30 Ιουλ 2015

Rémi Gaillard - Είναι Τρελός ο Γάλλος Φαρσέρ - Funny Videos


Ο τρελός ο Γάλλος φαρσέρ Rémi Gaillard ξαναχτυπά, αυτή τη φορά μεταμφιεσμένος σε   παιχνιδιάρη  σκύλο  που  ξεσαλώνει  στην  παραλία.  Τα... θύματα  όπως  πάντα, άναυδα!Rémi Gaillard, Funny Videos                                                                                        video από Kerros

Μητέρα Έχασε τη Ζωή της από Κυλιόμενη Σκάλα, Σώζοντας τη Ζωή του Παιδιού της - Video - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ


Broyée par un escalator en voulant sauver son... από quoi2news
Μία νεαρή Κινέζα μητέρα έχασε τη ζωή της από κυλιόμενη σκάλα σε εμπορικό κέντρο στο Jingzhou. Φτάνοντας στη κορυφή της σκάλας με το παιδί της και παρά τις προειδοποιήσεις των υπαλλήλων μια πλάκα δαπέδου υποχώρησε. Η μητέρα έσωσε το παιδί της αλλά η ίδια βρήκε τραγικό θάνατο.Μητέρα Έχασε τη Ζωή της από Κυλιόμενη Σκάλα, Σώζοντας τη Ζωή του Παιδιού της

Δείτε τι Έπαθε Νεαρός που Ήπιε 20 Energy Drinks - Video



Σοκαριστικό το αποτέλεσμα (αν είναι αληθινό το Video από Bored At Work) που είχε η κατανάλωση 20 Energy  Drinks  στη  σειρά  από  νεαρό  άνδρα,  που  τελικά σώθηκε 
χάρη στην επέμβαση των γιατρών.Ήπιε 20 Energy Drinks - Video

Πιες καμιά 20αρια σφηνάκια τσίπουρο βρε παλικάρι μου! 
''Πύραυλος'' θα γίνεις πάλι! 
 Τι τα θες τα χημικά?

29 Ιουλ 2015

Νεκρή η Κόρη του Στέλιου Παπαθεμελή. Η 48 χρονη Έπεσε από τον 7ο Όροφο Πολυκατοικίας

Νεκρή η Κόρη του Στέλιου Παπαθεμελή
H τραγωδία εκτυλίχθηκε, λίγο μετά τις 8 το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν η 48χρονη γυναίκα, κόρη του Στέλιου Παπαθεμελή, βρέθηκε στο κενό από το μπαλκόνι του 7ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Ερμού 55. Άμεσα έσπευσαν άνδρες του ΕΚΑΒ και της αστ/μίας που μετέφεραν την άτυχη γυναίκα σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί  διαπίστωσαν  τον
θάνατό της και ενημέρωσαν τους συγγενείς της.

Ο Στέλιος Παπαθεμελής, σε τραγική κατάσταση, προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τον απροσδόκητο θάνατο της κόρης του. «Είχε ένα τραγικό τέλος καθώς γλίστρησε από το μπαλκόνι την ώρα που πήγε να φτιάξει το κοντάρι της σημαίας που υπήρχε εκεί» δήλωσε συντετριμμένος ο πρώην υπουργός.


Για μία σεμνή, ιδιαίτερα χαμηλών τόνων κοπέλα, που ασχολείτο με την τέχνη και βοηθούσε τον πατέρα της τα τελευταία χρόνια στο πολιτικό του γραφείο, μιλά η συνεργάτης του Στέλιου Παπαθεμελή, Μαρία Ιωαννίδου.

Μιλώντας στο protothema, αναφέρεται στην καλοσύνη της κοπέλας, που «βοηθούσε πάντα, όποιον είχε ανάγκη, είτε ήταν ένα μικρό ζωάκι είτε ένας συμπολίτης μας που βρισκόταν σε δύσκολη θέση. Ήταν ένας άγγελος», λέει χαρακτηριστικά για τη γυναίκα που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.
Δεν είχε πολιτικές φιλοδοξίες, αλλά διακριτικά ήταν όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του πατέρα της. Πολλές φορές ερχόταν σε σύγκρουση λέγοντάς του ότι έπρεπε να σταματήσει να ασχολείται τόσο προσηλωμένα με την πολιτική. Της άρεσε ο χορός, η ζωγραφική και ήταν ιδιαίτερα ευαίσθητη.

Παρά τις δηλώσεις του πρώην υπουργού, τα ακριβή αίτια της τραγωδίας δεν έχουν αποσαφηνιστεί, καθώς οι αστυνομικοί παίρνουν σειρά καταθέσεων από στενά συγγενικά πρόσωπα της γυναίκας, με στόχο να φτάσουν στην άκρη του νήματος. Πολλά ΜΜΕ αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτοκτονίας αναφέροντας προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε η άτυχη 48 χρονη.

Toto - Hold the Line - Music Video


Οι Toto είναι αμερικανικό συγκρότημα της ποπ ροκ και χαρντ ροκ μουσικής που δημιουργήθηκαν επίσημα το '77. Στα πιο γνωστά τραγούδια τους που χρησιμοποιήθηκαν και ως soundrtack σε κινηματογραφικές ταινίες, ανήκουν τα Hold the Line του '78 και το Africa του '82. Έχουν κυκλοφορήσει 17 albums και έχουν πουλήσει περισσότερους από 30 εκατομμύρια δίσκους. Toto - Hold the Line - Music Video
video από TotoVEVO

Anais Zanotti - ΟΥΑΟΥ !!! - Bikini Pics

Anais Zanotti, Bikini Pics
Η Anais Zanotti είναι γυμνάστρια - μοντέλο - Stud woman από τη Γαλλία. Πολλές οι ιδιότητες εξίσου πολλά και τα... προσόντα της  που  όντως         αξίζουν  θαυμασμού 
  (εδώ   πάει   το   ΟΥΑΟΥ !!!).
Πολλά είπαμε, δε νομίζω να χρειάζονται κι άλλα·απολαύστε τις οκτώ Bikini Pics της ομολογουμένως  εντυπωσιακής
Anais.











Που να τη ''φέρεις βόλτα'' αυτήνα...! δύσκολα!

Σκότωσε, Έγδαρε και Αποκεφάλισε το Λιοντάρι Σύμβολο της Ζιμπάμπουε, Cecil

το Λιοντάρι Σύμβολο της Ζιμπάμπουε, Cecil, Walter Palmer
Σκότωσε, Έγδαρε και Αποκεφάλισε το Λιοντάρι Σύμβολο της Ζιμπάμπουε, γνωστό ως Cecil, ο οδοντίατρος από τη Μινεσότα Walter Palmer. Το μόνο που κατάφερε, αν και δεν το περίμενε, είναι να γίνει ένας από τους πιο μισητούς ανθρώπους παγκοσμίως. Το λιοντάρι ήταν προστατευμένο και φορούσε  κολάρο  με  GPS  προκειμένου  να  παρακολουθείται  από  ερευνητές.



Ο Palmer φέρεται να έδωσε το ποσό των 50.000$ σε 2 επαγγελματίες οδηγούς που του εξασφάλισαν τις κατάλληλες άδειες. Ο Cecil αρχικά χτυπήθηκε από βέλος, η χαριστική βολή έγινε με σφαίρες από καραμπίνα ενώ στη συνέχεια γδάρθηκε και αποκεφαλίστηκε. Οι 2 άντρες που βοήθησαν τον οδοντογιατρό έχουν συλληφθεί και πλέον αναζητείται ο κυνηγός. Η πράξη του προκάλεσε παγκόσμια κατακραυγή με χιλιάδες χρήστες των social media να εξαπολύουν υβριστικά σχόλια και απειλές κατά του ''άντρα'' στις προσωπικές του σελίδες.


Άλλο ένα από τα... «κατορθώματα» του.

Συγχαρητήρια «κύριε» Walter... Να κρατήσεις το κεφάλι του λέοντα για να σου θυμίζει ότι υπάρχουν και Αρσενικά · χωρίς όπλα... που σκοτώνουν μόνο για να τραφούν και όχι για να αποδείξουν (με το μυαλό τους) το πόσο «macho» είναι. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αποδείξεις, αν αισθάνεσαι τόσο πολύ την ανάγκη να το κάνεις, τον ανδρισμό σου.

28 Ιουλ 2015

Κατέβαστε η Παίξτε Δωρεάν Roms, ISOs, Emulators και Άπειρα Video Games στο Emuparadise

Free Roms, ISOs, Emulators, Games - Emuparadise
Στο site του Emuparadise
θα βρείτε εκατοντάδες χιλιάδες από Roms, ISOs Emulators και Video Games που μπορείτε να κατεβάσετε η να παίξετε μέσω  του  browser  σας !
Είναι όντως ο Παράδεισος των Gamers!



Υπάρχει μια τεράστια κοινότητα, μια τεράστια συλλογή από μουσική παιχνιδιών, σχετικά βίντεο (ταινίες, fmvs, κ.λ.π.), οδηγοί παιχνιδιών, περιοδικά, κόμικς, μεταφράσεις βιντεοπαιχνιδιών, και πολλά πολλά άλλα! Τα πάντα είναι δωρεάν (τα περισσότερα νόμιμα) και 100% ασφαλή!
Παρακάτω θα δούμε βήμα βήμα πως μπορούμε να κατεβάσουμε και να κάνουμε εγγραφή σε dvd ένα παιχνίδι για το ξεχασμένο μας PS 2 (εννοείται ότι η κονσόλα θα πρέπει να έχει υποστεί την κατάλληλη επεξεργασία (κοινώς να είναι τσιπαρισμένη) για να παίξει αντιγραφές. Η διαδικασία δεν είναι και εντελώς νόμιμη... αλλά ποιος αγοράζει σήμερα παιχνίδια για μια αρχαία κονσόλα? H Sony αποκομίζει τα τεράστια κέρδη της από νέες παιχνιδομηχανές και δεν της καίγεται  καρφί πλέον  για το PS 2.

Ξεκινάμε με μία επίσκεψη στο http://www.emuparadise.me/ , 
επιλέγουμε PS2 ISOs (4073)...



βλέπουμε μία λίστα από επιλογές για τον τρόπο εμφάνισης των 4073 ISOs που είναι διαθέσιμα...



και παρακάτω τα παιχνίδια με τα περισσότερα downloads και τις καλύτερες αξιολογήσεις.



Ας υποθέσουμε ότι θέλουμε να κατεβάσουμε το 007 Quantum of Solace · το κλικάρουμε, στην επόμενη σελίδα κατεβαίνουμε προς τα κάτω έως ότου δούμε τον παρακάτω σύνδεσμο. Κάνουμε κλικ στο (1)...



μετά στο (2)...



Γράφουμε τον κωδικό που εμφανίζεται στο (3), πατάμε (4)...



κατόπιν (5)...



και τέλος (6)



Εδώ μπορούμε προεραιτικά να γραφτούμε στη σελίδα με το email μας για να λαβαίνουμε ενημερωτικά μυνήματα.


Το αρχειο ISO θ' αρχίσει να κατεβαίνει αυτόματα. Αυτό που μένει είναι να το κάψουμε σ' ένα δίσκο DVD και να απολαύσουμε τις περιπέτειες του πράκτωρα 007.

Αποφυλάκιση Παπαγεωργόπουλου - Απαλλαγή Μαρινάκη - Και Γ@μώ την Πάταξη του Μαύρου Χρήματος, Λέμε!!!

Αποφυλάκιση Παπαγεωργόπουλου
Αποφυλακίστηκε ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλος ο οποίος κρατούνταν στις φυλακές Διαβατών για το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης ύψους 17.900.00€ από τα ταμεία του δήμου.

Μήπως δεν το ήξερες πως ήτανε «ανάπηρος»?

Κρίθηκε ότι έχει αναπηρία μεγαλύτερη του 67% (λέει) λόγω καρδιολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει (λέει) και το συμβούλιο πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αποφάσισε σήμερα την αποφυλάκιση του. Σε 1ο βαθμό είχε καταδικαστεί σε ποινή ισόβιας κάθειρξης για το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης ενώ σε 2ο βαθμό του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 12 ετών για απλή συνέργεια.

Ο Παπαγεωργόπουλος που παρέμεινε στη φυλακή 29 μήνες αμέσως μετά την ψήφιση του νέου νόμου για την αποσυμφόρηση υπέβαλε αίτηση στο κέντρο πιστοποίησης αναπηρίας για τα... προβλήματα καρδιάς που αντιμετωπίζει. Τελικά πήρε στα χέρια του βεβαίωση του κέντρου ότι η αναπηρία του από τα καρδιολογικά προβλήματα φτάνει και ξεπερνά το 67%.

Ωραία!!! Τρως καμιά 20αρια εκατομμυριάκια (αυτά είναι μόνο όσα αποκαλύφθηκαν) κάθεσαι 2,5 χρονάκια στη μπουζού και μετά... ζάχαρη!!! Του απαγόρευσαν την έξοδο από τη χώρα (λέει) και η απόφαση θα επανεξετασθεί κιόλας · βέβαια! ξέρεις τι είναι να μη μπορείς να πας κανένα ταξιδάκι στο εξωτερικό, να απολαύσεις τους... «κόπους» τόσων χρόνων?

ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ!!!
ΑΛΗΤΕΣ!!!

22 χρόνια με ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ το δεξί γόνατο δεν πήρα (ούτε ζήτησα) σέντς. 50% για να βρω καμιά δουλειά ζήτησα και δε μου το δώσαν. ''Το γονατό σου είναι κατεστραμένο αλλά δε φτάνει μόνο αυτό''  η απάντηση της τρίτης επιτροπής που πέρασα. 
Δε μιλάμε για καμία σύνταξη ούτε για κανένα επίδομα. Μιλάμε να πάρεις βεβαίωση ότι έχεις πρόβλημα και δεν μπορείς να εργασθείς (50%) ώστε να έχεις κάποια επιπλέον μοριοδότηση στις αιτήσεις που καταθέτεις για να βρείς δουλειά. 
Τους πέταξα τα χαρτιά στα μούτρα κι έφυγα. Ανθρώπους με κομένα πόδια τους βάζουν και περνάνε καθε 2 χρόνια επιτροπές! λες και θα ξαναφυτρώσουν! και μου βγάζετε ''ανάπηρο'' 67% τον Παπαγεωργόπουλο; ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ?  ΑΛΗΤΕΣ!!! 

Τους ξέρω καλά κάτι τέτοιους γιατί επί 8 χρόνια ήμουν συναίτερος σε μια σχολή οδηγών και ξέρω πολύ καλά το πως... λειτουργούν. Θα ξαναπεράσω επιτροπή και αν, μαζί με όοοσα άλλα προβλήματα μου παρουσιάστηκαν, έχω πάλι τα ίδια θα δείτε τη συνέχεια στις ειδήσεις... ΑΛΗΤΕΣ!!!  

Καημένε Έλληνα τι τραβάς θα έλεγα πριν λίγα χρόνια, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ λέω σήμερα. Γιατί μια ζωή αυτούς που τάζουν, υπόσχονται, μας λένε αυτό που θέλουμε ν' ακούσουμε και μας χαϊδεύουν τ' αυτιά ψηφίζουμε. Περιμένουμε να βγάλουν το λαγό μέσα απ' το καπέλο. Δυστυχώς όμως μαγικά δε γίνονται. Κι αν δεν το καταλάβουμε αυτό, πάντα λαοπλάνοι γκάνγκστερ θα κυβερνούν αυτό το μπ@υρδέλο.

Παγκόσμιο Ρεκόρ Άλματος Φορτηγών Μήκους 166 Ποδών Από το Daredevil - Video hd


Daredevil είναι το 9 τόνων ημι φορτηγό του Gregg Godfrey, που πραγματοποίησε άλμα μήκους 166 ποδών (50,6 μέτρων) κάνοντας παγκόσμιο ρεκόρ καταρόπτοντας το παλιότερο που ήταν μόλις 62. Η ταχύτητα κατά την ώρα του άλματος είναι 70 μίλια (112,7 χιλιόμετρα) την ώρα.                      Παγκόσμιο Ρεκόρ Άλματος Φορτηγών Μήκους 166 Ποδών Από το Daredevil - Video hd                        video από 7days

27 Ιουλ 2015

Jennifer Lopez - Έκλεισε τα 46 Χωρίς ... Εσώρουχα - Pics

Jennifer Lopez, 46
Αξέχαστα ήθελε να μας μείνουν τα 46 α γενέθλια της η Jennifer Lopez και φόρεσε ένα (τι ένα, μισό δηλαδή) διάφανο sexy φόρεμα, που αναδεικνύει τις καμπύλες της, για να τα γιορτάσει.












Το σίγουρο είναι ότι και στα 46 της παραμένει πολύ... HOT!!!

26 Ιουλ 2015

Add Background Color to Gadget Title with CSS - Blogger

Add Background Color to Gadget Title with CSS - Blogger

Ένας απός και εύκολος τρόπος για να προσθέσουμε χρώμα στο φόντο των τίτλων Gadget στο Blogger μας για να το κάνετε πιο ευανάγνωστο και ωραίο, με την χρήση CSS !


Καλό θα είναι, αν δεν έχουμε εμπειρία, πριν να κάνουμε οποιαδήποτε αλλαγή στην HTML να κάνουμε Λήψη πλήρους προτύπου πατώντας Πρότυπο -Δημιουργία Αντιγράφου ασφαλείας για να μπορούμε να διορθώσουμε τυχόν λάθη που γίνουν.

Ανοίγουμε το Blogger μας και πατάμε με τη σειρά: 
Πρότυπο -» Προσαρμογή -» Προηγμένη -» Προσθήκη CSS.



Στον πίνακα που ανοίγει δεξιά κάνουμε αντιγραφή και επικόλληση τον παρακάτο μικρούλη κώδικα

  
.widget h2.title, .widget h2
{
background-color: #cfe2f3;
color: #000000;
height:20px;
}

Ότι είναι γραμμένο με μπλέ μπορούμε να το αλλάξουμε, έτσι ώστε να το προσαρμόσουμε στο blog μας. Πατάμε Εφαρμογή στο Ιστολόγιο εφόσον έχουμε τελειώσει.

Αν έχουμε μερικά Gadgets με τίτλο σε μία γραμμή και άλλα σε δύο, δοκιμάζουμε να αντικαταστήσουμε το  20px  με το  auto  .

Αν μετά από λίγο δεν εμφανίζεται ο κώδικας στον πίνακα που εμείς τον τοποθετείσαμε ενώ θέλουμε να τον επεξεργαστούμε μπορούμε εύκολα να τον βρούμε πατώντας: 

Πρότυπο -» Επεξεργασία HTML -» πατάμε Ctrl+F ταυτόχρονα, στη γραμμή αναζήτησης που εμφανίζεται τοποθετούμε με αντιγραφή και επικόλληση το

  
.widget h2.title, .widget h2

και πατάμε Enter για να μεταφερθούμε στο σημείο του προτύπου που βρίσκεται.

Μπορούμε να βρούμε και να επιλέξουμε κωδικούς χρωμάτων στο http://eviou.blogspot.com/2011/05/html.html

Εφόσον έχουμε μια μικρή πείρα στην χρήση της CSS και HTML μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον κωδικό του χρώματος με ένα Gradient Background που μπορούμε μόνοι να δημιουργήσουμε στο
  http://www.colorzilla.com/gradient-editor/


Blue Jean Υψηλής Αντοχής! Video


Υψηλής ανθεκτικότητας και αντοχής, με ενίσχηση σε... περιφερειακά σημεία πρέπει να είναι το Blue Jean της λατίνας κοπελιάς!       Blue Jean Υψηλής Αντοχής! Video        video από Danny Garden

Το Πάρτι 5 Δισ. Ευρώ που Έστησαν στην Αγροτική Τράπεζα

Το Πάρτι 5 Δισ. Ευρώ που Έστησαν στην Αγροτική Τράπεζα
Ανοίγει το δρόμο για τα κάγκελα σε όσους διοικήσαν την Αγροτική Τράπεζα και έστησαν τρελλό πάρτι κυριολεκτικά, χορηγώντας παρανόμως 1.300 δάνεια που άνοιξαν μαύρη τρύπα 5 δισ. ευρώ στα δημόσια ταμεία (τα οποία ουδέποτε επεστράφησαν) καθώς και για όσους δανειοδοτήθηκαν διοχετεύοντας τα χρήματα σε τραπεζικούς τους λογαριασμούς, το πόρισμα με στοιχεία φωτιά της Αρχής για την καταπολέμηση μαύρου χρήματος, σύμφωνα με δημοσίευμα  της  εφημερίδας Έθνος Της Κυριακής.

Η υπόθεση που εύθασε στον εισαγγελέα, καταδεικνύει ότι η ΑΤΕ δεν ήταν απλά μια τράπεζα που χρεοκόπησε, αλλά όπως χαρακτηριστικά ανάφερε και ο ίδιος ο υπουργός Επικρατείας Παναγιώτης Νικολούδης, που ως πρώην πρόεδρος της Αρχής για την καταπολέμηση μαύρου χρήματος ήταν εκείνος που είχε ξεκινήσει την έρευνα για το... πάρτι, σε σκληρή ανακοίνωσή του: ήταν η τράπεζα που χρησιμοποιήθηκε επί σειρά ετών ως η δεξαμενή από την οποία οι κατά περίπτωση κρατούντες άντλησαν τα μέσα για την εξυπηρέτηση πολιτικών επιδιώξεων.
Οι περιπτώσεις, οι οποίες στο πόρισμα χαρακτηρίζονται σκανδαλώδεις χρηματοδοτήσεις, που ζημίωσαν την τράπεζα. κατά 225.286.800€, είναι τα δάνεια των: Όμιλος Εταιριών Αλλαμανή, Χαράλαμπος Μίχας Α.Ε.Β.Ε. Κρεάτων, Αγροπακ Α.Β.Ε.Ε και η Α.Β.Ε.Ε Εκκοκκιστήρια Λιβαδειάς Μίχας.

Περιμένουμε δούμε και τα αποτελέσματα της παραπομπής της υπόθεσης όμως γιατί... Πολύ λάδι κι από τηγανίτα, τίποτα!!!

25 Ιουλ 2015

Ποιο Είναι Το Ζώον? - Video - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ


Ο βασανισμός πριν τη θανάτωση ενός ζώου σε πολλές περιοχές του πλανήτη αποτελεί Ακόμα και σήμερα, δυστυχώς, ένα είδος ''κοινωνικού γεγονότος''. Στην προκειμένη περίπτωση αναρωτιέται κανείς Ποιο Είναι άραγε Το Ζώον?
video από Tony z.topΠοιος Είναι Το Ζώον? - Video - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Είναι δυνατόν να διασκεδάζει κάποιος, βλέποντας ένα ζώο να υποφέρει;
Είναι Ντροπή και Αίσχος για το... «Ανθρώπινο» Είδος!
Βρείτε τίποτε άλλο να σας κάνει να νιώσετε ΑΝΔΡΕΣ ρε Μ@Λ@ΚΕΣ!

24 Ιουλ 2015

Δημιουργία Λογαριασμού Paypal - Ασφάλεια και Ευκολία στις Πληρωμές στο Διαδίκτυο

Tο PayPal είναι ένας διαμεσολαβητής για τις πληρωμές μας στο διαδίκτυο και έχει στόχο να παρέχει σημαντικά υψηλότερη ασφάλεια και ευκολία στις συναλλαγές μας. Με τη δημιουργία λογαριασμού στο PayPal, μπορούμε να καταχωρήσουμε εκεί τα στοιχεία πιστωτικών, χρεωστικών ή προπληρωμένων καρτών τύπου Visa, Mastercard, American Express ή Discovery. Επίσης οι κάρτες του ATM (για τις περισσότερες τράπεζες) μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορές με απευθείας χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού.

Αν και είναι εξαιρετικά διαδεδομένο παγκοσμίως, στην Ελλάδα κάποιοι δεν γνωρίζουν καν τι είναι, ενώ πολλοί το αντιμετωπίζουν με καχυποψία.
Όταν λοιπόν σκοπεύουμε να κάνουμε μια αγορά στο web από μία επιχείρηση που συνεργάζεται με το PayPal, αντί να γράψουμε απευθείας τον αριθμό της πιστωτικής μας, αρκεί να βάλουμε το όνομα χρήστη και τον κωδικό μας στη σελίδα του PayPal και η πληρωμή θα γίνει από την κάρτα της επιλογής μας, αρκεί να θυμόμαστε το email με το οποίο κάναμε εγγραφή στην υπηρεσία, καθώς και τον κωδικό του λογαριασμού μας. Τα στοιχεία της πιστωτικής μας είναι αποθηκευμένα στο λογαριασμό και δεν χρειάζεται καν να βγάλουμε την κάρτα από το πορτοφόλι.

Αν και το e-shopping είναι σε γενικές γραμμές ασφαλές, εφόσον είμαστε φυσικά προσεκτικοί στις σελίδες που επιλέγουμε, το PayPal αυξάνει σημαντικά την ασφάλειά στις αγορές μας. Κάνοντας μια αγορά με PayPal, ο αριθμός της κάρτας μας δεν αποκαλύπτεται ποτέ και με κανένα τρόπο στο κατάστημα ή στο site το οποίο πραγματοποιούμε την αγορά. Για να συνδεθούμε στο λογαριασμό και να ολοκληρωθεί οποιαδήποτε πληρωμή, μεταφερόμαστε στην ασφαλή σελίδα του ίδιου του PayPal και έτσι η επιχείρηση από την οποία αγοράζουμε δεν έχει επίσης καμία πρόσβαση στον κωδικό μας.

Στην αγορά οποιουδήποτε φυσικού προϊόντος, υπάρχει αυτόματα το Buyer Protection. Αν το προϊόν που αγοράσαμε δεν μας παραδοθεί ποτέ ή είναι διαφορετικό από την περιγραφή του, είναι δυνατή η επιστροφή του συνόλου των χρημάτων που δώσαμε για την αγορά.
Σαν εταιρεία, είναι πολύ αυστηρή όσον αφορά τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάζεται. Στην πρώτη υποψία πως μια επιχείρηση δεν κινείται απολύτως νόμιμα, παγώνει το σύνολο των αμοιβών, μέχρι το ζήτημα να διερευνηθεί πλήρως. πηγή pcsteps

 Δημιουργία Λογαριασμού 

Ξεκινάμε με μία επίσκεψη στο »www.paypal.com/gr«
κι ένα κλικ στο (1).


Η εικόνα και το βίντεο στο background αλλάζουν τακτικά, οπότε μπορεί να δούμε κάτι σαν αυτό:


αντί για την πρώτη εικόνα.


Στη συνέχεια πατάμε (2)...


(Για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια στις διαδικτυακές συναλλαγές δείτε αυτό: »oxynger-keyshield«)

συμπληρώνουμε τα απαραίτητα στοιχεία  (πρέπει να προσέξουμε να είναι ακριβώς όπως είναι γραμμένα στην ταυτότητα και την κάρτα μας), επιλέγουμε έναν
Ισχυρό Κωδικό, κάνουμε κλικ στο (3)...



γράφουμε τον κωδικό που εμφανίζεται, πατάμε (4)...



στο επόμενο παράθυρο (5)...



δίνουμε τα στοιχεία της κάρτας που θα χρησιμοποιήσουμε
(το CSC είναι ο τριψήφιος αριθμός στο πίσω μέρος της) και πατάμε (6).


Ο PayPal λογαριασμός μας έχει πλέον ολοκληρωθεί και είναι έτοιμος για χρήση.