31 Ιαν 2017

Το 8χρονο Top Model από τα Τρίκαλα, Παναγιώτα Μανάφα

panagiota-manafa-8-model-trikala
Είναι μόλις 8 ετών, είναι από την Οιχαλία Τρικάλων και έχει υπογράψει συμβόλαιο με μεγάλο Γερμανικό πρακτορείο μοντέλων. Το κοριτσάκι/άγγελος, Παναγιώτα Μανάφα, είναι πανέμορφη, με γαλάζια μάτια, χρυσά μαλλιά και αγγελικό πρόσωπο.




Έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει φωτογραφίσεις ως μοντέλο.

Σύμφωνα με το oichalialive.gr, οι γονείς της μικρής, δηλώνουν περήφανοι
για τα επιτεύγματα της.

panagiota-manafa-8-model-trikala.
Η... πρώτη της δουλειά, πέρα από την φωτογράφηση της για την γερμανική εταιρία, ήταν για τον, επί χρόνια, γνωστό γερμανικό κατάλογο Otto, στον οποίο διαφημίζει έπιπλα παιδικού δωματίου. Η επόμενη δουλειά που αναμένεται να ξεκινήσει είναι για μεγάλο κατάστημα επωνύμων παιδικών ρούχων.

Πρωταγωνιστής του Σήριαλ Μαρία η Άσχημη, στο Ιπποκράτειο: Αν Είναι να Πεθάνω, Καλύτερα Σπίτι..!





Ο γοητευτικός, ταλαντούχος, ηθοποιός Ιάκωβος Μυλωνάς, ένας από τους συμπρωταγωνιστές του σήριαλ Μαρία η Άσχημη, μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, περιγράφει την εμπειρία του στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο:






Κι έτσι μετά από μεγάλη ταλαιπωρία 06.00 το πρωί στο Ασκληπιείο Βούλας. Μάλλον θα γίνει εισαγωγή. Καλά πρέπει να σας πω ότι στο Ιπποκράτειο που πήγαμε στις 11.30 ένας απ τους ασθενείς που περίμενε στην αναμονή έβαλε φωτιά για να ζεσταθεί. Φαντάσου απόγνωση. Πάμε να φύγουμε είπα στη σύνοδο μου αν αν είναι να πεθάνω καλύτερα σπίτι παρά εδώ. Δυστυχώς ο πονάς στο στήθος μου, μας ανάγκασα να πάρουμε το ΕΚΑΒ. Άλλη ταλαιπωρία. Θα τα γράψω όμως όλα αναλυτικά. Το κακό είναι ότι το απόγευμα πατάω για Θεσσαλονίκη για την παράσταση της "Τέλειας γυναίκας" θα πάω δε θα πάω. Θα μάθομε. Περιμένουμε τις εξετάσεις κι αν κάνω εισαγωγή τελικά... Πάντως πονάω... Εισαγωγή τελικά.



Παράξενο! Γιατί κάποιοι υπουργοί, ισχυρίζονται πως στο θέμα Υγεία, όλα βαίνουν καλώς (?!)

Ο Σώρρας Διέταξε τον Τσίπρα να... - Ε! Δεν Είναι και "Κάνας" Κοινός Ανθρωπάκος! Video

sorras-synenteyxi-sroiter-ant1-alphaΑποσπάσματα από τις τελευταίες συνεντεύξεις του Σώρρα σε ΑΝΤ1 και Άλφα-Σρόιτερ, με τα χαστούκια, τις διαταγές στον Τσίπρα, τις απειλές για μηνύσεις, τις αμφισβητήσεις πάντων στοιχείων κλπ.
Τα σχόλια των δημοσιογράφων, στο βίντεο, έχουν αφαιρεθεί [γιατί πολλοί θεωρούν πως μεροληπτούν]. Τα δικά μας "στέρεψαν" πλέον (lol)  για  το συγκεκριμένο  θέμα,  οπότε, (μαζί με τα συμπεράσματα) δικά σας!


30 Ιαν 2017

Στυλ και Λειτουργικότητα στα Windows με το Δωρεάν Winstep Nexus 17.1 Dock [+ Video Tutorial]

free-winstep-nexus-dock
Δώστε στυλ και αυξήστε τη λειτουργικότητα της επιφάνειας εργασίας των Windows, με το δωρεάν Winstep Nexus Dock 17.1 · Είναι μια όμορφη, αναδυόμενη (αν εσείς το προτιμάτε) μπάρα εργασιών, παρόμοια με αυτή των Mac, πλήρως διαχειρίσημη, με πολλές επιλογές εμφάνισης και λειτουργιών.



Αρκεί μία επίσκεψη στο ►winstep.net, ένα κλικ στο (1) ...



για τη λήψη του zip αρχείου. Αποσυμπιέστε και εγκαταστήστε το χωρίς να προσέξετε κάτι ιδιαίτερα, αφού δεν υπάρχει κίνδυνος να φορτωθείτε κανένα είδος "σαβούρας".

Η μπάρα εργασίας θα εμφανισθεί αρχικά στο πάνω μέρος της οθόνης σας ·
θα μοιάζει κάπως έτσι:



Με δεξί κλικ στο σε κάποιο από τα εικονίδια θα δείτε το παρακάτω παράθυρο...



...και με αριστερό κλικ στο Nexus, αυτό...


...από τα οποία μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα, εμφάνιση, εικονίδια, ήχους, θέση,
+ + + !

Είναι ένα χρηστικό και όμορφο Gadget για το Windows Pc σας,
από τα καλύτερα στο είδος του.

Δείτε το video
από JcRabbit's channel

28 Ιαν 2017

Δωρεάν Ability Office 6. Προσφορά, Μόνο για Λίγες Ημέρες!

free-bility-office-6-fullΤο δωρεάν, με την προσφορά που ισχύει μόνο για λίγες ημέρες, Ability Office 6 προσφέρει εκτός από τις απαραίτητες για όλους βασικές εφαρμογές γραφείου [επεξεργαστή κειμένου, υπολογιστικών φύλλων και παρουσιάσεων] άλμπουμ φωτογραφιών, γρήγορη εκκίνηση εφαρμογών, δημιουργία-επεξεργασία PDF και άμεση αποθήκευση αρχείων με την υποστήριξη Dropbox. Το καλύτερο από όλα, είναι ότι μπορεί να  ανοίξει και να  αποθηκεύσει όλα τα Microsoft Office  365, 2013, 2010, 2007 και 2003  αρχεία.


Απλά τέλειο, για εργασία από το σπίτι ή στο γραφείο, απολύτως ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις και φοιτητές.

Είναι συμβατό με Microsoft® Word, Microsoft® Excel, Microsoft® PowerPoint, παρέχει δυνατότητα αποθήκευσης ως PDF και Cloud Storage στο Dropbox®.




Για να το αποκτήσετε, επισκεφθείτε (με αντιγραφή/επικόλληση) το:
https://sharewareonsale.com/s/ability-office-giveaway-coupon-sale


...επιλέξτε (1)...




...συμπληρώστε τα απαραίτητα -με email που υφίσταται- και πατήστε (2).  



Στην επόμενη σελίδα, θα βρείτε το 10ψήφιο Licence key [αντιγράψτε το] και πληροφορίες για την εγκατάσταση, τα οποία θα λάβετε και με email, στη διεύθυνση που δώσατε στην παραπάνω φόρμα.


Τρέξτε το .exe αρχείο που θα λάβετε και ακολουθήστε τη διαδικασία της εγκατάστασης, επιλέγοντας "No" στην πρόταση για εγκατάσταση του Notifier
- αν δε θέλετε να λαμβάνετε "ενοχλητικά" μηνύματα.



Ανοίξτε μία από τις 3 εφαρμογές, επικολλήστε το 10ψήφιο Licence key και συμπληρώστε το e-mail που δώσατε πριν για την ενεργοποίηση του Ability Office 6.

27 Ιαν 2017

Νεκρός Βρέθηκε Πρώην NBAer - Άσσος Μεγάλων Ελληνικών Ομάδων [+Video]

Shackleford-paok-ari-pethaneΝεκρός βρέθηκε εχθές στο σπίτι του στη Βόρεια Καρολίνα, ο Charles Edward Shackleford, πρώην NBAer που είχε αγωνιστεί στον Άρη τη σεζόν 96/97 και στην ομάδα του ΠΑΟΚ την επόμενη. Ήταν ένας από τους πιο χαρισματικούς μπασκετμπολίστες που πάτησαν στα ελληνικά παρκέ στα μέσα της δεκαετίας του 90.


Η είδηση επιβεβαιώθηκε από την τοπική αστυνομία, ωστόσο η αίτια θανάτου του δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί.

Μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ο Shackleford αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με το νόμο, αφού συνελήφθη επανειλημμένως για κατοχή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών και για παράνομη οπλοφορία.

Απεβίωσε σε ηλικία 50 ετών.



Joyce Sims - Come into my life - Video


Joyce Sims - Come into my life - Video
από Ignazio Deddu

25 Ιαν 2017

«Κόλλησε» η Ενημέρωση των Windows 7-8.1? Η Λύση Είναι Απλή!

stuck-windows-7-8.1-update-solutionΟι ενημερώσεις [Updates] είναι απαραίτητες στα Windows 7/8.1/10, όπως και σε οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα σταθερού υπολογιστή ή φορητής συσκευής, καθώς καλύπτουν κενά ασφαλείας [και όχι μόνο], τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια και την ομαλή λειτουργία του.



Για τον λόγο αυτό, μετά από μια νέα εγκατάσταση, το πρώτο -ίσως- πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι το «βασανιστικό», πολλές φορές, Update.



«Βασανιστικό» γιατί συχνά ο "Έλεγχος για ενημερώσεις..." διαρκεί ατελείωτες ώρες/μέρες, ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί μεγάλο μέρος πόρων του συστήματος με αποτέλεσμα το "μηχάνημα να σέρνεται".


Το πρόβλημα

Το πρόβλημα, είναι ένα bug που αφορά στην επικοινωνία των Windows με τους server της Microsoft. Η εταιρία, έχει εντοπίσει το πρόβλημα και έχει δημιουργήσει μια επιδιόρθωση · το κακό είναι πως η επιδιόρθωση αυτή, είναι διαθέσιμη μέσα από το ίδιο το Windows Update.(?!)


Η λύση

Υπάρχει τρόπος όμως [και μάλιστα απλός], να εγκαταστήσουμε χειροκίνητα την επιδιόρθωση/Update ώστε να εξαφανιστεί απ' τα μάτια μας -επιτέλους- το "Έλεγχος για ενημερώσεις...". Τον τρόπο αυτό θα δούμε στη συνέχεια.

Πρόκειται για οδηγίες εγκατάστασης ενημερώσεων σε συστήματα Windows 7 και 8.1 που αφορούν σε μια «καθαρή» εγκατάσταση λειτουργικού, π.χ. μετά από κάποιο format, που πολύ πιθανώς να λειτουργήσει και σε μια παλαιότερη, προβληματική -όσον αφορά το Update- εγκατάσταση.



Επιδιόρθωση λήψης ενημερώσεων σε Windows 7


1. Εγκατάσταση κάποιου -οποιουδήποτε- περιηγητή [browser].
Η προεγκατεστημένη έκδοση του ΙΕ δεν υποστηρίζεται πλέον.

2. Λήψη της ενημέρωσης KB3020369

►για 64bit (x64) λειτουργικό σύστημα
►για 32bit (x86) λειτουργικό σύστημα

3. Λήψη της ενημέρωσης KB3172605

►για 64bit (x64) λειτουργικό σύστημα
►για 32bit (x86) λειτουργικό σύστημα

4. Αποσύνδεση [καλώδιο UTP] από το διαδίκτυο.

5. Επανεκκίνηση του υπολογιστή.

6. Χειροκίνητη εγκατάσταση [με διπλό κλικ] των ενημερώσεων

7. Επανασύνδεση στο διαδίκτυο.

8. Εκκίνηση του "Έλεγχος για ενημερώσεις".

Σε μερικά λεπτά, θα δείτε τις διαθέσιμες ενημερώσεις για το σύστημα σας.



Επιδιόρθωση λήψης ενημερώσεων σε Windows 8.1


1. Λήψη της ενημέρωσης KB3173424

►για 64 (x64) η 32bit (x86) λειτουργικό σύστημα






2. Λήψη της ενημέρωσης KB3172614

►για 64 (x64) η 32bit (x86) λειτουργικό σύστημα






3. Αποσύνδεση [καλώδιο UTP] από το διαδίκτυο.

4. Επανεκκίνηση του υπολογιστή.

5. Χειροκίνητη εγκατάσταση [με διπλό κλικ] των ενημερώσεων

6. Επανασύνδεση στο διαδίκτυο.

7. Εκκίνηση του "Έλεγχος για ενημερώσεις".

Σε μερικά λεπτά, θα δείτε τις διαθέσιμες ενημερώσεις για το σύστημα σας.

24 Ιαν 2017

Athlenda: Δείξε το Αθλητικό σου Ταλέντο σε Managers, Προπονητές, Ομάδες και Πανεπιστήμια [+Video]

athlenda-athlitiko-talento
Athlenda: το LinkedIn του αθλητισμού! Μία πλατφόρμα δικτύωσης που επιτρέπει στους αθλητές να προωθήσουν το προφίλ τους, άρα και το ταλέντο τους, σε ανιχνευτές ταλέντων, προπονητές, ομάδες και πανεπιστήμια, κυνηγώντας έτσι το αθλητικό τους όνειρο.

Αυτό που ξεχωρίζει το athlenda από άλλες εφαρμογές είναι ότι ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια της κοινωνικής δικτύωσης. Είναι το μοναδικό ψηφιακό αθλητικό δίκτυο που προσφέρει ένα εργαλείο προσωπικής βιντεοανάλυσης στου αθλητές.
Η βίντεο-ανάλυση ανέκαθεν αποτελούσε και αποτελεί ακόμα το βασικό εργαλείο εντοπισμού ταλέντων για scouts και προπονητές. Με το athlenda, για πρώτη φορά, δίνεται η δυνατότητα στον αθλητή να αναλύσει ο ίδιος τα βίντεο ολόκληρων αγώνων σε σκηνές (highlights), απομονώνοντας τις φάσεις που τον περιέχουν και οργανώνοντάς τες ανά ενέργεια, μέσα στο δικό του αθλητικό βιογραφικό.

Έτσι, η παρουσίαση το προφίλ ενός αθλητή ξεφεύγει από την απλή καταγραφή χαρακτηριστικών και εμπειριών και φθάνει στην πραγματική απόδειξη του ταλέντου, μέσα από συγκεκριμένη και οργανωμένη βιβλιοθήκη highlights.

Πάνω από όλα, στο athlenda πραγματοποιούνται αθλητικά όνειρα, υποστηρίζοντας τα εκατομμύρια των αθλητών ανά τον κόσμο και προσφέροντας τους το έδαφος για την καλλιέργεια και την αξιοποίηση του ταλέντου τους!

Mε την εγγραφή σου στο athlenda:

1) Προβάλλεσαι και παρουσιάζεις το ταλέντο σου σε χιλιάδες ομάδες, ανιχνευτές ταλέντων, agents και προπονητές ανά τον κόσμο

2) Αναζητάς ο ίδιος αυτό που ψάχνεις, είτε πρόκειται για μία θέση σε ομάδα, ατζέντη για εκπροσώπηση, προπονητή ή ακόμα και υποτροφία από αμερικάνικο πανεπιστήμιο.

3) Καταγράφεις το αθλητικό του ιστορικό, παρατηρείς τον εαυτό του μέσω της βιντεοανάλυσης και βελτιώνεσαι.

4) Δικτυώνεσαι, ενημερώνεσαι και επικοινωνείς μέσα σε ένα καθαρά αθλητικό δίκτυο.

 Δημοσιεύσεις - Προσφορές στο πεδίο αναρτήσεων, ενδεχομένως, ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα 

Άραγε... Ποιος Είναι «Χοντρός»..? o Οικόσιτος Χοίρος η ο Ελέφαντας?

paola-foka-kazantzidiΌλα, καλώς η κακώς, στον μάταιο ετούτο κόσμο, είναι θέμα αναλογιών & ισορροπιών. Στη χώρα μας, όμως, φαίνεται πως οι αναλογίες αυτές πολλές φορές δεν τηρούνται ή και καταργούνται εντελώς, με τα αποτελέσματα να είναι... ανάλογα! Μπορείς να τα δεις, να τα ακούσεις, να τα υποστείς, να τα διαπιστώσεις οπουδήποτε και σε οποιονδήποτε χώρο · στον επαγγελματικό, τον ιδεολογικό, τον πολιτικό και φυσικά στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό γνώρισμα της έρμης αυτής χώρας (ή της ράτσας μας καλύτερα) είναι η γνώση της λύσης οποιουδήποτε προβλήματος, αρκεί να είναι... του άλλου! Όλοι μας ξέρουμε το για ποιο λόγο ο τάδε η ο δείνα έφτασε σ' αυτό το χάλι, τι θα έπρεπε να 'χει κάνει για να το αποφύγει και φυσικά, ποια θα πρέπει να 'ναι τα βήματα του από 'δω και πέρα! (Αν την ξέραμε και για τα δικά μας, καλά θα 'ταν).

Π.χ. αν είσαι χρόνια επαγγελματίας και τελευταία έχεις μια καφετέρια, ένα αναψυκτήριο, ένα μπουγατσατζίδικο (ρε αδερφέ) που δεν πάει και τόσο καλά, σίγουρος να 'σαι πως ο φίλος σου που δουλεύει οδηγός στον ΟΑΣΘ, ο άλλος που περνάει πλακάκια η εκείνος που είναι δημόσιος υπάλληλος, ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗ ΛΥΣΗ..!!! Ξέρουν τι θα ήταν καλό να κάνεις και τι όχι!

Επίσης, στην Ελλάδα σήμερα, αν είσαι (λέμε τώρα) πάνω στο μουλάρι κι η γυναίκα κουβαλάει το δεμάτι είσαι φαλλοκράτης, αν τα κουβαλάει το ζώο είσαι απάνθρωπος και αν τα κουβαλάς εσύ, είσαι μ@λ@κ@ς. Για να μην πω για την κατσίκα του γείτονα..!

Έχουμε και την κακιά συνήθεια, όποιοι η ότι κι αν είμαστε, να βγάζουμε, κακοπροαίρετα πολλές φορές, συμπεράσματα, να χαρακτηρίζουμε και να κρίνουμε κάποιον, όποιος η ότι κι αν είναι · χωρίς να φταίει, απαραίτητα, η έλλειψη παιδείας, μόρφωσης, ιδανικού τρόπου ανατροφής κ.λπ... το 'χουμε μέσα μας "σε λέω"!

Μπορεί δηλαδή να 'σαι... (πως να το πω...) σαν το γουρουνάκι "ΖWAN"! που ως γουρουνάκι ΤΡΩΣ ΟΤΙ ΤΡΩΓΕΤΑΙ (η δεν τρώγεται αλλά εσύ το τρως), τα 'χεις τα πολλά παραπανίσια κιλάκια σου και να κρίνεις και να τη λες αεράτα στον «φουκαρά» τον ελέφαντα (που τρώει χορταράκια) επειδή απ' τη φύση του είναι πολύ πιο βαρύς -όχι πιο χοντρός- από εσένα.


Κι επειδή "πολύς ο πρόλογος"... στο δια ταύτα..!

Τελευταία στιγμή, ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕΣ  κυρία Παγώνα Καραμήτσιου..! Σαν το γουρουνάκι που "την είπε" στο ελεφαντάκι..! και σ' είχαμε και σε -κάποια- εκτίμηση. Όχι ότι είπες και κανένα ΜΕΓΑΛΟ ψέμα..! αρκετός κόσμος πιστεύει -και δικαίωμα του να το κάνει- το ίδιο: «Ο Καζαντζίδης, που είναι η μεγαλύτερη φωνή από όλες, τραγουδούσε 40 τραγούδια για τον πόνο και άλλα τόσα για τη μετανάστευση. Δεν αρκούσε να πει 2-3 για το κάθε θέμα; Άρα, ζητούσε και του έγραφαν τραγούδια γι' αυτά - άρα τα εκμεταλλευόταν».

Αλλά γιατί και εσύ αυτήν την "καραμέλα" ΜΟΝΟ για τον Καζαντζίδη βρε Παγώνα? γιατί ΜΟΝΟ ο Καζαντζίδης έπρεπε αλλά δεν έχτισε ένα νοσοκομείο, γιατί ΜΟΝΟ ο Καζαντζίδης έπρεπε αλλά δεν έκανε τζάμπα συναυλίες, γιατί ΜΟΝΟ ο Καζαντζίδης ήταν φιλοχρήματος (lol!), καχύποπτος κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο..? γαμπρό θα τον κάνατε η σας είπε κανείς ότι δε λέγεται Καζαντζίδης αλλά «Άγιος» Καζαντζίδης κι εσείς οι αφελείς τον πιστέψατε.

Λίγο τσίπα (που λένε) δεν θα 'πρεπε να υπάρχει δηλαδή? Λίγος σεβασμός για έναν νεκρό, τεράστιο καλλιτέχνη? για τη μέγιστη φωνή που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα!?


ΝΑ ΠΟΥΜΕ ότι "εκμεταλλεύτηκε" τον πόνο τη φτώχεια τη μετανάστευση κ.λπ. που ήταν φαινόμενα της εποχής? ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ!

Με την ίδια λογική, όμως, θα 'πρεπε να πούμε πως και ο Διονυσίου, τότε, ο Καρράς, ο Γονίδης, ο Τερζής, η Παπαδοπούλου, η Δημητρίου και ΕΣΥ, τώρα, "εκμεταλλεύεστε" (και φυσικά το κάνετε) το πάθος του καψουράκου, την απόγνωση του φρεσκοχωρισμένου και τον πόνο του κερατoύκλη! Πόσα τραγούδια έχεις πει στη μικρή (σχετικά με του Καζαντζίδη) καριέρα σου για τα "καψούρια" Παγώνα? Σίγουρα πάνω από 40! Γιατί δεν είπες 2-3 για το κάθε "θέμα"? Άρα τα ζητάς να σου τα γράψουν, άρα τα εκμεταλλεύεσαι. ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ? 

Με την ίδια λογική, ίσως θα 'πρεπε ΝΑ ΠΟΥΜΕ πως ο Χρύσανθος "εκμεταλλεύτηκε" τον ξεριζωμό των Ποντίων, η Γλυκερία των Μικρασιατών, οι ρεμπέτες το "νταλγκά" των χασικλήδων, ο Θεοδωράκης των κομμουνιστών και ο Νταλάρας ΌΛΩΝ. ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ?

ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΟΜΩΣ!!! ΤΑ "ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ" που ακούσαμε περί ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ!


Εκτός και αν ότι ειπώθηκε, ειπώθηκε εσκεμμένα, για λόγους δημοσιότητας συνεντευξιαζόμενου και συνεντευξιαστή [που ούτε τ' όνομα του δε θέλω να αναφέρω και που (τυχαία άραγε?) ετοιμάζεται να εκδώσει κάποιο βιβλίο αυτόν τον καιρό). Γιατί, όπως λεν αυτοί που ξέρουν, δεν υπάρχει κακή διαφήμιση, αρκεί να αναφέρεται σωστά το όνομά σου. Και ο κύριος ''μπλα-μπλα", από 'κει που παρακαλάει κάθε Σαββατοκύριακο για κανένα μήνυμα "από τρυφερά ελληνόπουλα και δροσερές ελληνοπούλες" στη ραδιοφωνική του εκπομπή, "ξαφνικά" παίζει σε όλα τα κανάλια.


Όπως και να 'χει, ένα ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τους φιλοΚαζαντζιδικούς (τουλάχιστον) θα πρέπει να ζητήσεις · και γαργάρες με ροδόνερο την άλλη φορά...

23 Ιαν 2017

Προσοχή! Νέα Κακόβουλα, Phising Μηνύματα στο Gmail

gmail-malicious-phising-mail-google-account

Προσοχή!  Νέα κακόβουλα, πολύ καλά σχεδιασμένα, μηνύματα με σκοπό το ηλεκτρονικό «ψάρεμα» [phising] των στοιχείων των χρηστών του Gmail, έχουν κάνει την εμφάνισή τους τις τελευταίες  ημέρες.




Τα μηνύματα που έκαναν την εμφάνιση τους στα εισερχόμενα μηνύματα πολλών χρηστών της Google υπηρεσίας, είναι πολύ καλά «στημένα» ώστε να εξαπατούν ακόμη και τους σχετικά έμπειρους.

Αρχικά, το κακόβουλο e-mail, φαίνεται να περιέχει απλά ένα αρχείο εικόνας thumbnail. Όταν κλικάρετε σε αυτό, μεταφέρεστε σε μια νέα σελίδα η οποία μοιάζει πολύ με αυτή της Google και ζητά τα στοιχεία σας για να μπορέσετε να κάνετε νέο Login. Αυτό είναι και το... "τσίμπημα στο δόλωμα"!

Από τη στιγμή που θα συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και πατήσετε Login, ο λογαριασμός σας έχει εκτεθεί! Όλα τα στοιχεία των επαφών σας είναι στη διάθεση τρίτων.

Ο μόνος τρόπος για να προστατευτείτε από την επίθεση αυτή, είναι να προσέχετε πάντα το URL στη γραμμή διευθύνσεων του browser πριν συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στο Gmail και να σιγουρευτείτε ότι είναι η πραγματική διεύθυνση.



Δείτε τις διαφορές


URL κακόβουλης -fake- σελίδας



    URL πραγματικής σελίδας

22 Ιαν 2017

«Κράξιμο» Γεωργιάδη για την Πτήση Καμμένου-Παππά στην Εκπομπή του Αυτιά, Χωρίς Απάντηση από Βέττα - Video

ενεργό link
Η φωτογραφία που δείχνει τον υπουργό Άμυνας Π. Καμμένο να διαβάζει... Τα Νέα, στην πτήση με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για τις ΗΠΑ όπου βρέθηκε μαζί με τον Ν.Παππά, για να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις της ορκωμοσίας Τραμπ, άναψε πρωτίστως τη φωτιά.

Ακολούθησε η αναφορά σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα εφημερίδας για το «bypass» της επετηρίδας της καταβολής εφάπαξ, με τροπολογία που πέρασε «σιωπηλά» η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τον περασμένο μήνα.
"Το πρώτο είναι αυτή η περίφημη φωτογραφία του κυρίου Καμμένου, με απλωμένα τα ποδάρια του στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος και "Τα Νέα" εν είδει τροπαίου στο χέρι του... Θέλω να υπενθυμίσω στον κύριο Βέττα, ότι το πρωθυπουργικό αεροσκάφος υποτίθεται ο ΣΥΡΙΖΑ θα το πουλούσε την πρώτη βδομάδα που θα γινόταν ο Τσίπρας πρωθυπουργός · κι από εκεί που θα πουλούσε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος την πρώτη βδομάδα που θα γινόταν ο Τσίπρας πρωθυπουργός, τώρα το πρωθυπουργικό αεροσκάφος το παίρνουν συχνότερα από ότι το τρόλεϊ για να πάνε Αθήνα / Πατήσια"


είπε ο Γεωργιάδης, με τον Βέττα να «απαντά»


"...αυτά τα λέει η θειά μου στο χωριό... πρωινό κουτσομπολιό... εδώ είμαστε σοβαροί άνθρωποι... θα σου πω μετά, αντιπρόεδρε κουτσομπόλη..." κ.λπ.

Να «τρως» τέτοιο κράξιμο, ειδικά από τον Άδωνι, χωρίς να μπορείς -ουσιαστικά- να απαντήσεις...!? κάτι σημαίνει · κάτι όχι καλό, σίγουρα!

20 Ιαν 2017

Τραγικό Τέλος για την Τραγουδίστρια του Lambada, Loalwa Braz [+Video]

loalwa-braz-lambada-kaomaΤραγικό τέλος για την 63 ετών Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Loalwa Braz, ερμηνεύτρια της παγκόσμιας επιτυχίας Lambada [1989], του συγκροτήματος Kaoma · εντοπίστηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητο της, στο Saquarema του Rio de Janeiro. Την είδηση μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο πηγές της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης.

ΜΜΕ της χώρας, αναφέρουν πως η σορός της τραγουδίστριας εντοπίστηκε απανθρακωμένη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου της, που πυρπολήθηκε σε κοντινή απόσταση από την κατοικία της πριν 2 ημέρες. 

Η πυροσβεστική υπηρεσία της περιοχής κλήθηκε για πρώτη φορά κατά την διάρκεια της νύχτας, προκειμένου να παρέμβει σε πυρκαγιά που ξέσπασε στην οικία της τραγουδίστριας.

