31 Ιαν 2016

Veronica Vain - Παράτησε τη Wall Street για να Γίνει Πορνό-Σταρ

Veronica Vain, Wall Street, Πορνό-Σταρ, Paige Jennings
Η μεγάλη ένταση της εργασίας και οι χαμηλές αμοιβές, κατά τη διάρκεια της πρακτικής της, στη Wall Street, ήταν οι λόγοι που την οδήγησαν την Paige Jennings να αναζητήσει μια πιο επικερδής καριέρα. Έτσι, άλλαξε το όνομά της σε Veronica Vain, παράτησε τα χρηματο-οικονομικά και τις επενδύσεις, για να γίνει πορνό-σταρ.

Veronica Vain, Wall Street, Πορνό-Σταρ, Paige Jennings

Με πάθος στις οικονομικές αναλύσεις και απόφοιτη του πανεπιστήμιου της Florida, η 23 ετών Paige, βρήκε τη λύση για την Αμερικάνικη παροιμία «η Wall Street αποτελείται από ανθρώπους που η θα καταστραφούν η θα καταστρέψουν άλλους» και δήλωσε: «Λατρεύω τις οικονομικές αναλύσεις και να σκέφτομαι, αλλά πιστεύω πως δεν είμαι φτιαγμένη για αυτό. Παράλληλα, το να περνάς οκτώ ή και περισσότερες ώρες σε ένα γραφείο, καταστρέφει τη ζωή σου. Έτσι, άρχισα να αναζητώ εναλλακτικές λύσεις».

Veronica Vain, Wall Street, Πορνό-Σταρ, Paige Jennings

Ξεκίνησε από μερικές selfie που είχε ανεβάσει στο Instagram, οι περισσότερες από αυτές είχαν τραβηχτεί στις τουαλέτες της εταιρίας στην οποία εργαζόταν. Όταν έγιναν αντιληπτές ξέσπασε σκάνδαλο και ο εργοδότης της έδειξε την πόρτα της εξόδου.

Veronica Vain, Wall Street, Πορνό-Σταρ, Paige Jennings

2015 WRC Season. Highlights - Crashes & Best Moments - Video


Video με αποσπάσματα από τις καλύτερες στιγμές του 
    2015 World Rally Championship Season2015 WRC Season, Highlights, Crashes, Best Moments, Video

30 Ιαν 2016

Καρκινογόνες «Υγιεινές» Τροφές που Υπάρχουν σε Κάθε Σπίτι

Καρκινογόνες Τροφές που Υπάρχουν σε Κάθε Σπίτι
Δυστυχώς, περίπου 14.000.000 άνθρωποι, σε όλον τον κόσμο, διαγιγνώσκονται κάθε χρόνο με την επάρατη νόσο. Σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο για τον Καρκίνο, η διατροφή είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες κινδύνου που συμβάλλουν στην εμφάνιση του. Πολλές τροφές, έχουν κατά καιρούς κατηγορηθεί ότι περιέχουν καρκινογόνα. Μήπως πολλές απ'αυτές βρίσκονται & στο δικό σας σπίτι, καθημερινά;
  • Popcorn (μικροκυμάτων) 

Η συσκευασία περιέχει επικίνδυνα χημικά που συνδέονται με τον καρκίνο του ήπατος και τον καρκίνο στο πάγκρεας, καθώς και με την υπογονιμότητα. Το ίδιο το συσκευασμένο καλαμπόκι περιέχει διακετύλιο, γνωστό καρκινογόνο που μπορεί παράλληλα να προκαλέσει βλάβες στους πνεύμονες.
  • Μη βιολογικής καλλιέργειας φρούτα

Μολύνονται από τα παρασιτοκτόνα και πολλές φορές από μη εγκεκριμένα λιπάσματα. Τα υπολείμματα δεν αφαιρούνται εντελώς με το πλύσιμο.
  • Τομάτα κονσέρβα

Περιέχει ένα χημικό που ονομάζεται Β.Ρ.Α. (δισφαινόλη Α). Τα ερευνητικά δεδομένα δείχνουν ότι παίζει σημαντικό ρόλο στην υπογονιμότητα, την καρδιοπάθεια και αρκετές άλλες ασθένειες. Λόγω της οξύτητας τους, οι τομάτες το απορροφούν ευκολότερα από άλλες τροφές.
  • Αλλαντικά

Λουκάνικα, μπέικον και μορταδέλα είναι μερικά από τα επικίνδυνα αλλαντικά που βρίσκονται παντού. Κάθε τύπος επεξεργασμένου κρέατος περιέχει βλαβερές χημικές ουσίες και συντηρητικά όπως το νιτρικό νάτριο.
  • Σολομός ιχθυοτροφείου

Είναι ένα πολύ νόστιμο και υγιεινό ψάρι, όμως πρέπει να προσέχουμε την προέλευσή του. Τα χημικά, τα αντιβιοτικά και τα παρασιτοκτόνα που χρησιμοποιούνται σε πολλά ιχθυοτροφεία αλλοιώνουν σημαντικά την ποιότητα του σολομού.
  • Πατατάκια

Είναι ''φορτωμένα'' με απαγορευμένα λιπαρά trance, υπερβολικό αλάτι, με πρόσθετα γεύσης, συντηρητικά και χρωστικές ουσίες. Παρασκευάζονται σε υψηλές θερμοκρασίες ώστε να είναι τραγανά · η διαδικασία όμως αυτή οδηγεί στο σχηματισμό ''ακρυλαμίδιων'' που αποτελούν επικίνδυνες καρκινογόνες ουσίες.

29 Ιαν 2016

Δωρεάν Ashampoo Uninstaller 5. Μόνο για Λίγες Ημέρες!

Δωρεάν Ashampoo Uninstaller 5.
Το Ashampoo Uninstaller 5 χρησιμοποιεί ''έξυπνη'' τεχνολογία για την παρακολούθηση, σε πραγματικό χρόνο, των αλλαγών του συστήματος κατά τη διάρκεια εγκατάστασης ενός προγράμματος. Με αυτό τον τρόπο, μπορεί να το αφαιρέσει εντελώς, όταν χρειαστεί, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων ''ορφανών'' αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, έρχεται με πρόσθετα εργαλεία  καθαρισμού  μονάδων  και  φυσικά,  δωρεάν  (μόνο  για  λίγες  ημέρες) !

Για να το αποκτήσετε, ξεκινήστε με μία επίσκεψη (με αντιγραφή - επικόλληση) στο

http://www.windowsdeal.com/w/ashampoo-uninstaller-5-discount-coupon/

κι επιλέξτε  Download  .


Αν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε τη σελίδα συμπληρώστε
ένα έγκυρο e-mail (Περίπτωση Α



αν όχι, απλά κάντε ''Login'' (Περίπτωση Β).



Κατόπιν επιλέξτε...



(Μόνο Περίπτωση Α)  Μεταβείτε στο mail σας, κάντε κλικ στο σύνδεσμο
που σας έχει σταλθεί.



(Περίπτωση Α+Β) Πατήστε (1) για τη λήψη του .exe αρχείου της εφαρμογής.



''Τρέξτε'' το .exe αρχείο και στο ξεκίνημα της διαδικασία της εγκατάστασης,
  επιλέξτε (2) ...



συμπληρώστε το e-mail (3), πατήστε (4).



Δημιουργήστε έναν Ashampoo λογαριασμό (αν δεν έχετε ήδη). Πατήστε (4), εάν δεν θέλετε να δημιουργήσετε πλήρη λογαριασμό.



Κάνετε αντιγραφή του κωδικού που θα εμφανιστεί...



επικόλληση στο (5), πατήστε  Activate now  ...


και τελειώστε την εγκατάσταση ακολουθώντας απλά τη διαδικασία.

Σφοδρή Σύγκρουση Τρένου με Φορτηγό - Video


Τραγική η σύγκρουση του φορτηγού με τρένο που διέρχονταν με μεγάλη ταχύτητα, στην περιοχή Στουντένκα της Τσεχίας. Ο Μ@Λ@Κ@Σ οδηγός του φορτηγού ''παγιδεύτηκε'' πάνω στις ράγες, στην προσπάθεια του να περάσει ενώ η μπάρες κατεβαίναν. Ο απολογισμός? 3 νεκροί, 20 τραυματίες · και ο Μ@Λ@Κ@Σ..? Άθικτος! Σφοδρή Σύγκρουση Τρένου με Φορτηγό - Video

Κρούσματα Απόπειρας Αρπαγής Παιδιών - Συναγερμός από ΕΛ.ΑΣ.

Κρούσματα Απόπειρας Αρπαγής Παιδιών, Συναγερμός, Αστυνομία
Συναγερμό έχει σημάνει η αστυνομία λόγω των κρουσμάτων απόπειρας αρπαγής παιδιών που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα. Το Α.Τ. Ραφήνας απέστειλε ενημερωτικό σημείωμα σε σχολεία και από την πλευρά τους οι διευθυντές προβαίνουν σε  ενημέρωση   παιδιών
                                                                                                     και γονιών.

Το Πρώτο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας, (σύμφωνα με το irafina.gr) με ανακοίνωσή του αναφέρει: «Κατόπιν ενημέρωσης της διεύθυνσης του σχολείου μας από το αστυνομικό τμήμα Ραφήνας θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί κρούσματα απόπειρας αρπαγής παιδιών.

Τα παιδιά θα ενημερωθούν από τους δασκάλους, χωρίς φυσικά να τα φοβίσουν αλλά το σημαντικότερο θα είναι το κάθε ένα να ενημερωθεί από τους γονείς. Χωρίς πανικό και φόβο, εξηγείστε τους πως  ποτέ  δε θα πρέπει ν' ακολουθήσουν κάποιον ξένο και πως εάν κάποιος αποπειραθεί με βία να τα πάρει, θα πρέπει να αντιδράσουν κάνοντας πολύ θόρυβο. Καλό θα ήταν να ενημερώσετε και άλλους γονείς με τη σειρά σας · η ενημέρωση και η προσοχή μπορούν να αποτρέψουν τέτοιες ενέργειες.»

Ήδη αρκετά σχολεία της περιοχής έχουν ζητήσει από τους γονείς να συμπληρώσουν τα στοιχεία των προσώπων που θα παραλαμβάνουν τους μαθητές  κατά την αναχώρηση τους από το σχολείο, όπως ακριβώς συμβαίνει σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία.                                                                                         Πηγή mothersblog.gr

28 Ιαν 2016

Ο Vladimir Putin και η πρωταθλήτρια του μποξ - μοντέλο, Natalia Ragozina - Pics

Vladimir Putin, Natalia Ragozina
Ο ''Μεγάλος'' της Ρωσίας, Vladimir Putin, δείχνει να απολαμβάνει με το παραπάνω την παρέα της νέας του συντρόφου, που ακούει στο όνομα Natalia Ragozina και είναι πρώην πρωταθλήτρια του... μποξ (!) και μοντέλο!

Natalia Ragozina

Putin, έχει δείξει και στο παρελθόν ότι... οι αθλήτριες είναι στα ενδιαφέροντα του..! και μετά την ''αποκατάσταση'' της πρώην συζύγου του, Ludmila, με τον κατά πολύ νεότερο σύντροφο της, δήλωσε ότι δεν αποκλείει έναν δεύτερο γάμο.

Natalia Ragozina

Η 39 ετών Natalia, έχει γίνει στο παρελθόν γνωστή εκτός από crose της και για τις αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις σε ανδρικά περιοδικά.

Natalia Ragozina

Natalia Ragozina


Natalia Ragozina

Natalia Ragozina

Αν και είναι σε καλή φόρμα, βλέπω τον Vladimir να βγαίνει... Knockout..!

Δωρεάν Πρόγραμμα Δημιουργίας Κολάζ Φωτογραφιών - PhotoSpills

Δωρεάν Πρόγραμμα Δημιουργίας Κολάζ Φωτογραφιών, PhotoSpills
Το PhotoSpills είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα που επιτρέπει στους χρήστες τη δημιουργία όμορφων, πρωτότυπων κολάζ φωτογραφιών. Είναι απλό στην εγκατάσταση, εύκολο στη χρήση του και εντελώς δωρεάν...



Πατήστε εδώ Button
για μεταφορά στη σελίδα, κατόπιν το button  Download Photospills
και απλά ακολουθήστε τη διαδικασία της εγκατάστασης.


Πατήστε εδώ Button
για να δείτε έναν βήμα-βήμα οδηγό χρήσης
και

Πατήστε εδώ Button
για να δημιουργήσετε κολάζ σε προτεινόμενα πρότυπα του προγράμματος.

27 Ιαν 2016

Για την Αγάπη - Πλιάτσικας - Μηλιώκας - Live. Video


Άαααχ..!!! Για την soultana την αγάπη... από Φίλιππο Πλιάτσικα και Γιάννη Μηλιώκα, live, 
στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας».Για την Αγάπη, Πλιάτσικας,  Μηλιώκας, Live, Video

Πέθανε ο Black, ο Τραγουδιστής του Wonderful Life. Video +


Σε ηλικία 53 ετών πέθανε ο Black, η διαφορετικά Colin Vearncombe, ο τραγουδιστής του Wonderful Life, έχοντας υποκύψει μετά τον σοβαρό του τραυματισμό σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα...

Η είδηση του θανάτου γνωστοποιήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook από οικείους του.

Είχε τραυματιστεί σοβαρά, στις 15/01, σε αυτοκινητιστικό ατύχημα στην Ιρλανδία και από τότε νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση, μέχρι εχθές.

Ο Black, έγινε γνωστός το '87 με τα τραγούδια του Sweetest Smile, Everything's coming up roses και το διαχρονικό πλέον, Wonderful Life, ωστόσο η καριέρα του είχε ξεκινήσει από το '81 με το κομμάτι Human Features. Εκ τότε ηχογράφησε 8 άλμπουμ ως Black και άλλα 6 με το πραγματικό όνομά του.

Είχε χαρακτηριστεί αρκετές φορές ως "ιδιόρρυθμος" στην προσωπική ζωή του, ενώ είχε επιλέξει να την περάσει του στο Κορκ της Ιρλανδίας, όπου συγκατοικούσε στο ίδιο σπίτι με την πρώην γυναίκα του, τους 4 γιους του και μια ομάδα ξένων φοιτητών.Πέθανε ο Black, Colin Vearncombe, Wonderful Life                                                                               πηγή: BBC, Video από nev6363

Ποιος Είναι ο Καλύτερος Φύλακας? Video


Σίγουρα ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος και φύλακας του ανθρώπου, αλλά όσον αφορά την ''προστασία'' υπάρχουν και... εναλλακτικές!

       Το μέγεθος μετράει, τελικά!Ελέφαντας, διάσωση, φύλακας, Video

26 Ιαν 2016

Σάλος για την Παράσταση του Εθνικού Θεάτρου που Βασίζεται στο Βιβλίο του Σάββα Ξηρού και τα Πρακτικά της Δίκης της 17 Νοέμβρη

 Παράσταση του Εθνικού Θεάτρου που Βασίζεται στο Βιβλίο του Σάββα Ξηρού
Αντιδράσεις, σάλο και πολλές συζητήσεις για τα όρια της ''ελευθερίας της έκφρασης'', προκαλεί η απόφαση του Εθνικού Θεάτρου να ανεβάσει την παράσταση Ισορροπία του Nash, που βασίζεται στο βιβλίο του Σάββα Ξηρού και τα πρακτικά της δίκης της 17 Νοέμβρη, που αποτέλεσε τραυματική εμπειρία για πολλούς από τους οικείους των θυμάτων.

«Mε αφορμή τους Δίκαιους του Αλμπέρ Καμύ, πρακτικά της δίκης της 17 Ν, το βιβλίο του Ξηρού Η μέρα εκείνη, καθώς και λογοτεχνικά, ιστορικά και δημοσιογραφικά κείμενα, η Πηγή Δημητρακοπούλου με την ομάδα της επιχειρούν τη σύνθεση ενός νέου έργου για τους αξιακούς κώδικες των ανθρώπων, τη δικαιοσύνη και την τρομοκρατία στην πρόσφατη Ελληνική ιστορία» αναφέρει το Εθνικό Θέατρο στο portal του.

Ο αναπληρωτής καλλιτεχνικός διευθυντής του Ε.Θ. Θοδωρής Αμπατζής σχολιάζει, επισημαίνοντας ότι «η παράσταση δεν παίρνει θέση σχετικά με την υπόθεση της 17 Νοέμβρη. Η Πειραματική Σκηνή είναι καλλιτεχνικό πεδίο έρευνας».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, ο κ. Αμπατζής, συμπληρώνει πως «η Τέχνη εγείρει ερωτήματα στο κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο ανθεί · δε λόγο-κρίνουμε καλλιτέχνες».

(O όρος Ισορροπία του Nash είναι δανεισμένος από τη Θεωρία των Παιγνίων και αποτελεί ένα συνδυασμό στρατηγικών μεταξύ δύο αντίπαλων παικτών, του καθενός από τους οποίους η στρατηγική αποτελεί την καλύτερη απόκριση σε εκείνη του αντιπάλου).

Σε δημοσιεύματα αλλά και σε κοινωνικά δίκτυα, σχολιάζεται το ότι η πρώτη σκηνή της χώρας οφείλει να είναι πιο προσεκτική στις επιλογές της, καθώς λειτουργεί με χρήματα των φορολογουμένων πολιτών, αντίθετα με έναν θεατρικό ή εκδοτικό οργανισμό που είναι ιδιωτικός. 

H Ελίζα Βόζεμπεργκ, ευρωβουλευτής της Ν.Δ. αντέδρασε  για την παράσταση, γράφοντας χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter:

«Το Νόμπελ προτείνω να μη δοθεί στους νησιώτες μας που σώζουν ανθρώπους, αλλά στον …Σάββα Ξηρό! Σα δεν ντρεπόμαστε...».

25 Ιαν 2016

e-FOOD - Το Μεγαλύτερο Online Delivery Της Ελλάδας

e-FOOD.gr
ενεργό link
Το e-FOOD είναι το μεγαλύτερο online δίκτυο παραγγελίας φαγητού της χώρας και παρέχει τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο για delivery φαγητό. Η εταιρεία συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες αλυσίδες όπως Pizza Fan, KFC, Pizza Hut και Πίτα του Παππού αλλά και με περισσότερα από 200 συνοικιακά εστιατόρια στην πρωτεύουσα, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες όλων των πελατών ακόμη και των πιο απαιτητικών.

Η Ρίκα Βαγιάννη με Ανεβασμένη Διάθεση και... Όχι Μόνο! Video


Η Ρίκα Βαγιάννη με μια ασυνήθιστα ''ανεβασμένη'' διάθεση σε εκπομπή περασμένης δεκαετίας στη Νετ, με συμπαρουσιάστρια την Πόπη Τσαπανίδου, μας προσφέρει με... περίσσια γενναιοδωρία το ''θέαμα''!Ρίκα Βαγιάννη, Upscirt, Video 1

Great Whites Going Bananas in the Cold Waters of New Zealand - Video


@carapacewetsuits team up with Shark Experts Jeff Kurr & Chris Fallows to bring you Air Jaws: Walking with Great Whites on The Discovery Channel Aug 30th. Watch as they capture Great Whites going Bananas in New Zealand's cold waters.Great Whites Going Bananas, New Zealand, Video, Shark 1

Αποκτήστε Δωρεάν το HyperCam 4. Μόνο για Σήμερα

Δωρεάν  HyperCam 4
Το HyperCam 4, είναι ένα ισχυρό εργαλείο λήψης και επεξεργασίας στιγμιότυπου οθόνης. Αποτελεί έναν έξυπνο και εύκολο τρόπο για την καταγραφή των δραστηριοτήτων που εμφανίζονται στην οθόνη, βίντεο και ήχους που αναπαράγονται από τον υπολογιστή, καθώς και την επεξεργασία των καταγεγραμμένων αρχείων. Καταγράφει και ακολουθεί (προαιρετικά) τις κινήσεις του κέρσορα, τις επιλογές μενού, τα αναδυόμενα παράθυρα και οτιδήποτε βλέπει ο χρήστης στην οθόνη,  με δυνατότητα προσθήκης κειμένου ως υποσημείωση. Με το HyperCam 4, η καταγραφή παιχνιδιών, η δημιουργία παρουσιάσεων βίντεο, τα βίντεο εκμάθησης μπορούν να πραγματοποιηθούν με ευκολία.

Πατήστε εδώ Button
για μεταφορά στη σελίδα,  στη συνέχεια επιλέξτε... Κατεβάστε το τώρα 
                                                                                      HyperCam 4 

Μοιραστείτε την προσφορά με τους φίλους στο  Facebook 
και πιέστε  Download Now .


Αποσυμπιέστε το .zip αρχείο, ''τρέξτε'' το Setup.exe και απλά ακολουθείστε τη διαδικασία της εγκατάστασης. Κατά την ολοκλήρωση θα εμφανιστούν 1-2 αναδυόμενα παράθυρα · συμπληρώστε τα απαραίτητα στον παρακάτω πίνακα και πατήστε (1).



Μεταβείτε στα e-mail σας ανοίξτε αυτό που μόλις λάβατε από την ''Solveig Multimedia'', κάνετε αντιγραφή του κωδικού...



και επικόλληση, αφού πρώτα επιλέξετε (2) στο αναδυόμενο παράθυρο.



Το HyperCam 4 είναι πλέον (και για ένα έτος) δικό σας!