20 Ιουλ 2015

Ρωμανιάς - Αλήθειες Που Σοκάρουν - Μπράβο του! Video


Αλήθειες που σοκάρουν αποκάλυψε ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Ρωμανιάς στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, για το νομοσχέδιο που πρόκειται να ψηφιστεί και αφορά στο ασφαλιστικό. 
«Είναι Απίστευτο Αυτό Το Νομοσχέδιο», «Δε Μπορώ Εγώ Να Υπογράψω 87€ Σύνταξη Στον Ανάπηρο», «Κανείς Από Το Υπουργείο Δεν Έγραψε Αυτό Το Νομοσχέδιο, Δημοσιογράφοι Μας Το Έφεραν», «Άκου Να Σου Φύγει Η Γραβάτα» είναι μερικές από τις χαρακτηριστικές φράσεις του.

Έτσι ξηγιούντε οι άνθρωποι που 'χουν, τουλάχιστον, λίγη τσίπα. Δυστυχώς όμως τους τρώει η ''μαρμάγκα'' και τη θέση τους παίρνουν κάθε λογής λαμόγια που έλεγαν άσπρα και κάνουν μαύρα · λέγαν μήλα και κάνουν φύλλα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το σύστημα που υποτίθεται ότι δεν υπηρετούν, να ψηφίσουν μέτρα με τα οποία δε συμφωνούν και μνημόνια στα οποία είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι ''τα σκίζουν'' και τα ''καταργούν με μόνο ένα άρθρο''.

Τέρμα το δούλεμα κύριοι! Αρκετό Παραμύθι Φάγαμε Πάλι!

Αν έχετε έστω και λίγη αξιοπρέπεια, να παραδεχθείτε ότι δεν είναι δυνατόν, ότι αδυνατείτε, ότι είστε ''λίγοι'', ότι προσπαθήσατε μεν αλλά αποτύχατε η ότι εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να εφαρμοστούν οι απόψεις και τα πιστεύω σας και ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!

Δυστυχώς και πάλι όμως θα γίνει (ήδη γίνεται) αυτό που προσωπικά πίστευα από την αρχή. Θα φύγουν όλοι οι αριστεροί που επιμένουν στα πιστεύω τους (καλώς η κακώς) και θα μείνουν να κυβερνούν αυτοί που τόσα χρόνια υπηρετούσαν τυφλά τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ (τώρα έγιναν Σιριζέοι) κατά κύριο λόγο και της ΝΔ (τώρα έγιναν Ανεξάρτητοι Έλληνες) κατά δεύτερο, οι οποίες μας κατάντησαν σ' αυτά τα μαύρα χάλια.

      Εύγε!!!Ρωμανιάς, Παραίτηση,

ΠΡΟΣΘΗΚΗ
Και μέχρι να τελειώσω την ανάρτηση βλέπω δηλώσεις...

Κατρούγκαλος:

«Ο Γιώργος Ρωμανιάς εξέφρασε έντονες επιφυλάξεις και υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του. Τον παρακαλώ να μείνει. Δεν τη δέχτηκα και ξέρω ότι έχει υψηλό αίσθημα πατριωτικής ευθύνης και πρόκειται να ανταποκριθεί».

Ρωμανιάς:

«Η παραίτησή μου είναι ισχυρή, αυτό δεν σημαίνει ότι θα φύγω αύριο το πρωί», δήλωσε, μετά από αυτή την εξέλιξη, ο απερχόμενος γ.γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων και εξήγησε ότι θα παραμείνει στη θέση του το μεταβατικό διάστημα που του ζήτησε ο νέος υπουργός Εργασίας.
Ο κ. Ρωμανιάς ανέφερε ότι η νομοθεσία που επιβλήθηκε «είναι γενικόλογη, έχει πολλά κενά». «Αυτό το μεταβατικό διάστημα που θα χρειαστεί για να καλύψουμε τα κενά, θα παραμείνω».

Αααα Ρε Ελλαδάρα!!!  Ποτέ Δεν Πεθαίνεις!!!
video απο Niva kythia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου