί τα χρώματα για να είναι πλουσιότερα και ευκρινέστερα. Επίσης, με ανάλυση Full HD, θα έχεις όλο το χώρο που θα χρειαστείς για video, ταινίες αλλά και τα προγράμματα που χρησιμοποιείς καθημερινά.


ASUS Eye Care
Προστάτευσε τα μάτια σου
Σε αντίθεση με τα περισσότερα LED panel σε laptop όπου εκπέμπουν περισσότερο μπλε χρώμα, η οθόνη του ASUS και η τεχνολογία Eye Care μειώνει τα επίπεδα του μπλε έως και 33% για να διαβάζεις πιο άνετα τα κείμενα από το Internet αλλά και να προστατεύεις τα μάτια σου.


Μεγάλη μπαταρία
Αυτονομία που κρατάει... σχεδόν για πάντα
Με 700 κύκλους φόρτισης, περίπου 2.5 φορές περισσότερους από τα υπόλοιπα laptops, η μπαταρία θα σου δίνει όση αυτονομία χρειάζεσαι ακόμη και μετά από χρόνια. Ακόμη και μετά από εκατοντάδες φορτίσεις, μπορεί να κρατήσει έως και το 80% της συνολικής ενέργειας για να έχεις μπαταρία για πάντα!


Εργονομικό πληκτρολόγιο
Η πληκτρολόγηση γίνεται παιχνιδάκι
Τα λεπτότερα πλήκτρα, πάχους μόλις 1.8mm, σου δίνουν επιπλέον βοήθεια για να γράφεις ακούραστα. Επιπλέον το μεγαλύτερο Touchpad, 46% πιο ευρύχωρο από άλλα laptops, σου δίνει τον πλήρη έλεγχο ακόμη και αν δεν έχεις εξωτερικό ποντίκι.


ASUS IceCool
Η θερμοκρασία δεν ανεβαίνει ποτέ!
Με την τεχνολογία της ASUS IceCool και τη μεταλλική εσωτερική σχεδίαση, αποτρέπει τη θερμοκρασία να ανέβει περισσότερο από 35C στο μέρος που έχεις τα χέρια σου. Έτσι και εσύ αλλά και το laptop, παραμένετε δροσεροί ακόμη και μετά από πολλές ώρες χρήσης.


Γραφικά NVIDIA 2GB
Το multitasking γίνεται παιχνιδάκι
Με την αυτόνομη κάρτα γραφικών της NVIDIA GeForce 940M, θα έχεις όλη την ισχύ για απαιτητικές εργασίες όπως επεξεργασία φωτογραφιών, ταινίες Full HD και παιχνίδια σε HD αναλύσεις.


Ήχος SonicMaster
Θα την "ακούσεις"!
Η τεχνολογία SonicMaster και ο επαγγελματικός αλγόριθμος, υπεύθυνος για την αναπαραγωγή του ήχου, θα σου δώσουν καθαρότητα και υψηλή ένταση τόσο σε ταινίες, μουσική αλλά και παιχνίδια. Επιπρόσθετες τεχνολογίες όπως Deeper Bass και Noise Filter θα σε κάνουν να απολαμβάνεις το κάθε δευτερόλεπτο!

Χαρακτηριστικά

Οθόνη

Ανάλυση:
1920 x 1080 pixels

Οπίσθιος φωτισμός LED:
Ναι

Οθόνη αφής:
Όχι

Ποιότητα εικόνας:
Full-HD

Διαγώνιος οθόνης (inch):
15.6 inch

Τύπος οθόνης:
FHD

RAM

Τύπος RAM:
DDR4

Μέγεθος μνήμης:
12 GB

Ταχύτητες μνήμης:
2133 MHz

Επεξεργαστής

Intel® Core™ i7-6500U Processor, 2.5GHz (4M Cache, up to 3.1GHz)

Μάρκα επεξεργαστή:
Intel®

Μοντέλο επεξεργαστή:
Core™ i7

Ταχύτητα επεξεργαστή:
2.5 GHz

Πυρήνες CPU:
2

Ταχύτητα επεξεργαστή με τούρμπο:
3.1 GHz

Μέγεθος κρυφής μνήμης:
4 MB

Κάρτα γραφικών

GeForce® 940MX

Κατασκευαστής κάρτας γραφικών:
NVIDIA

Μνήμη γραφικών:
2 GB DDR3

Σκληρός δίσκος

SSD , 512 GB , SATA

Τύπος σκληρού δίσκου
SSD

Χωρητικότητα σκληρού δίσκου
512 GB

Συνδεσιμότητα σκληρού δίσκου
SATA

Μονάδα οπτικού δίσκου

Οπτικό μεσο:
DVD burner

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις:
1x USB 2.0, 1x USB 3.0, 1x USB3.1 Type C (gen 1), 1x Headphone-out & Audio-in Combo Jack, 1x RJ45 LAN Jack for LAN insert, 1x VGA Port (D-Sub), 1x HDMI

WLAN (standards):
802.11 b/g/n

Έκδοση Bluetooth:
4.0
Bluetooth:
Ναι

Δίκτυο:
10/100/1000

Εξοπλισμός

Λειτουργικό σύστημα:
Windows 10 64 bit

Επεκτάσιμη Μνήμη:
Ναι

Ενσωματωμένο μικρόφωνο:
Ναι

Τύπος κάρτας μνήμης:
SD

Τύπος πληκτρολογίου:
Chiclet

Κάμερα

Κάμερα:
Ναι

Ανάλυση κάμερας:
640 x 480 pixels

Τροφοδοσία ρεύματος

Τύπος μπαταρίας:
Ιόντων λιθίου

Γενικά χαρακτηριστικά

Τύπος συσκευής:
Laptop

Χρώμα:
Μπλε Σκούρο

Βάρος:
2.10 kg

Εγγύηση κατασκευαστή:
1 Έτος

 Δημοσιεύσεις - Προσφορές στο πεδίο αναρτήσεων, ενδεχομένως, ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα 

Μπήκε κι «Έκοβε Βόλτες» με το Αυτοκίνητο Μέσα στο Αεροδρόμιο - Video


Μεθυσμένος οδηγός εισέβαλε με το αυτοκίνητο μέσα στο αεροδρόμιο του Καζάν της Ρωσίας, γκρεμίζοντας την πόρτα.

Με τους αστυνομικούς να προσπαθούν απεγνωσμένα να τον σταματήσουν, κατάφερε να εισέλθει στον χώρο του αεροδρομίου, χωρίς κανέναν και τίποτε να είναι σε θέση να ανακόψει την τρελή πορεία του. Με όλο και περισσότερους αστυνομικούς - σεκιουριτάδες να το κυνηγούν και ενώ οι πολίτες που βρίσκονταν στον χώρο προσπαθούσαν σοκαρισμένοι να τον αποφύγουν, κατάφερε να βγει από το αεροδρόμιο.  Εκεί, μάλλον από βλάβη που προκλήθηκε, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε κι έτσι κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα και να συλλάβουν τον μεθυσμένο οδηγό.


Ευτυχώς, δεν υπάρχουν τραυματίες αλλά οι υλικές ζημιές υπολογίζονται περίπου στις 100.000€.

Αν και τυχερός που δεν τον έκαναν "σουρωτήρι" η βόλτα... ακριβή "του βγήκε" !

23 Δεκ 2016

Δωρεάν Macrorit Disk Partition Expert Pro. Προσφορά, Μόνο για Λίγες Ημέρες!

free-Macrorit-Disk-Partition-Expert-Pro
Με βελτιωμένη τεχνολογία διαμέρισης, το Macrorit Disk Partition Expert Pro, περιέχει ισχυρά χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους χρήστες την πλήρη διαχείριση του σκληρού δίσκου, (η των σκληρών δίσκων) όπως την επέκταση, την αλλαγή μεγέθους, αλλαγή μορφής, τη διαγραφή και τη συνένωση των κατατμήσεων. Διαθέτει μοναδική τεχνολογία προστασίας των δεδομένων, που σημαίνει ότι εγγυάται την 100% ασφάλεια τους όπως και την ταχύτερη δυνατή διαδικασία. Είναι  η  σωστή  επιλογή  για  Windows  7/ 8/ 10/ XP /Vista / 2000  Professional  32  και  64  bit.


Για να το αποκτήσετε, ξεκινήστε με μία επίσκεψη (με αντιγραφή/επικόλληση) στο

http://www.windowsdeal.com/w/macrorit-disk-partition-expert-pro-discount-coupon/

κι επιλέξτε  Download .


Αν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε τη σελίδα συμπληρώστε
ένα έγκυρο e-mail (Περίπτωση Α



αν όχι, απλά κάντε ''Login'' (Περίπτωση Β).



   Κατόπιν επιλέξτε...



(Μόνο Περίπτωση Α)  Μεταβείτε στο mail σας, κάντε κλικ στο σύνδεσμο
που σας έχει σταλθεί.



(Περίπτωση Α+Β) Πατήστε (1) για τη λήψη του πρώτου .zip αρχείου με τον κωδικό ενεργοποίησης και (2) για τη λήψη του δεύτερου .zip αρχείου της εφαρμογής.



Αποσυμπιέστε το δεύτερο .zip αρχείο, ''τρέξτε'' το Set Up και απλά ακολουθήστε 
τη διαδικασία της εγκατάστασης.


Στον αρχικό πίνακα του  Macrorit Disk Partition Expert Pro
πατήστε (3)...



κάνετε αντιγραφή του κωδικού ενεργοποίησης από το πρώτο .zip αρχείο,
επικόλληση στο (4) και  πατήστε (5) για να ενεργοποιήσετε την Pro έκδοση.

Επίθεση της Ραχήλ Μακρή Κατά των ΜΑΤ και των... Κλεφτοκοτάδων


Η διαμαρτυρία της Λαϊκής Ενότητας και άλλων φορέων, έξω από το Χρηματιστήριο Αθηνών κατέληξε σε μια πρωτότυπη επίθεση της Ραχήλ Μακρή και της Αυγής Βουτσινά (γνωστή από τότε που ελευθέρωσε μια κότα στο προαύλιο του Μεγάρου Μαξίμου) κατά των ΜΑΤ και των... «κλεφτοκοτάδων» (!?)

Οι πρωταγωνίστριες του βίντεο επιτέθηκαν στα ΜΑΤ πετώντας τους… πούπουλα!

Όπως εξηγεί η ίδια η Ραχήλ Μακρή, η επίθεση δεν ήταν στις δυνάμεις της αστυνομίας που φρουρούσαν το χώρο, αλλά στους κλεφτοκοτάδες. Αντίθετα η Αυγή Βουτσινά (που φαίνεται να έχει ιδιαίτερη σχέση με πουλερικά και παράγωγα αυτών) τα 'ριξε στο πρόσωπο ενός εκ των αστυνομικών, προκαλώντας, φυσικά, την αντίδρασή του.

Θα σας «Πέσει το Σαγόνι» με το Tahiti Dance της Melanie - Video


Όταν κάποιος ακούει παραδοσιακοί χοροί, σίγουρα δεν πάει το μυαλό του σε κάτι σαν το εκπληκτικό λίκνισμα της μελαχρινής νεαρής Melanie Amen από την Ταϊτή. Έλαβε μέρος -και μάλλον κέρδισε- στον επίσημο διαγωνισμό χορού Hura Tahiti Dance.

22 Δεκ 2016

67χρονη Γέννησε το... Εγγόνι της! Παγκόσμια Πρωτιά για την Γιαγιά από τη Λάρισα [+Video]

67-eton-gennise-kori

Η Αναστασία Όντου από τον Αμπελώνα της Λάρισας, είναι η πρώτη γυναίκα παγκοσμίως, που έγινε παρένθετη μητέρα στα 67 της χρόνια · έγινε γιαγιά, γεννώντας το παιδί της κόρης της.



Η κυρία Αναστασία είναι ταλαιπωρημένη αλλά δυο φορές ευτυχισμένη. Πριν από 3 ημέρες έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι 1,020 κιλών. Δίπλα της, η κόρη της Κωνσταντίνα η οποία δεν μπορεί να τεκνοποιήσει λόγω σοβαρών γυναικολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, χαρούμενη κι εκείνη που κατάφερε να γίνει μητέρα.

Η Κωνσταντίνα είχε καταψύξει ωάρια στο παρελθόν, η ίδια όμως δεν μπορούσε να κάνει εξωσωματική. Όταν ο Δρ. Κωνσταντίνος Πάντος της είπε ότι η μόνη λύση είναι η παρένθετη μητέρα, σκέφτηκε αμέσως τη μητέρα της.

Οι γιατροί υπέβαλαν την 67χρονη σε εξονυχιστικές εξετάσεις, οι οποίες βγήκαν καλές. Το δικαστήριο έβγαλε θετική απόφαση και έτσι η διαδικασία προχώρησε και η εμβρυομεταφορά έλαβε χώρα τον Μάιο.



Η  διεθνώς γνωστή, πλέον, γιαγιά, ζει στο χωριό Αμπελώνας της Λάρισας. Η κοινωνία εκεί είναι "μικρή" και τα σχόλια για την απόφαση της ήταν πολλά και διάφορα, αλλά η ίδια δεν άκουσε κανέναν! Ήθελε να βοηθήσει το παιδί της κι αυτό έκανε:

Δε σκέφτηκα καθόλου πώς θα το πάρουν οι συγγενείς και οι φίλοι. Στο χωριό υπήρχαν και αρνητικά σχόλια. Μου έλεγαν δεν είναι εύκολο, πώς θα τα βγάλεις πέρα αλλά είπα εγώ θα το κάνω, τελείωσε! Δεν άκουσα κανέναν, δήλωσε.

Σε ερώτηση για το πως ένιωσε όταν άκουσε για πρώτη φορά την καρδιά του εμβρύου, δε μπόρεσε να απαντήσει. Απλά χαμογέλασε και τα μάτια της βούρκωσαν.

Το νιώθω εγγονάκι μου, δεν το νιώθω παιδί μου. Το έκανα γιατί ήθελα να προσφέρω στο παιδί μου · είναι η αγάπη της μάνας... Στην αρχή φοβόμουν για το αν θα αντέξω, αλλά πήγε καλά, δεν είχα καμιά δυσκολία. Ήταν βέβαια πάντα δίπλα μου ο γιατρός, είπε στο CNN Greece η Super γιαγιά.


Το βρέφος ήρθε στη ζωή στις 20 Δεκεμβρίου, αφού μόλις είχε συμπληρώσει την 31η εβδομάδα διαπιστώθηκε προεκλαμψία και έτσι οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε καισαρική τομή. Με το που γεννήθηκε μπήκε στη μονάδα νεογνών της Μαιευτικής Γυναικολογικής κλινική Γαία και διασωληνώθηκε για τα πρώτα δύο 24ωρα της ζωής του. Αυτή τη στιγμή είναι χωρίς αναπνευστήρα, αλλά θα παραμείνει στη μονάδα για τριάντα ακόμη ημέρες.


Την Κυριακή, η κυρία Αναστασία θα πάρει εξιτήριο και θα επιστρέψει στο σπίτι της
στον Αμπελώνα της Λάρισας.



The Blendells - La La La La La - HQ Audio Video


The Blendells - La La La La La

21 Δεκ 2016

Διαζύγιο για George Clooney και Amal Alamuddin

George-Clooney-Amal-Alamuddin-DivorceGeorge Clooney και Amal Alamuddin φέρεται να ζουν χωριστές ζωές, πλέον και να είναι έτοιμοι για διαζύγιο, το κόστος του οποίου λέγεται πως θα ανέλθει σε 300.000.000$. Το αμερικανικό OK Magazine δημοσίευσε την είδηση ότι το ζευγάρι σύντομα θα κάνει ανακοινώσεις που θα προκαλέσουν σεισμό στο Hollywood.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού, ένας από τους λόγους του χωρισμού ήταν το γεγονός πως η Amal ήθελε να αποκτήσει παιδιά, ενώ ο George  «δεν ήταν έτοιμος». Τονίζει δε ότι η περιουσία και η τεράστια πολυτελής βίλα του ηθοποιού στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας θα περάσουν στα χέρια της Amal.

George-Clooney-Amal-Alamuddin

Αν και αγαπιούνται πολύ, έχουν συνειδητοποιήσει ότι θέλουν διαφορετικά πράγματα στη ζωή τους. Ο George είχε δεχτεί αυξανόμενη πίεση για να κάνει παιδιά και αρχικά είχε συμφωνήσει, ωστόσο στην πορεία άλλαξε γνώμη και απογοήτευσε την Amal, λένε τα κουτσομπολιά στενών φίλων του ζεύγους. Υπάρχουν και οι κακές γλώσσες, όμως, που υποστηρίζουν ότι οι απιστίες και τα νυχτοπερπατήματα του Clooney ευθύνονται για την κατάσταση.

Ο γόης του Hollywood και η Βρετανο/Λιβανέζα μεγαλοδικηγόρος παντρεύτηκαν μόλις πριν δύο χρόνια στη Βενετία της Ιταλίας.

Μπανάκι, Παρέα με Ένα Τεράστιο Ανακόντα - Video


Απολαμβάνει το μπανάκι του, παρέα με ένα τεράστιο ανακόντα! Σε πολλούς ανθρώπους αρέσει να ξεπερνούν τα όρια, να υπερβάλουν και να προκαλούν την τύχη τους, αδιαφορώντας για τις τραγικές -πολλές φορές- συνέπειες που πιθανώς θα αντιμετωπίσουν λόγω των παράτολμων ενεργειών τους. Ο νεαρός "πρωταγωνιστής" του video, σίγουρα ανήκει σε αυτή την κατηγορία!

20 Δεκ 2016

Τεράστια, Πολύνεκρη Έκρηξη σε Market Πυροτεχνημάτων στο Mexico - Video


Μια τεράστια έκρηξη στο πολυσύχναστο υπαίθριο market πυροτεχνημάτων San Pablito, στο Tultepec του Mexico, στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 28 ανθρώπους, ενώ υπάρχουν περισσότεροι από 70 τραυματίες, ανάμεσα τους και παιδιά. Οι αρχές φοβούνται ότι ο αριθμός των θυμάτων, δυστυχώς, ενδέχεται να αυξηθεί.

Έκρηξη υπήρξε στον ίδιο χώρο και το 2005, λίγο πριν τις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική ημέρα απελευθέρωσης, τραυματίζοντας σοβαρά πολλά άτομα, χωρίς όμως να υπάρξουν θύματα.

19 Δεκ 2016

Ελεύθερος Πλέον και ο Αρχισατανιστής της Παλλήνης, Ασημάκης Κατσούλας

asimakis-katsoulasΜετά από καταδίκη σε 2 φορές ισόβια + πρόσκαιρη κάθειρξη 12 ετών και 10 μηνών και πάνω από δέκα αιτήσεις αποφυλάκισης που απορίφθηκαν όλες, αποφυλακίστηκε εχθές, 21 χρόνια μετά την καταδικαστική εις βάρος του απόφαση, ο αρχισατανιστής της Παλλήνης Ασημάκης Κατσούλας.

Μέχρι τώρα κρατείτο στις φυλακές Αγιάς Χανίων και προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστοί οι όροι της αποφυλάκισης του.


 Τα εγκλήματα των σατανιστών 

dora-syropoulou

Στις 27/08/1992 οι: Ασημάκης Κατσούλας, Μάνος Δημητροκάλης και Δήμητρα Μαργέτη οδήγησαν την 14 ετών Δώρα Συροπούλου σε ερημική τοποθεσία στο Σέσι Κορωπίου, για να την προσφέρουν θυσία στον σατανά. Αφού την έγδυσαν, της φόρεσαν χειροπέδες, την έβαλαν να γονατίσει, κρατώντας ένα κερί, την χτύπησαν βίαια με ξύλο στο κεφάλι και όταν διαπίστωσαν ότι δεν είχε πεθάνει, την στραγγάλισαν και μετά ασέλγησαν στο άψυχο κορμί της. Στο τέλος περιέλουσαν το πτώμα της άτυχης μικρής με εύλεκτο υγρό και το έκαψαν, προκαλώντας μάλιστα και μεγάλη πυρκαγιά.


garyfallia-giourga

Η ομάδα των σατανιστών ξαναχτύπησε ένα περίπου χρόνο μετά · τη Μεγάλη Τετάρτη του '93. Στα χέρια τους έπεσε η 28 ετών Γαρυφαλλιά Γιούργα, καμαριέρα μεγάλου ξενοδοχείου στο επάγγελμα και μητέρα 2 παιδιών. Καθώς επέστρεφε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, οι Κατσούλας και Δημητροκάλης υποδυόμενοι τους αστυνομικούς, της ζήτησαν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο τους. Την οδήγησαν σε ερημικό σημείο στο Κορωπί, της πέρασαν χειροπέδες στα χέρια, την έγδυσαν, τη βίασαν και στη συνέχεια ο Κατσούλας της πολτοποίησε το κεφάλι με πέτρα, για να μην μπορεί να αναγνωρισθεί.

Ήξεραν ότι αν σκότωναν Μεγάλη Εβδομάδα θα πάρουνε πιο πολύ δύναμη από τα πνεύματα, ανέφερε η Μαργέτη, η οποία δεν ήθελε να συμμετάσχει και σε αυτόν τον φόνο. 


katsoulas-margeti-dimitrokalis.

Την  πρωτοχρονιά του 1994, μετά το πέρας της προκαταρκτικής εξέτασης και αφού ασκήθηκε εις βάρος τους ποινική δίωξη απο τον εισαγγελέα Πλημελλειοδικών, οι 3 σατανιστές οδηγήθηκαν στον τακτικό ανακριτή για την απολογία τους.

Ο Α. Κατσούλας κατά την 6ωρη απολογία του, προσπάθησε να διαψεύσει τις μαρτυρίες των συγκατηγορουμένων του, που τον υποδείκνυαν ως εγκέφαλο της συμμορίας, υποστηρίζοντας πως ο ίδιος εκτελούσε απλά εντολές. Εδωσε στον ανακριτή τα ονόματα 5 επιπλέον ανθρώπων, διευρύνοντας έτσι το κύκλωμα της ομάδας των σατανιστών.


asimakis-katsoulas

Ο Μ. Δημητροκάλης με τη σειρά του υποστήριξε ότι υπήρξε θύμα του Κατσούλα, ο οποίος τον πίεσε ψυχολογικά. Ομολόγησε την ενοχή του για το πρώτο έγκλημα, αυτό της 14χρονης Θ. Συροπούλου και μιλώντας στους δημοσιογράφους, δήλωσε μετανιωμένος για τις πράξεις του.

Η 18 ετών Δ. Μαργέτη, η οποία κατά τον συνήγορό της υπήρξε το "μεγάλο θύμα", πέρα από τις δολοφονημένες γυναίκες, υποστήριξε επίσης πως και αυτή είχε πέσει θύμα ψυχολογικού εξαναγκασμού του Κατσούλα.


katsoulas-margeti-dimitrokalis

Όλοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι ως άτομα ιδιαίτερα επικίνδυνα για τη δημόσια ασφάλεια, για την πρόληψη τέλεσης αδικημάτων από μέρους τους και ως ύποπτοι φυγής και παραπέμφθηκαν ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, ύστερα από παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελιοδικών στις 08/06/1995.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον Α. Κατσούλα σε δις ισόβια + πρόσκαιρη κάθειρξη 12 ετών και 10 μηνών, τον Μ. Δημητροκάλη σε δις ισόβια + πρόσκαιρη κάθειρξη 9 ετών και 10 μηνών, ενώ η Δ. Μαργέτη καταδικάστηκε σε κάθειρξη 17 ετών και 4 μηνών για απλή συνέργεια στις ανθρωποκτονίες και αρπαγή ανηλίκου. Της αναγνωρίστηκε επίσης, η ελαφρυντική περίσταση της μετεφηβικής ηλικίας.


dimitra-margeti

Κι Όμως! Κάποιοι Επιμένουν πως Καλώς (!) Αποφυλακίστηκε ο Αφγανός Φονιάς της 19χρονης Γερμανίδας Φοιτήτριας - Video/Ντροπή


Κι αν δεν κάθονταν 1.5 χρόνο φυλακή και κάθονταν 3 ή 4 τι θα γινόταν..? πάλι θα σκότωνε! Είναι ένα από τα «επιχειρήματα» των υποστηρικτών (και ωφελούμενων οικονομικά, φυσικάτου περίφημου νόμου Παρασκευόπουλου. Ναι! υπάρχουν ακόμα και επιμένουν, μάλιστα, στην άποψη τους για την αποφυλάκιση του Αφγανού φονιά της 19χρονης, εθελόντριας σε καταυλισμό προσφύγων, Γερμανίδας φοιτήτριας.

Όταν έχουν το θράσος και εκφράζουν χωρίς καμία απολύτως ντροπή τέτοιες απόψεις μπροστά σε μια μάνα που έχασε το παιδί της (και αυτή) από "ευεργετημένα" από τον νόμο/ντροπή σκουπίδια, τι μπορεί να περιμένει κανείς από τέτοιου είδους άτομα..? Τι μπορεί να νοιώθουν άραγε (αν νοιώθουν), βλέποντας το πρόσωπο αυτού του αδικοχαμένου άγγελου...


Αλλά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια -και δε μας χρειάζεται άλλη- ... Δείτε όλο το βίντεο (αν αντέχετε) και βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Μέσα σε όλη την "ξετσιπωσιά" ακούγονται και κάποιες αλήθειες.

Χριστουγεννιάτικη Υπέρ-Προσφορά σε MLS Tablet 10" και Smartphone 5"

prosfora-mls-tablet-samrtphone-mediamarkt
click the image above
Χριστουγεννιάτικη υπέρ-προσφορά σε MLS Tablet Prim Wifi 8core 10 ιντσών με 139€ και Smartphone Fresh 4G 5 ιντσών με 119€, άμεση παράδοση και δωρεάν μεταφορικά!

 Δημοσιεύσεις - Προσφορές στο πεδίο αναρτήσεων, ενδεχομένως, ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα 

Τουρκία: Εκτελέστηκε On Camera ο Ρώσος Πρέσβης στην Άγκυρα - Video [ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]


Νεκρός από τα πυρά αγνώστου που υποδυόταν τον αστυνομικό, έπεσε ο Ρώσος Πρέσβης, Andrei Karlov, στην Άγκυρα, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εγκαίνια έκθεσης έργων τέχνης την οποία επισκέφθηκε στην Τουρκία. Επικαλούμενο πηγές από την τουρκική αστυνομία το CNN μεταδίδει πως ο ένοπλος λίγο πριν την επίθεση στον Ρώσο πρέσβη, φώναξε συνθήματα για το Χαλέπι και αμέσως μετά ο Αλλάχ είναι μεγάλος.


Δημοσιογράφος της Hurriyet που βρισκόταν εντός του κτιρίου κατά τη διάρκεια του συμβάντος, αναφέρει πως ο ένοπλος αρχικά έστρεψε το όπλο του και πυροβόλησε τον πρέσβη και στη συνέχεια πυροβόλησε αρκετές φορές στον αέρα προκειμένου να προκαλέσει πανικό. Λίγο αργότερα ο δράστης έπεσε νεκρός μετά την ανταλλαγή πυρών με τις τουρκικές αστυνομικές δυνάμεις.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν τουλάχιστον 3 ακόμη τραυματίες από την επίθεση και ο δράστης είναι πραγματικά αστυνομικός.



Ενημέρωση:


melvut-mert-altidas
Ο δράστης της δολοφονίας του ρώσου πρεσβευτή, όπως επιβεβαιώνουν και οι τουρκικές αρχές ασφαλείας, ήταν αξιωματικός της τουρκικής αστυνομίας. Εκτελέστηκε από τις ειδικές δυνάμεις, ήταν 22 ετών, ονομάζεται Μεβλούτ Μερτ Αλτιντάς, υπηρετούσε στις μονάδες αποκατάστασης της τάξης -ΜΑΤ- στην Άγκυρα και είχε αποφοιτήσει από την σχολή της τουρκικής αστυνομίας της Σμύρνης.

Δωρεάν Zemana Antimalware Premium. Προσφορά, Μόνο για Λίγες Ημέρες!

free-Zemana-AntiMalware-premium«Καθαρίστε» τον υπολογιστή σας σε λίγα λεπτά, με το Zemana Antimalware Premium, το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν με την προσφορά που ισχύει για λίγες μόνο ημέρες! Δεν αποκλείει μόνο τους ιούς αλλά και άλλες πιθανές απειλές όπως κακόβουλο λογισμικό, trojans, root-kits, ransomware, boot-kits και zero day malware, σε πραγματικό χρόνο.

Βοηθά επίσης στη βελτίωση της online εμπειρίας σας με την αφαίρεση όλων των ενοχλητικών pop-ups και γραμμών εργαλείων από τον browser, είδος που συχνά φτάνει προεγκατεστημένο με διάφορα downloads και αναβαθμίσεις.

Xρησιμοποιεί Pandora Real Time Sandbox Technology για τον εντοπισμό και την εξάλειψη των απειλών, η οποία αφήνει τα zero-day malware, power-less. Όσο για τη λειτουργικότητα του, έρχεται "συσκευασμένο" σε ένα από τα ελαφρύτερα μεγέθη αρχείων σε αυτό το επίπεδο προστασίας, χρησιμοποιώντας μόνο 5MB χώρου στο δίσκο.

§

Για να το αποκτήσετε, ξεκινήστε με μια επίσκεψη (με αντιγραφή/επικόλληση)
στο

http://sharewareonsale.com/s/zemana-antimalware-giveaway-coupon-sale


...επιλέξτε  ....



...συμπληρώστε τα απαραίτητα -με e-mail που υφίσταται- πατήστε  2  ...

(Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε την Portable έκδοση από τον σύνδεσμο που λάβατε, μαζί με το licence key, στο e-mail που δώσατε στην παραπάνω φόρμα.)


...τρέξτε το .exe αρχείο που θα λάβετε και ακολουθήστε τη διαδικασία της εγκατάστασης, επιλέγοντας "No" στην πρόταση για εγκατάσταση του Notifier
- αν δε θέλετε να λαμβάνετε "ενοχλητικά" μηνύματα.



Στον αρχικό πίνακα επιλέξτε  3  , επικολλήστε το licence key και πατήστε  4  για την ενεργοποίηση της Premium έκδοσης του Zemana Antimalware.