Λίγο αργότερα υπήρξε δεύτερο τηλεφώνημα για αυτοκίνητο όχημα που τυλίχτηκε στις φλόγες, στο εσωτερικό του οποίου εντοπίστηκε η σορός της Loalwa Braz.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας/νεκροτομής, βάσει των οποίων θα μπορέσουν οι ερευνητές να διαπιστώσουν την αιτία θανάτου της τραγουδίστριας.


19 Ιαν 2017

Chris Isaak: You Owe Me Some Kind Of Love - Video


Ο Chris Isaak γεννήθηκε στο Stockton της California των Η.Π.Α. από μετανάστες γονείς. Το πρώτο του συμβόλαιο το υπέγραψε το 1984 με την Warner Bros Records εκδίδοντας το άλμπουμ με τον γενικό τίτλο Silverstone. Από τα δημοφιλέστερα τραγούδια του είναι το Wiked Game που σάρωσε κυριολεκτικά με το αισθησιακό βίντεο που συμμετείχε το top model της εποχής, Helene Cristensen το 1989, το Blue Hotel που επίσης έσπασε ταμεία, όπως επίσης και το παραπάνω αγαπημένο You Owe Me Some Kind Of Love Original Video HQ. Το 1999 το τραγούδι του Baby Did a Bad, Bad Thing συμμετείχε στην τελευταία ταινία  του Stanley Kubrick, Eyes Wide Shut   με πρωταγωνιστές Tom Cruise  και τη θεά Νicole Kidman!
video από JewelsMusic4 

Μάνος Ξυδούς - Πυξ Λαξ: Εσύ Εκεί, live lykavitos - Video


βίντεο από spidermarios 
7 [περίπου] χρόνια πέρασαν, από τότε που ο Μάνος Ξυδούς έφυγε από τη δική μας διάσταση. Μεγάλη «τύχη» (αλλά όχι τυχαία) είναι, η πνευματική υπόσταση ενός ανθρώπου να διατηρείται πέραν της φυσικής του απώλειας. Γι'αυτό ευθύνονται, κυρίως ότι αφορά καλλιτέχνες, τι άλλο; οι δημιουργίες τους · κι ο  Μάνος άφησε  πολλές, κυρίως  με τους  πυξ/λαξ,
να ... ερεθίζουν τα αυτιά και τη σκέψη μας.

Δείτε περισσότερα για τον καλλιτέχνη,  Εδώ

18 Ιαν 2017

Προσφορά: Mini Bluetooth Handsfree Q26, με 7.82€ και Δωρεάν Μεταφορικά - Gearbest

bluetooth-handsfree-Q26-gearbest
click the image above
Το mini bluetooth handsfree Q26 είναι μικρό, βολικό και ελαφρύ ασύρματο ακουστικό, που μπορείτε να το αποκτήσετε με 7.82€, μόνο + δωρεάν μεταφορικά. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του, συνδυάζει άνεση και λειτουργικότητα, αφού όλες οι απαραίτητες λειτουργίες (κλήση, απάντηση, λήξη συνομιλίας, απόρριψη, σίγαση και ανάκληση) πραγματοποιούνται με τη χρήση ενός μόνο button. Επίσης, παρέχει δυνατότητα σύνδεσης με 2 συσκευές. Η τιμή του σε ελληνικά site ξεπερνά τα 25€, ενώ σε σελίδες του εξωτερικού φτάνει τα 14$ + μεταφορικά έξοδα. [Δείτε επίσης: Παράκαμψη των Capital Controls για Αγορές από το Εξωτερικό (+Video)]


Χαρακτηριστικά:

Τεχνολογία μείωσης θορύβου 
Εμβέλεια: έως 10m
Bluetooth: V4.1
Chipset: AB1513
Χρόνος ομιλίας: ~ 2,5hr
Χρόνος αναμονής: ~ 65hr
Χρόνος φόρτισης: 1 ~ 2hr
Μπαταρία: Επαναφορτιζόμενη/Li-polymer
Διαστάσεις: 30 x 23 x 18mm
Βάρος: 49gr.


 Δημοσιεύσεις - Προσφορές στο πεδίο αναρτήσεων, ενδεχομένως, ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα