3 Φεβ 2015

Selfie Toaster (!!!) Άλλο Τι Θα Δούμε ...

Selfie Toaster
Η τοστιέρα που αποτυπώνει οποιαδήποτε φωτογραφία θελήσετε (επιτέλους) κυκλοφόρησε και κάνει θραύση στο διαδίκτυο. Μη μου πείτε ότι δεν ανυπομονούσατε για το πότε θα γινόταν αυτό!

Η μόνη χρησιμότητα που μπορεί να έχει, κατά την προσωπική μου άποψη, είναι να κάνει κάπως πιο ελκυστικό το πρωινό για τα μικρά παιδιά, γιατί κατά τ' άλλα είναι απλά μια αφορμή να ξοδέψεις άσκοπα χρήματα.
Άλλο ένα ''άχρηστο'' (τουλάχιστον για τους άτεκνους) Gadget αξίας 75$ παρακαλώ, κυκλοφορεί και σαρώνει την αγορά. Η διαδικασία για να μπορείτε κι εσείς να απολαύσετε τις... selfie φρυγανιές είναι η εξής:
Αφού αποκτήσετε την ''πολυπόθητη'' συσκευή, επιλέγετε τη φωτογραφία της αρεσκείας σας και τη στέλνετε στο site της παραγωγού εταιρίας. Εκεί μετά από ειδική επεξεργασία και με εξειδικευμένα μηχανήματα χαράζεται σε μεταλλική πλάκα, σας αποστέλλεται και την τοποθετείτε σε υποδοχή που υπάρχει. Η δουλειά που κάνει η πλάκα αυτή είναι να εμποδίζει τη μετάδοση της υψηλής θερμοκρασίας των αντιστάσεων της τοστιέρας σε συγκεκριμένα σημεία, ανάλογα έτσι ώστε να σχηματιστεί το είδωλο της φωτογραφίας πάνω στη φέτα του ψωμιού, φρυγανίζοντας το.
Τι σκέφτηκαν οι άνθρωποι !!!
Σημείωση: Αν προτιμάτε ψωμί ολικής άλεσης, σίκαλης κ.λ.π. τα οποία είναι σκούρα σε χρώμα και δε θα έχετε αποτέλεσμα, ΝΑ Τ' ΑΛΛΑΞΕΤΕ, ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΑΣΠΡΟ.
V Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου