26 Μαΐ 2016

Δημόσιοι Υπάλληλοι με Πλαστά Πτυχία. Νομιμοποιεί 2.500 Απατεώνες, με... «Εξετάσεις» ο Φίλης!

Δημόσιοι Υπάλληλοι με Πλαστά Πτυχία
Εξετάσεις διοργανώνει το υπουργείο Παιδείας για να νομιμοποιήσει 2.500 δημόσιους υπάλληλους με πλαστά πτυχία! Ο «κύριος» Φίλης ετοιμάζει σχετική ρύθμιση, από όπου θα βγουν τελικά εξαγνισμένοι ακόμα και αυτοί που έχουν παράνομους τίτλους σπουδών, με τη δικαιολογία ότι δεν μπορούν (λέει) να ξεχωρίσουν παράνομους από παράτυπους τίτλους· δε θέλουν να τους βάλουν όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Σύμφωνα με δημοσίευση της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, περίπου 2.500 παράτυποι και παράνομοι τίτλοι σπουδών εντοπίστηκαν στο δημόσιο, ύστερα από σχετικούς ελέγχους, στους ήδη διορισμένους δημοσίους υπαλλήλους. Για τους κατόχους αυτών των τίτλων σπουδών, όλων των κατηγοριών παράτυπων και παράνομων, ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης θα θέσει σε εφαρμογή νόμο, προκειμένου να κληθούν να δώσουν ειδικές εξετάσεις και να να λάβουν νόμιμο τίτλο σπουδών.

Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Σχολείων τονίζει σε ανακοίνωσή του:

«Έκπληξη και αλγεινή εντύπωση προκαλεί η είδηση ότι «το Υπουργείο Παιδείας ετοιμάζεται να διενεργήσει επανεξέταση για τους 2.500 περίπου κατόχους παράνομων και πλαστών τίτλων σπουδών από ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης. Είναι δυνατόν κάτοχοι παράνομων και πλαστών τίτλων σπουδών να μένουν στη θέση τους και το πρόβλημα να κρύβεται κάτω από το χαλί, με μια διαδικασία εξετάσεων που δήθεν θα πιστοποιεί τις γνώσεις τους; Είναι δυνατόν οι ένοχοι απάτης που εμπίπτει στη δικαιοδοσία του ποινικού νόμου να εξαγνίζονται, επειδή θα επανεξεταστούν από επιτροπή του δημοσίου;»

Ο υπεύθυνος του Τομέα Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Ν.Δ, Γεώργιος Γεωργαντάς και ο υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων, Μάξιμος Χαρακόπουλος, δήλωσαν:

«Η Κυβέρνηση οφείλει να τηρήσει τη νομιμότητα. Όποιος προσκομίζει πλαστό πτυχίο εξαπατά το Ελληνικό Δημόσιο και μάλιστα σε βάρος άλλων συνυποψηφίων του. Οφείλει να σεβαστεί τους χιλιάδες νέους που αγωνίζονται να αποκτήσουν εφόδια και προσόντα για την αγορά εργασίας. Οφείλει να σέβεται, πάνω απ’ όλα, τα χρήματα»

24 Μαΐ 2016

Χαμός στο Facebook από Post του Καρανίκα! Ο... «Ειδικός» Σύμβουλος του Πρωθυπουργού (!?) "Ξαναχτήπησε"!

το Post του Καρανίκα
Χαμός επικράτησε για ακόμα μία φορά στο διαδίκτυο, με τα post του Νίκου Καρανίκα στο facebook. Ο γνωστός, για πολλές απόψεις του πλέον, «ειδικός» σύμβουλος στο γραφείο Στρατ/κού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του Αλέξη Τσίπρα.




Αιτία, είναι κείμενο που περιέγραφε την ιατρική περιπέτεια ενός καρκινοπαθούς, ο οποίος ουσιαστικά παροτρύνει στους ασθενείς να εγκαταλείψουν τις χημειοθεραπείες και να κάνουν... χρήση ελαίου κάνναβης!
Καρανίκα

Η ανάρτηση του ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πολλούς χρήστες (όχι της κάνναβης... του fb).
Τα σχόλια "οργίασαν" πραγματικά..!

Post του Καρανίκα

Post - Καρανίκα

Άντε βρε..! καλά που είναι κι "αυτοί" του ΣΥΡΙΖΑ..!
"Διασκέδαση" την έκαναν τη θεραπεία του καρκίνου..! τι άλλο θέλουμε..!

23 Μαΐ 2016

Προσθέστε Slider Φωτογραφιών Σε Ανάρτηση, με το Photosnack - Blogger

Slider Φωτογραφιών Σε Ανάρτηση, Blogger, Photosnack
Με το Photosnack Slideshow Maker μπορούμε   να δημιουργήσουμε ένα Slider με φωτογραφίες της επιλογής μας, να τo δημοσιεύσουμε στα social media η ακόμη και να το ενσωματώσουμε σε μία συγκεκριμένη ανάρτηση στο Blogger μας η άλλα Websites.




Η διαδικασία είναι σχετικά απλή και ξεκινά με μία επίσκεψη στο www.photosnack.com και ένα κλικ στο ''Sign in'' για να δημιουργήσουμε τον λογαριασμό μας. Τσεκάρουμε το (1), συμπληρώνουμε τα απαραίτητα και πατάμε (2).



Στη συνέχεια ανοίγουμε το "γραμματοκιβώτιο" μας και επιβεβαιώνουμε με κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει στο email που λάβαμε από το Photosnack ...



   κάνουμε κλικ στο (1) ...



   τσεκάρουμε το σημείο (1) και πατάμε (2) ...



   στη σελίδα που θα ανοίξει, κάνουμε κλικ στο (1) ...



   ξανά κλικ στο (1) ...



(!) και ξανά κάνουμε κλικ στο (1) για να ανεβάσουμε τις φωτογραφίες που θέλουμε να  προβάλλονται στο Slider -μπορούμε απλά να τις σύρουμε στο συγκεκριμένο σημείο-. 



Μην ανησυχείτε, οι φωτογραφίες εμφανίζονται λίγο παρακάτω στη σελίδα και όχι στο παραπάνω πλαίσιο. Κάνουμε κλικ στο (1) ...



Συμπληρώνουμε τα πεδία 1, 2 και πατάμε 3.



Στο σημείο αυτό μπορούμε να ποστάρουμε σε κοινωνικά δίκτυα, να κάνουμε Download ή να αντιγράψουμε τον κώδικα ενσωμάτωσης (Embed) ... *



   κάνοντας κλικ στο 1 (πάλι) ... 



να τσεκάρουμε αν χρειάζεται το Enable embedding for HTTPS pages...



και τέλος να ανοίξουμε το Blogger μας ⇨ Νέα ανάρτηση ⇨ HTML ⇨ Να κάνουμε επικόλληση του κώδικα ⇨ Προεπισκόπηση για να δούμε το αποτέλεσμα στην ανάρτηση μας. 


Προσαρμόζουμε πλάτος και ύψος αλλάζοντας τις τιμές 600 - 400 (είναι σκιασμένες στην προηγούμενη φωτογραφία) στην HTML της ανάρτησης μας.

Αν θέλουμε να αποφύγουμε το Watermark θα πρέπει να καταβάλουμε το αντίστοιχο αντίτιμο για την δημιουργία Premium λογαριασμού.

Δείτε όλες τις εικόνες αυτής της ανάρτησης με το Photosnack Slideshow Maker :


Για καλύτερο, αισθητικά, αποτέλεσμα οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι (περίπου) στο ίδιο μέγεθος.

*Πατώντας το κουμπί  Edit  που υπάρχει σε αυτή τη σελίδα (ακριβώς πάνω από την φωτογραφία)  μπορούμε  να  διαλέξουμε  πρότυπο  για το  Slider, να  διαχειριστούμε χρώματα, χρόνο αυτόματης εναλλαγής κ.λ.π.

Νεκρός 24χρονος Ποδοσφαιριστής από Χτύπημα - Γροθιά Αντιπάλου - Video


Τραγική κατάληξη είχε συμπλοκή μεταξύ παικτών που σημειώθηκε σε περιφερειακό πρωτάθλημα της Αργεντινής, στον αγώνα της Σαν Χόρχε ντε Βίλα Ελίδα με τη Ντιφενσόρες ντε Κολόν, αφού 24χρονος ποδοσφαιριστής έπεσε νεκρός, έπειτα από χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι.

Ο Μίκαελ Φάβρε της Σαν Χόρχε, έπειτα από σύγκρουση και μικρή διένεξη με αντίπαλό του, Τζερόνιμο Κιντάνα, δέχθηκε αρχικά χτύπημα στο κεφάλι με το γόνατο, ενώ ο Φάβιο Λαρόσα που έσπευσε εκείνη τη στιγμή να «υπερασπιστεί» τον συμπαίκτη του, τον γρονθοκόπησε!
Νεκρός Ποδοσφαιριστής από Γροθιά Αντιπάλου.
Ο άτυχος ποδοσφαιριστής προσπάθησε να σηκωθεί μετά το δεύτερο χτύπημα, όμως λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Video από 10TV

22 Μαΐ 2016

Oργισμένη Επιστολή-Βόμβα Μίκη Θεοδωράκη! Ξεσπά και Αποκαλύπτει Μυστικές Συμφωνίες.

Επιστολή-Βόμβα Μίκη Θεοδωράκη, Ξεσπά, Αποκαλύπτει
Oργισμένη επιστολή-βόμβα έχει ανεβάσει σε προσωπικό του ιστολόγιο ο Μίκης Θεοδωράκης. Ο παγκόσμιας φήμης μουσικοσυνθέτης και προσωπικότητα, κατακεραυνώνει την άλλοτε ηγεσία της αριστεράς αποκαλύπτοντας μυστική συμφωνία
 Χ. Φλωράκη -
 Α. Παπανδρέου,
για «παραμόρφωση του Συντάγματος, που είχε ως άμεση συνέπεια την κατάργηση του Λαού ως θεματοφύλακα της ουσιαστικής δημοκρατικής τάξης» -όπως αναφέρει- και ξεσπά εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Το γεγονός ότι σήμερα έχει καθίσει στην πλάτη μας ένα αριστεροδεξιό πολιτικό μόρφωμα συντριπτικής εκλογικής και λαϊκής μειοψηφίας, το οποίο υπακούοντας στις εντολές των ξένων καταστρέφει το παρόν και το μέλλον της χώρας μας αδίστακτα, άβουλα, υπεροπτικά και χωρίς ντροπή και έχοντας -όπως φαίνεται- συνείδηση, δηλαδή γνωρίζοντας απολύτως το κακό που προκαλεί, το γεγονός αυτό βασίζεται πάνω σε μια πρωτοφανή στρέβλωση της κοινοβουλευτικής τάξης.

Στο Σύνταγμα του 1974 υπήρχε άρθρο με το οποίο οριζόταν σαφώς ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όφειλε σε περίπτωση που υπήρχε δυσαρμονία ανάμεσα στην Κυβέρνηση και στη λαϊκή θέληση, να διαλύσει την Βουλή και να προκηρύξει εκλογές. Το άρθρο αυτό το έβγαλε ο Ανδρέας Παπανδρέου στην αναθεώρηση του Συντάγματος του 1986.

Όμως για να μπορέσει να το κάνει, χρειαζόταν και τις ψήφους του ΚΚΕ. Όταν μαθεύτηκε ότι προτίθεται να προχωρήσει σ’ αυτή την πρωτοφανή παραμόρφωση του Συντάγματος που είχε ως άμεση συνέπεια την κατάργηση του Λαού ως θεματοφύλακα της ουσιαστικής δημοκρατικής τάξης στην χώρα μας, θυμάμαι ότι βρισκόμουν στην Θεσσαλονίκη ως βουλευτής του ΚΚΕ για μια πολιτική εκδήλωση. Έσπευσα λοιπόν να δηλώσω στον τύπο ότι το ΚΚΕ θα έδινε την ψήφο του μόνο βάζοντας τους δικούς του όρους, ότι φυσικά δεν θα περιοριζόταν στην απόρριψη της μεταβολής του Πολιτεύματος από Προεδρικό σε Πρωθυπουργικό αλλά και θα έθετε ως όρο να καθιερωθεί η απλή Αναλογική, που ήταν και το πάγιο αίτημα της Αριστεράς.

Μόλις γύρισα στην Αθήνα, μου ασκήθηκε κριτική από το Π.Γ. γιατί μίλησα έτσι χωρίς να τους ρωτήσω. Ζήτησα να μου πουν, πού έκανα λάθος και τότε κατάλαβα ότι είχαν ήδη συμφωνήσει να ψηφίσουν ό,τι τους πει ο Ανδρέας, χωρίς όρους. Διαμαρτυρήθηκα και ζήτησα συνάντηση με κορυφαίο στέλεχος του κόμματος, που μου είπε ότι θεωρούν πως η δύναμη του κόμματος δεν ήταν τόση, ώστε να θέσει όρους στο ΠΑΣΟΚ. Διαφώνησα και είπα ότι παρά την κομματική γραμμή θα καταψηφίσω αυτές τις αλλαγές του Παπανδρέου, γιατί τις θεωρώ αντισυνταγματικές και αντιλαϊκές.

Ειδικά η αρχή ότι η πλειοψηφία κυβερνά και η μειοψηφία ελέγχει, υπήρχε κίνδυνος να αντιστραφεί και να βρεθούμε στην πρωτοφανή θέση να κυβερνά μια μειοψηφία και η πλειοψηφία απλά να ελέγχει, όπως τελικά γίνεται σήμερα. Όπου η πλειοψηφία του ελληνικού λαού για συνταγματικούς δήθεν λόγους παρακολουθεί χωρίς ουσιαστικά δικαίωμα να παρέμβει και εφαρμόζει τις όποιες αποφάσεις μιας μειοψηφίας ουσιαστικά, αποφάσεις που αφορούν την μοίρα μας, την μοίρα της πατρίδας μας και την μοίρα των εγγονών μας.

Πρόκειται δηλαδή για ένα τερατούργημα, έργο του σάπιου πολιτικού μας συστήματος με το οποίο κάποιοι καταπατούν την θέληση του ελληνικού λαού, φορώντας το ένδυμα μιας κουρελιασμένης νομιμότητας.

Και μου προξενεί πραγματικά κατάπληξη η ανοχή όχι μόνο του Λαού αλλά και όλων των υπολοίπων θεσμών και γενικά όσων κατέχουν κάποιο αξίωμα ή κάποια υπεύθυνη θέση. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπως και ο προκάτοχός του, έχει δεμένα τα χέρια από την περίφημη αυτή αναθεώρηση που προήλθε από μια κωμικοτραγική συνεδρία της Βουλής, όπου οι Βουλευτές εξαναγκάστηκαν να ψηφίσουν με χίλιους δυο εκβιασμούς και γελοία μέσα.

Ποιος δεν θυμάται τα περίφημα χρωματιστά ψηφοδέλτια του Ανδρέα; Τις απειλές της Αυριανής; Την μεταβολή της αίθουσας της Βουλής σε πλατό γυρίσματος κινηματογραφικού έργου, με τους εκατοντάδες προβολείς -σχεδόν ένας σε κάθε βουλευτή για να φιλμάρονται οι κινήσεις του, ώστε τρομοκρατούμενος να βάζει το «καλό», έγχρωμο ψηφοδέλτιο;

Μια τραγική κωμωδία που πραγματικά είναι σαν να έγινε για να μπορεί σήμερα ο κ. Τσίπρας να κομπάζει δηλώνοντας ότι εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό, ενώ στην ουσία δεν τον ακολουθεί ούτε το 20% των Ελλήνων.

Θυμάμαι καλά την αποφράδα εκείνη μέρα. Εμείς του ΚΚΕ μπήκαμε εν σώματι τελευταίοι στην αίθουσα της Βουλής. Λέω στον σ. Χαρίλαο:

- Τι ήρθαμε να κάνουμε εδώ; Να κολυμπήσουμε;

Πράγματι, με τους εκατοντάδες προβολείς νόμιζε κανείς ότι βρισκόταν στην πλαζ της Βουλιαγμένης. Σταμάτησα να προχωρώ.

- Τι κάνεις; με ρωτά ανήσυχος ο σύντροφος Γραμματέας.

- Πες τους να κλείσουν τις … «φωταψίες», ειδεμή εγώ γδύνομαι…

Και άρχισα να βγάζω το σακάκι…

- Σε παρακαλώ, Μίκη, δεν βλέπεις ότι τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα επάνω μας;

- Ακριβώς γι’ αυτό…

Ο Χαρίλαος και οι άλλοι Βουλευτές του ΚΚΕ κάθισαν στα έδρανα. Εγώ όρθιος. Μου λέει ψιθυριστά ο Χαρίλαος:

- Σε παρακαλώ, κάτσε.

Εγώ όμως άρχισα να ξεκουμπώνω το παντελόνι μου.

- Είναι γελοίο τους φώναζα, Πρέπει να ντρέπεστε.

Έσβησαν μερικοί προβολείς. Τέλος κάθισα πλάι στον Χαρίλαο που ήταν έτοιμος πια να με πνίξει. Τελικά έγινε η ψηφοφορία της ντροπής και βρέθηκαν στην καταμέτρηση δύο άκυρα ψηφοδέλτια: Το δικό μου και του Παναγούλη.

Εδώ θα πρέπει να πω ότι από το 1975, τότε που δήλωσε ο Ανδρέας «Με τον Θεοδωράκη δεν μιλώ πολιτικά αλλά μόνο για καλλιτεχνικά» έως σήμερα, δεν με πλησίασε ούτε ένας πολιτικός συντάκτης. Και αν ποτέ «κάλυψαν» κάποιες πολιτικές μου δραστηριότητες ή δημοσίευαν πολιτικές μου δηλώσεις, ανέθεταν το σχετικό ρεπορτάζ στους καλλιτεχνικούς συντάκτες. Διότι εγώ γι’ αυτούς δεν είμαι πολιτικός. Είμαι καλλιτέχνης, μπουζουξής, ανάξιος να μιλήσει μαζί τους πολιτικά.

Γι’ αυτό αφιερώνω σ’ όλους αυτούς την ΆΚΥΡΗ ΨΉΦΟ μου, που σήμερα αναδεικνύεται σε πράξη τόσο μεγάλης πολιτικής σημασίας, όσο μεγάλο είναι το πολιτικό αδιέξοδο που κυριολεκτικά μας σέρνει πίσω από μια ομάδα νομιμοφανών, που μας οδηγούν στο χάος οχυρωμένοι πίσω από μια εκλογική παρωδία που ουσιαστικά δολοφόνησε τη Δημοκρατία στην χώρα μας.

Επιδόρπιον

Λίγο αργότερα και αφού για μια ακόμα φορά οι κομμουνιστές έπεσαν έξω, με αναζήτησε ο Υπουργός Λάζαρης:

- Θέλω να κανονίσεις να φάμε ένα βράδυ σπίτι σου με τον Φλωράκη.

Πράγματι, Φλωράκης, Καλούδης, Λάζαρης κι εγώ βρεθήκαμε ένα βράδυ να τα πίνουμε μπροστά στο τζάκι του σπιτιού μου στην Ακρόπολη.

Πριν ακόμα καθίσουμε, μας λέει ο Υπουργός:

- Αλήθεια, γιατί δεχθήκατε ασυζητητί τους όρους του Ανδρέα;

Ο Χαρίλαος με κοίταξε με νόημα και για να αλλάξει θέμα φωνάζει στην Μυρτώ:

- Μυρτώ, πεινάμε, γιατί αργείς;

Εγώ στρέφομαι στον Λάζαρη και τον ρωτώ

- Λοιπόν;

- Λοιπόν, λέει αυτός, έγραφα το σχέδιο αναθεώρησης του Συντάγματος. Κάποια στιγμή μου τηλεφωνεί ο πρόεδρος και με ρωτά αν έχουμε κανένα νέο απ’ το ΚΚΕ. Του απάντησα αρνητικά. «Περίεργο» μου απάντησε. «Κι επειδή δεν θέλω να αλλάξω κάτι μετά από δική τους απαίτηση, για να μη δοθεί η εντύπωση ότι υποχωρώ, βάλε την απλή αναλογική ως εκλογικό σύστημα». Μετά από λίγες μέρες μου τηλεφώνησε ξανά και μου είπε:

«Επειδή φαίνεται ότι οι φίλοι μας (και βεβαίως δεν είπε “οι φίλοι μας” αλλά μια πολύ κακή και συνηθισμένη λέξη) δεν έχουν σκοπό να ζητήσουν τίποτα, άφησε το κείμενο ως είχε και δεν χρειάζεται επομένως ούτε να βάλεις την απλή αναλογική».

Στο σημείο αυτό μπήκε μέσα η Μυρτώ με τα σουτζουκάκια και σταμάτησε η συζήτηση γι’ αυτή την τόσο θλιβερή αποκάλυψη.

Τελειώνοντας θέλω να υπογραμμίσω ότι ναι μεν σιωπώ, όμως και η σιωπή έχει τα όριά της. Ομολογώ ότι είμαι έτοιμος να εκραγώ, γιατί έχω την αίσθηση ότι με έχουν δέσει (μαζί με όλο το κοπάδι) με μια τριχιά σάπιων και παράνομων νόμων και μας σέρνουν όλους μαζί μια φούχτα σαΐνια στο σφαγείο.

Αθήνα, 21.5.2016 - Μίκης Θεοδωράκης.

20 Μαΐ 2016

Εύη Καρακώστα: Καταφέραμε να... Κοπεί το ΕΚΑΣ... (?!)

Εύη Καρακώστα, ΕΚΑΣ

Η κα Εύη Καρακώστα "επανήλθε", με δήλωση της σε ραδιοφωνική εκπομπή:
Τι καταφέραμε λοιπόν; Να κοπεί σταδιακά - το ΕΚΑΣ - μέχρι το 2018, να μην κοπεί μια και καλή που ζητούσαν οι δανειστές. Πάντα στο μη χείρον υπάρχει, το βέλτιστον!



Και πρόσθεσε: Ότι έχει υπογραφεί τον Αύγουστο, δεν μπορούμε να μην το ψηφίσουμε.
Το μόνο που κάνουμε, είναι να μπορέσουν αυτές οι ιδιωτικοποιήσεις που υπογράψαμε στη συμφωνία του Αυγούστου, να μπορέσουν να είναι σε καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Στο νέο ταμείο, δεν είναι όλα προς πώληση, είναι προς αξιοποίηση (?!)
και αυτό πρέπει να το προσέξετε!

Αν τα καταφέρουμε, καλώς και θα μας ξαναψηφίσει ο ελληνικός λαός,
αν δεν τα καταφέρουμε, πράγματι δεν θα τα έχουμε καταφέρει
(μεγάλη κουβέντα... να καταγραφεί ως γνωμικό)
και να μας καταψηφίσει. Την προσπάθεια, όμως δικαιούμαστε να την κάνουμε...
συμπλήρωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Τι είπε πάλι το "άτομο"..!!!
"Πήξαμε" από "φωστήρες"  πολιτικούς!

19 Μαΐ 2016

Ο Αισθησιακός Χορός της Emily Ratajkowski - Hot! Video


Ο αισθησιακός χορός της Emily Ratajkowski - Hot VideoEmily Ratajkowski Sensual Dance, Hot

Αλλαγή - Αντικατάσταση του: Δεν Υπάρχουν Σχόλια, Με Κείμενο η Εικόνα - Blogger

Blogger Tips.
Ένας εύκολος τρόπος για την αλλαγή του ψυχρού: Δεν υπάρχουν σχόλια, του Blogger  σας, με το κείμενο η την εικόνα - εικονίδιο που εσείς προτιμάτε.

Καταρχήν,  καλό θα ήταν  αν δεν υπάρχει σχετική εμπειρία, πριν από οποιαδήποτε αλλαγή στο πρότυπο - HTML του blog σας να κάνετε ένα backup,  για κάθε ενδεχόμενο λάθους.

Για να γίνει αυτό, ανοίξτε το Blogger, επιλέξτε...
Πρότυπο  Δημιουργία Αντιγράφου ασφαλείας/Επαναφορά   Λήψη πλήρους προτυπου .

Στη συνέχεια επιλέξτε Επεξεργασία HTML , πατήστε Cntr+Fστο πλαίσιο αναζήτησης κάνετε    επικόλληση το...
<data:post.commentLabelFull/>:
          
           πατήστε Enter, για να μεταφερθείτε στο σημείο της σελίδας που βρίσκεται και αντικαταστήστε το
                                                                    με το κείμενο που προτιμάτε.


                   Αν επιθυμείτε αντικατάσταση με εικόνα - εικονίδιο, στη θέση του τοποθετείστε το...
<img border='0' src='IMAGE URL'/>

Όπου IMAGE URL επικολλήστε τη διεύθηνση της εικόνας.


Δηλαδή, αν η επιλεγμένη εικόνα είναι αυτή:

που έχει URL το:

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEifG9YvqcVj1g0spV2EeCRvWMO6uX0tcCquZzq3RGBtk5Pm083p5bE8RDOC6iil7ncAj44Q2ho2gu5lpgscFus-XFbPmy-QbKmbN2McmVlB18PLSHb6Zfq_qK6KgU2rUacQPoZ3CuocycYA/s1600/12.png

ο κώδικας θα είναι αυτός.
<img border='0' src='https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEifG9YvqcVj1g0spV2EeCRvWMO6uX0tcCquZzq3RGBtk5Pm083p5bE8RDOC6iil7ncAj44Q2ho2gu5lpgscFus-XFbPmy-QbKmbN2McmVlB18PLSHb6Zfq_qK6KgU2rUacQPoZ3CuocycYA/s1600/12.png'/>

Τέλος, πατήστε  Αποθήκευση προτύπου .

18 Μαΐ 2016

Auto Login σε Windows 8.1

Auto Login, Windows 8.1
Πως να κάνετε Auto Login σε λειτουργικό σύστημα Windows 8.1;


Απλά, πατήστε Win+R, γράψτε netplwiz και Enter.



Επιλέξτε το Username σας,  ξετσεκάρετε το box 
"Users must enter a user name and password to use this computer" και πατήστε ΟΚ. 

Γράψτε το password σας x2, και πατήστε ΟΚ.
Done!

16 Μαΐ 2016

Αποκτήστε Δωρεάν το Boost Speed της Auslogics,Μέχρι και τις 31/05

Δωρεάν Boost Speed, Auslogics

Το, δωρεάν μέχρι και τις 31/05, Boost Speed, της γνωστής στο χώρο εταιρίας Auslogics, είναι ένα ισχυρό λογισμικό παρακολούθησης και βελτιστοποίησης -σε πραγματικό χρόνο- του υπολογιστή σας, το οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε με μερικά κλικ, ακολουθώντας απλά τις οδηγίες.


Για να το αποκτήσετε, ξεκινήστε με μία επίσκεψη στο


Χαμηλά στη σελίδα,  θα βρείτε τα παρακάτω social buttons από τα οποία θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα, κάνοντας share η like στην προσφορά, για να "ξεκλειδώσει" το περιεχόμενο.



   Κατόπιν, πατήστε με τη σειρά  1 ...





... 2 ...



...δώστε ένα email που υφίσταται - και  3 .



Μεταβείτε στο "γραμματοκιβώτιο" σας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση που σας έχει σταλθεί  4 ,
για να αρχίσει αυτόματα το download.
(πιθανώς το email να το βρείτε στα "Ανεπιθύμητα")
Kάνετε αντιγραφή του κωδικού  5 .



Ξεκινήστε την εγκατάσταση με κλικ στο  6 ...



και δείτε, προαιρετικά, το ενημερωτικό βίντεο...



Εφόσον τελειώσει η εγκατάσταση, τρέξτε το Boost Speed, κάνετε κλικ στο "help", μετά στο  7 ...


...επικόλληση του κωδικού ενεργοποίησης της Premium έκδοσης, που λάβατε με το email και τέλος, πατήστε  8 .

Helena LaQuatra: Η Κωφή Ελληνίδα Miss Pennsylvania, που Διεκδικεί τον Τίτλο Miss USA. +Video

Helena LaQuatra, Η Ελληνίδα Miss Pennsylvania
Helena LaQuatra: Η Ελληνίδα που έχει ήδη κατακτήσει το στέμμα της Miss Pensylvania και διεκδικεί τον τίτλο της Miss USA.

Η πανέμορφη, 24 ετών κοπέλα, έχασε την ακοή της στην ηλικία των τεσσάρων, όταν προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα αλλά ευτυχώς κατόρθωσε και ξεπέρασε τo πρόβλημα και πλέον, με τη βοήθεια και της τεχνολογίας, τα
καταφέρνει 'μια χαρά'!


Η Ελενα -που είπε περίπου 10 φορές τη λέξη Greek- δηλώνει υπερήφανη για την μεγάλη της οικογένεια και για την καταγωγή της.

14 Μαΐ 2016

Προσθέστε Εύκολα: Κυματισμό, Καθρέπτισμα και Cartoon Effect σε Φωτογραφίες.

Προσθέστε  Κυματισμό, Καθρέπτισμα, Cartoon Effect στις Φωτογραφίες
Με μια επίσκεψη στο watereffect«- και μερικά μόνο κλικ, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε κυματισμό, καθρέπτισμα και Cartoon effect στις φωτογραφίες σας. (και όχι απαραίτητα στις δικές σας..!)

Ξεκινήστε πατώντας Επιλογή αρχείου επιλέξτε φωτογραφία Υποβολή
Αφού γίνει το upload, προστίθεται αυτόματα το εφέ κυματισμού. 

Κατόπιν μπορείτε να επιλέξετε...

  •                                                   1  για κατέβασμα του .gif αρχείου,
  •                                                   2  για να προσθέσετε άλλη photo,
  •                                                   3  για  καθρέπτισμα και
  •                                                   4  για προσθήκη Cartoon effect.

Για κάθε εφέ, υπάρχουν μερικά options, όπως καθρέπτισμα αριστερά, δεξιά κ.τλ.
 Σημ. Τα αρχεία, διαγράφονται μετά το download.