Απλή και σχετικά εύκολη παρασκευή ομελέτας αυγών. Το τι θα προσθέσετε, εκτός από τα αυγά είναι ... ''περί ορέξεως'' που λένε, αλλά αξιοσημείωτος είναι ο τρόπος μαγειρέματος του Chef , που εκτός του ότι αφαιρεί ότι λιπαρό έχει προσθέσει και το εντυπωσιακό ''look'' που αποκτά η ''ταπεινή ... ομελέτα'' στο τέλος, είναι ότι τα αυγά καλοψήνονται κι έτσι αποφεύγεται κάθε κίνδυνος για μετάδοση ιών και λοιπών ασθενειών που τα τελευταία χρόνια μπορούν, δυστυχώς, να μεταδοθούν από μισομαγειρεμένες τροφές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου