15 Φεβ 2015

Πρώτες Βοήθειες Στο Κινητό Σας Δωρεάν Από την Google Play

Πρώτες Βοήθειες Στο Κινητό Σας Δωρεάν Από την Google Play
Οι Πρώτες Βοήθειες είναι μια εφαρμογή που έχει τη δυνατότητα να παρέχει οδηγίες σε γραπτή και ηχητική μορφή για κάθε επικίνδυνη κατάσταση που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος ...


Μπορείτε εύκολα να την εγκαταστήσετε στη συσκευή σας πατώντας  
Με τον τρόπο αυτό, σας επιτρέπει να εφαρμόσετε τις πρώτες βοήθειες στον ασθενή ακούγοντας απλά τις ηχητικές οδηγίες. Επίσης η εφαρμογή περιλαμβάνει χρήσιμα τηλέφωνα που είναι διαθέσιμα άμεσα και μπορεί να χρειαστούν σε ώρα ανάγκης.
Άλλο ένα σημαντικό εργαλείο είναι ο Online Ιατρός , που σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με κάποιο ιατρό και να ζητήσετε βοήθεια για κάποιο σύμπτωμα που έχετε. Θα σας κατευθύνει για το τι πρέπει να κάνετέ για να αντιμετωπίσετε το τυχόν πρόβλημά .
Τέλος (από κάπου πρέπει να ''οικονομήσουμε'' και κάτι ...) η εφαρμογή σας επιτρέπει να προμηθευτείτε μια πλήρη Κάρτα Υγείας (εάν το επιθυμείτε) σε προνομιακή τιμή, που περιλαμβάνει παροχές που θα κόστιζαν παραπάνω από 12.000 eu. Παρέχεται από την Πανελλήνια ΜΚΟ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΥΓΕΙΑΣ” δωρεάν.  
Πηγή https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.neaygeias.firstaidapp&hl=el
V Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...

13 Φεβ 2015

Φωτιάδης Σταύρος Κάνε να Γυρίσει Πίσω - Βίντεο


από peran298                           Κάνε να Γυρίσει Πίσω - Φωτιάδης Σταύρος - Βίντεο

Μαίρη Μαράντη Θα πάρω φόρα - Βίντεο

 από ΕΣΑ 967                          Μαίρη Μαράντη - Θα πάρω φόρα - Βίντεο

Keziah Jones Rhythm is Love - Official Video Clip

από JimSifu                                  Rhythm is Love - Keziah Jones - Official Video Clip

Culture Club Miss Me - Official Video Clip


από emimusic             V Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...                

Blondie Call Me - Original - American Gigolo

 από emimusic                            Blondie - Call Me - Original - American Gigolo

12 Φεβ 2015

Μπουνιές Στο Κοινοβούλιο Της Ουκρανίας (βίντεο)

Εκεί πρώτα σκοτώνονται στο ξύλο και μετά συζητάν (???)

 από euronews              V Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...                  Μπουνιές Στο Κοινοβούλιο Της Ουκρανίας (βίντεο)

Μπέος vs Κοκκινάκη Χοντρό Βρισίδι Στο ΔΣ Βόλου - Βίντεο

 από Θεσσαλία Τηλεόραση V Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...       Μπέος vs Κοκκινάκη

Αυγά Αλά ... Αγίου Βαλεντίνου (βίντεο)

 από DaveHax            V Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...             Αυγά Αλά Αγίου Βαλεντίνου

Χτύπησε ''Τεκνό'' ΚΑΙ Αυτή ???!!!

Χτύπησε ''Τεκνό'' ΚΑΙ Αυτή ???!!!
Η Ελένη Ψυχούλη αποκάλυψε ότι ζει
σε μια καλύβα στο Βόλο, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, με τον κατά δεκατρία χρόνια μικρότερο μέλλοντα σύζυγό της.


Ότι σε λίγο καιρό θ΄ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με το νέο της αγαπημένο και ότι ζει την απόλυτη ευτυχία δήλωσε η μαγείρισσα σε συνέντευξη που έδωσε στην Χριστίνα Πολίτη.
Άλλες δηλώσεις:
''Για Μαρόκο έλεγα ότι θα έφευγα, αλλά τελικά με κέρδισε ο Βόλος''. 
''Ο γιος μου μένει εδώ, αλλά σε άλλο σπίτι''. (θα καμαρώνει το παιδί, σίγουρα)
''Έφαγα τρελή μετωπική, εκεί που δεν το περίμενα. Στα πρώτα δέκα λεπτά ήξερα ότι είναι ο άνθρωπος της ζωής μου''. 
''Για να μπορέσει να επιβιώσει μια σχέση, πρέπει να υπάρχει ένα κοινό κοινωνικό background''.
''O Κώστας μπορεί να είναι δεκατρία (πες 15 να 'σαι μέσα σίγουρα) χρόνια μικρότερος μου αλλά δεν κατάλαβα ποτέ τη διαφορά (έπρεπε να είναι καμιά 40ρια για να το καταλάβει) ηλικίας και σε τι έγκειται. Κάποιες φορές νιώθω ότι είναι ο πατέρας μου''. (lol)
''Ο γάμος θα γίνει στην παραλία και το νυφικό θα είναι αυτό που ονειρεύομαι, φτιαγμένο από πλαστικές σακούλες''. (καταραμένο μνημόνιο)
''Ζω μια νέα εμπειρία, που λέγεται καλύβι. Μένουμε στη μέση του βουνού σε ένα καλύβι (έτσι εξηγείται) το οποίο είναι είκοσι τ.μ, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Ζω την απόλυτη ευτυχία!''.
Μετά απ' αυτό, νομίζω ότι ''νομιμοποιήστε'' όλες χωρίς καμία εξαίρεση, ''κορίτσια''... εμπρός στο δρόμο που χάραξαν Βίσση - Γερμανού και το υπόλοιπο ''σκυλολόι'' ...
V Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...

Σκύλος - Robot Για Ειδικές Αποστολές Από Την Boston Dynamics

robot dog, scot, google, boston dynamics, video
Στον όμιλο της Google ανήκει η εταιρία Boston Dynamics που κατασκεύασε τον Scot, τον ''σκύλο'' - ρομπότ, για λογαριασμό του Αμερικανικού Πενταγώνου.

Ζυγίζει περίπου 70 κιλά, έχει τη δυνατότητα να σκαρφαλώνει σε ανώμαλα εδάφη, να ανεβαίνει σκάλες, δε χάνει την ισορροπία του και δεν παρεκκλίνει πορείας ακόμη κι αν δεχθεί βίαια επίθεση. Το τεχνολογικό επίτευγμα της εταιρίας κατασκευάστηκε με σκοπό την διεκπεραίωση ειδικών, επικίνδυνων αποστολών καθώς επίσης και για να συμμετέχει σε αποστολές έρευνας και διάσωσης.

Αν κρίνουμε απ' το βίντεο, μια χαρά τα καταφέρνει ...


Video από NTDTV
Η εποχή που πριν λίγα χρόνια βλέπαμε μόνο στον κινηματογράφο σαν ''επιστημονική φαντασία'' μάλλον έφτασε ...

8 Φεβ 2015

Bananarama Cruel Summer (Official Video Clip)

από RHINO                 V Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...                 Bananarama - Cruel Summer (Official Video Clip)

Michael Jackson Πως θα Ήταν Σήμερα Χωρίς Πλαστικές

Michael Jackson - Πως θα Ήταν Σήμερα Χωρίς Πλαστικές
Με τη βοήθεια λογισμικού υπολογιστή, ειδικοί μας δείχνουν πως θα ήταν ο Βασιλιάς σήμερα, αν ζούσε και δεν είχε υποβληθεί σε καμία πλαστική εγχείρηση ...




Ξεκίνησε θέλοντας να αλλάξει απλά τη μύτη του. Όμως κατέληξε να έχει κάνει πάνω από 100 επεμβάσεις και να έχει αλλάξει εντελώς την όψη του.

Άνθρωποι που τον γνώριζαν έχουν κατά καιρούς πει ότι ο Τζάκσον υπέβαλε τον εαυτό του στις επεμβάσεις σε μια προσπάθεια να μοιάσει στην Νταϊάνα Ρος, ενώ κάποιοι άλλοι ότι έκανε τις πλαστικές προκειμένου να εξαφανίσει κάθε ίχνος ομοιότητας με τον πατέρα του που μισούσε.
Σε ένα νέο τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ με θέμα τις πλαστικές ως εθισμό αποκαλύφθηκαν πολλά από τη σχέση... εξάρτησης που είχε ο Μάικλ Τζάκσον με τις αισθητικές επεμβάσεις.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ότι όταν το '79, άρχισε να σκέφτεται να κάνει πλαστική στη μύτη, ήταν τόσο διστακτικός και φοβισμένος που χρησιμοποίησε την αδελφή του ως ''πειραματόζωο''. Την έβαλε να κάνει πλαστική στη μύτη για να δει αν θα του αρέσει το αποτέλεσμα και για να μάθει αν πονάει. Μάλλον πείστηκε αφού λίγο αργότερα την έκανε και ο ίδιος. Αργότερα έβαλε έναν φίλο του να κάνει πλαστική στο πηγούνι του για να δείχνει λίγο πιο αρρενωπό για να δει πως είναι. Στη συνέχεια έκανε και ο ίδιος την ίδια πλαστική και πολλές φορές μάλιστα.

Έτσι, παρά τις αρχικές επιφυλάξεις του, κατέληξε να κάνει αμέτρητες πλαστικές σε ζυγωματικά, μύτη, να βάλει εμφυτεύματα στα μάγουλα, πηγούνι, να κάνει αυξητική χειλιών, να αλλάξει το χρώμα του δέρματος του, δημιουργώντας αμέτρητα, προβλήματα στον οργανισμό του. Όπως ότι η μύτη του είχε στενέψει τόσο πολύ που δεν μπορούσε να αναπνεύσει.
Ειδικοί  ανέφεραν ότι πιθανότατα έπασχε από μια ασθένεια η οποία δημιουργεί στους πάσχοντες μια διαστρεβλωμένη άποψη της εμφάνισής τους.
Η αποκάλυψη που έγινε στο ντοκιμαντέρ, ήταν αυτή που έγινε με τη βοήθεια ένας προγράμματος υπολογιστή: Το πώς θα ήταν ο Μάικλ σήμερα, αν ζούσε και αν δεν είχε υποβληθεί ποτέ στη ζωή του σε πλαστική επέμβαση. Χαρούμενος, ελκυστικός, με ένα ζεστό χαμόγελο στο πρόσωπό.
Ο Τζάκσον σήμερα αν ζούσε και δεν είχε καμία πλαστική επέμβαση θα ήταν κάπως έτσι:                                                                                             πηγή - άρθρο e-daily.gr

V Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...

Πως Να Προσθέσετε Σκιά Στον Τίτλο Ανάρτησης - Blogger

Σκιά Στον Τίτλο Ανάρτησης - Blogger

Αν θέλετε να κάνετε τον τίτλο των αναρτήσεων σας πιο εντυπωσιακό αλλά και ευδιάκριτο εύκολα και γρήγορα δεν έχετε παρά ν'ακολουθήσετε τον παρακάτω οδηγό ...






Ανοίξτε το Blogger σας και πατήστε με τη σειρά:
                     Πρότυπο » Προσαρμογή » ρολάρετε προς τα κάτω, δείτε την παρακάτω εικόνα,                                                                                                πατήστε (1) » (2) ...

κάντε αντιγραφή τον παρακάτω μικρούλη κώδικα και επικολλήστε τον στην περιοχή (3) της παραπάνω εικόνας .
.post-title
{
text-shadow: 1px 0px 2px #333333;
}

Μπορείτε να αλλάξετε το στυλ της σκιάς αλλάζοντας τις τιμές στα  
1px 0px 2px  και το χρώμα της αλλάζοντας τον κωδικό  #333333  με αυτόν της αρεσκείας σας. Κατόπιν πατήστε (4) και είστε έτοιμοι.

Οι Πιο Σοκαριστικές Καταστάσεις Που Καταγράφηκαν Σε Κάμερα - Βίντεο


από TheRichest               V Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...Οι Πιο Σοκαριστικές Καταστάσεις Που Καταγράφηκαν Σε Κάμερα

5 Φεβ 2015

Πόσο Αξιόπιστο Είναι Ένα Site ? Μάθε Με Το Alexa

                  Πόσο Αξιόπιστο Είναι Ένα Site ? Μάθε Με Το Alexa
Είναι μια εφαρμογή στο Web που μετρά την επισκεψιμότητα και δημοτικότητα μιας ιστοσελίδας, σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο, μέσω χρηστών που έχουν δεχτεί να εγκαταστήσουν το Alexa Toolbar στον Browser τους.
Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να δει την παγκόσμια κατάταξη αλλά και αυτή στη χώρα του, με μια ένδειξη που δίδεται στην εφαρμογή, έχοντας έτσι τη δυνατότητα ελέγχου στην εγχώρια αγορά για το αντικείμενο που ενδιαφέρεται.

Το Alexa Rank είναι η κατάταξη του site. Έτσι όσο μικρότερο είναι το rank του ή αλλιώς όσο μεγαλύτερη η επισκεψιμότητα του, τόσο υψηλότερα βρίσκεται στην κατάταξη, η οποία αριθμεί εκατομμύρια sites από όλο τον κόσμο.

Στην κεντρική σελίδα του βλέπετε μια μπάρα όπου μπορείτε να καταχωρήσετε το όνομα της ιστοσελίδας που σας ενδιαφέρει. Οι πρώτες ενδείξεις είναι η θέση κατάταξης της παγκοσμίως και η αντίστοιχη θέση της στη χώρα μας.

Η μέτρηση και κατάταξη του κάθε site γίνεται με υπολογισμό του traffic που δέχτηκε το τελευταίο μήνα ή το τελευταίο τρίμηνο. Βάσει αυτού του αριθμού βγαίνει και ο μέσος όρος επισκέψεων ημερησίως όταν δεν έχει συμπληρωθεί το ανάλογο χρονικό περιθώριο και αντιστρόφως από το άθροισμα των ημερήσιων θεάσεων, βγαίνει το συνολικό όταν έχει συμπληρωθεί το αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

Έχει τη δυνατότητα να μετρά τα unique views της σελίδας, δηλαδή τη θέαση της ιστοσελίδας ανά χρήστη. Έτσι όσες φορές κι αν κάποιος χρήστης μπει στη σελίδα σε μία ημέρα, το Alexa θα τον μετρήσει ως 1.
                      
Ο αριθμός PageViews/User μας δείχνει τον μέσο όρο των σελίδων που επισκέφτηκε ένας χρήστης για κάποια δεδομένη χρονική διάρκεια. Έτσι όσο πιο μεγάλος είναι αυτός ο αριθμός ανά χρήστη, τόσο πιο ενδιαφέρουσα και πιο δυναμική είναι η σελίδα ώστε να ενισχύει την τάση του  να την επισκέπτεται συνεχώς.
Η ένδειξη Alexa Bouncerate δείχνει το ποσοστό των χρηστών που επισκέφτηκαν το site βλέποντας 1 μόνο σελίδα, δηλαδή δεν παρέμειναν να περιηγηθούν και στο υπόλοιπο.
Όπως αναφέραμε παραπάνω το Alexa υπολογίζει πολλά δεδομένα ταυτόχρονα για να βγάλει την τελική κατάταξη των ιστοσελίδων και να δώσει το ανάλογο rank .Έτσι, μια ιστοσελίδα με μικρότερο αριθμό επισκεπτών μπορεί να έχει καλύτερο page rank από μια άλλη με μεγαλύτερη επισκεψιμότητα αν π.χ. ο χρόνος παραμονής των χρηστών σε μια σελίδα είναι μεγαλύτερος. Ο χρόνος παραμονής δείχνει πόσο ενδιαφέρουσα είναι μια ιστοσελίδα και σε τι βάθος διαβάζετε από τους επισκέπτες .
Στην πράξη αυτό για μια εταιρία που θέλει να επιλέξει μια ιστοσελίδα για διαφήμιση είναι πιο σημαντικό ο χρήστης να κάθεται περισσότερο χρόνο στην ιστοσελίδα και να έχει και μια ικανοποιητική επισκεψιμότητα, γιατί πολύ απλά ο επισκέπτης θα δει το σύνολο των διαφημίσεων.

Μ' αυτόν τον τρόπο το alexa μας δίνει ακόμα πιο αξιόπιστα στοιχεία για την φήμη ενός ιστότοπου καθώς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο που συχνά παρατηρείται στο διαδίκτυο, να πληρώνουν επισκεψιμότητα κάποιες ιστοσελίδες για να παρουσιάζουν υψηλά νούμερα, ενώ ο χρόνος παραμονής των χρηστών είναι λίγα δευτερόλεπτα .
Λόγω αυτού του γεγονότος του ότι η θέση που λαμβάνει ένα site στην παγκόσμια αλλά και στην εγχώρια κατάταξη εξαρτάται από τον αριθμό των χρηστών που έχουν εγκαταστήσει το AlexaToolbar στον περιηγητή τους, θεωρείται από κάποιους αναξιόπιστη ως πηγή πληροφοριών.Στην πράξη όμως, ότι ισχύει για ένα σύνολο, ισχύει και για τα υποσύνολα του.

Έτσι, η δειγματοληπτική καταμέτρηση της δημοτικότητας του site στο υποσύνολο χρηστών (που έχουν εγκαταστήσει το AlexaToolbar) είναι αντιπροσωπευτική και κατά τουλάχιστον 90% χρήσιμη για τις τάσεις των χρηστών παγκοσμίως. Θεωρούμε πάντα ότι αυτοί οι χρήστες προέρχονται από διαφορετικές χώρες, έχουν διαφορετική μόρφωση, διαφορετικές ηλικίες, διαφορετικό φύλο κ.τ.λ. Το αποτέλεσμα του alexa λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν και τα exit-polls που από ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα, λαμβάνουμε την πληροφορία της τελικής έκβασης.



Το συμβουλεύονται καθημερινά οι μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο για να επιλέξουν ιστοσελίδες για διαφήμιση πληρώνοντας το ανάλογο αντίτιμο. Επίσης το συμβουλεύονται όλοι όσοι έχουν ένα site και θέλουν να ελέγξουν την ποιότητα του αλλά και για να το συγκρίνουν με άλλα παρόμοια, προκειμένου να το βελτιώσουν ή να τρέξουν ένα web campaign όπως επίσης και απλοί χρήστες που θέλουν να ξέρουν πόσο διάσημο είναι ένα site.

Δραστηριοποιείται στο χώρο απ'το '97 και έχει συνεργαστεί με επιχειρήσεις όπως την google και το amazon. Οι χρήστες που έχουν κατεβάσει το λογισμικό της είναι περίπου 10.000.000 και αυξάνεται καθημερινά.
πηγή rodosreport.gr

4 Φεβ 2015

Δωρεάν PC Games Κάθε 1 Μήνα Από Την Electronic Arts - Origin

Free PC Games, Origin, Electronic Arts


Νόμιμα, για πάντα και εντελώς Δωρεάν μπορείτε ν' αποκτήσετε ένα παιχνίδι κάθε μήνα, περίπου, από τo Origin, το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας Electronic Arts ...




Εδώ και αρκετό καιρό δωρεάν διανέμονται από την εταιρία διάφοροι τίτλοι παιχνιδιών, που βέβαια δεν είναι και ότι τελευταίο κυκλοφορεί στην αγορά αλλά όπως και να 'χει δεν παύει να είναι τζάμπα. Για να μπορούμε να κατεβάσουμε τα PC Games απ' το Origin αρκεί να ακολουθήσουμε τα παρακάτω βήματα:


Μπαίνουμε στο  » www.origin.com «  και δημιουργούμε λογαριασμό
κάνοντας αρχικά κλικ στο (1).



Συμπληρώνουμε το email μας (πρέπει να υφίσταται γιατί θα μας έρθει κωδικός επιβεβαίωσης σ' αυτό), πατάμε  Next 



στο επόμενο παράθυρο συμπληρώνουμε τα στοιχεία (όποια εμείς θέλουμε) που μας ζητούνται και φροντίζουμε να είναι τσεκαρισμένο μόνο το τελευταίο box,
αν θέλουμε να μη λαμβάνουμε άχρηστα e-mail,


κατόπιν συμπληρώνουμε, προαιρετικά, τα παρακάτω
(πατάμε  Skip  η  Sign Up  ανάλογα)...


και κάνουμε κλικ στο  Continue  για να επιστρέψουμε στην αρχική σελίδα.


Στο σημείο αυτό επιβεβαιώνουμε το e-mail που μας έχει σταλθεί
κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο.



Στην αρχική σελίδα της Origin, αυτή τη φορά κάνουμε κλικ στο (2) για να κατεβάσουμε και να εγκαταστήσουμε τον Client της εταιρίας ...



και πάλι  Download Origin for PC ...



Ξετσεκάρουμε το box αν δε θέλουμε η εφαρμογή να ξεκινά αυτόματα
με την έναρξη των Windows και πατάμε  Install  ...



τσεκάρουμε το box και πατάμε   Εντάξει .



Μετά από ένα Update που θα γίνει, θα πρέπει να συμπληρώσουμε τα παρακάτω ...



Την πρώτη φορά που ''τρέχουμε'' την εφαρμογή, επιλέγουμε αν θα είναι ορατό
το προφίλ που δημιουργήσαμε, σε ποιους και πατάμε  Συνέχεια .



Είμαστε πλέον έτοιμοι για τα ''τζαμπαντάν'' παιχνίδια. Ξεκινάμε πατώντας το (3) 
αυτή τη φορά (στην αρχική σελίδα) και  On The House  στη συνέχεια.


Αυτή τη στιγμή δίνεται το Theme Hospital αλλά μπορούμε να επιλέξουμε κι άλλους παλαιότερους τίτλους, όπως τα: Dead Space, Plants vs Zompies Game of the Year Edition, Battlefield 3, Peggle, Wing Commander 3, Dragon Age, Bejeveled και Sim City 2000 Special Edition.

Tai Pei - Taiwan - Πτώση και Συντριβή Αεροπλάνου Μπροστά στην Κάμερα

Tai Pei - Taiwan . Πτώση και Συντριβή Αεροπλάνου Μπροστά στην Κάμερα από Sky News
Αεροσκάφος της TransAsia Airways με 58 επιβάτες συνετρίβη σήμερα το πρωί πέφτοντας στον ποταμό Keelung της πόλης Tai Pei ...
Τα ΜΜΕ μέχρι στιγμής, κάνουν λόγο για 23 νεκρούς, 20 αγνοούμενους και 15 διασωθέντες.
Σύμφωνα με το RT το δικινητήριο αεροπλάνο άρχισε να χάνει ύψος ξαφνικά, λίγο μετά την απογείωσή του. Χάρη στις απεγνωσμένες προσπάθειες και τους ελιγμούς απ' τον κυβερνήτη, το σκάφος κατέληξε στο ποτάμι αποφεύγοντας την συντριβή πάνω σε κτήρια η στην γέφυρα του ποταμού, γλιτώνοντας έτσι πολλές ακόμη ανθρώπινες ψυχές από βέβαιο θάνατο.
Οι τραγικές στιγμές της πτώσης βιντεοσκοπήθηκαν από επιβάτη διερχόμενου οχήματος.
Στιγμές από τις προσπάθειες διάσωσης