31 Αυγ 2015

Η Περιστέρα Μπαζιάνα Είναι το 1 από τα 2 Άτομα που Αποσπώνται στο ΕΜΠ. Τυχαίο?

Η Περιστέρα Είναι το 1 από τα 2 Άτομα που Αποσπώνται στο ΕΜΠ. Τυχαίο?
Η Περιστέρα, η Μπέτυ, Μπαζιάνα είναι το 1 από τα 2 άτομα που αποσπώνται στο τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών & μηχανικών υπολογιστών του ΕΜΠ για το σχολικό έτος 2015-2016, με απόφαση (Αριθμός πρωτοκόλλου 133749/Ε1, 27/08/2015) του πρώην υπουργού παιδείας Τάσου Κουράκη, λίγες ώρες πριν  την  παραίτηση  του  και  την  ορκωμοσία  της  υπηρεσιακής  κυβέρνησής. Τυχαίο?

Στο άρθρο που δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα «Κυριακάτικη Δημοκρατία», αναφέρεται επίσης ότι αντίστοιχες αποφάσεις για την απόσπαση της Περιστέρας υπήρχαν και για την περίοδο 2013-2014, με υπογραφή του τότε υπουργού Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, και για το 2014-2015, με υπογραφή του Ανδρέα Λοβέρδου.

Υπάρχουν άνθρωποι, με πολύ μικρότερα αξιώματα και μεγαλύτερες ανάγκες, που δεν επιτρέπουν ούτε καν τη συμμετοχή κοντινών συγγενών τους σε προκηρύξεις προσλήψεων, για να μη θεωρηθούν μεσολαβητές οι ίδιοι! Ψιλά γράμματα θα μου πεις...

Ακόμη και να πήρε τη θέση ''με το σπαθί της'' η κα (πρώην) πρωθυπουργού, δεν σκέφτονται όλοι αυτοί ότι προκαλούν κοινό αίσθημα με τις αποφάσεις τους; Δεν ξέρουν ότι η ''σύζυγος (έστω και με σύμφωνο συμβίωσης) του καίσαρα δεν αρκεί να είναι αλλά πρέπει και να φαίνεται τίμια'';

Και σκέφτονται και ξέρουν, απλά μας έχουν γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι!

Λίγη ''τσίπα'' κύριε Τσίπρα! και κάθε κύριε Τσίπρα!

Ο Δίσκος του Βασίλη Λεβέντη, με το Τραγούδι Τα Παιδιά του Πειραιά

Ο Δίσκος του Βασίλη Λεβέντη, με το Τραγούδι Τα Παιδιά του Πειραιά

Τα παιδιά του Πειραιά περιέχει ο δίσκος που είχε κάποτε ηχογραφηθεί με... «εκτελεστή» (ναι είναι αλήθεια) τον Βασίλη Λεβέντη · αυτόν, τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, όχι κάποιον συνονόματο!

Όλοι έχουμε κάνει λίγο - πολύ τις νεανικές μας τρέλες, αλλά αυτοί οι πολιτικοί... ''ΔΕΝ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ" · Όλοι ψόφιοι για δημοσιότητα και προβολή, με οποιοδήποτε κόστος, είναι. Το 'χουν στο DNA τους φαίνεται.

Το σακάτεψες το τραγούδι βρε (κατά τα άλλα συμπαθέστατε) Βασίλη! Άσε που όταν τα άλλα τα παιδιά (Σαμαράς, Παπανδρέου κλπ.) ''αγωνιζόταν σκληρά, για το μεροκάματο του πόνου'', σε πιτσαρίες και γιαπιά (του εξωτερικού πάντα), εσύ... ηχογραφούσες δισκάκια! Δεν είναι σωστό!

Τώρα που, όπως όλα δείχνουν, θα μπεις κι εσύ στο «Παιχνίδι» ελπίζουμε να τα πας καλύτερα στην «εκτέλεση» των εντολών του λαού.             video από eirikur85

30 Αυγ 2015

Ο Παππούς από τη Ρόδο «Περιποιήθηκε» Κατάλληλα την Αγγλίδα Τουρίστρια - Video

Παππούς, Ρόδο, Κλωτσιά, Αγγλίδα Τουρίστρια, Video, Κατουρούσε στο δρόμο Γυμνόστηθη

Μια χαρά περιποιήθηκε περαστικός παππούς την Αγγλίδα τουρίστρια που ουρούσε στη μέση του δρόμου και  γυμνόστηθη μάλιστα, σε κεντρικό δρόμο στη Ρόδο!
Και στην πατρίδα τους έτσι κάνουν οι... ''προηγμένοι και πολιτισμένοι της Ευρώπης'',
ήθελα να 'ξερα?
 video από klapetto o 

Ανάκτηση Δεδομένων από Κατεστραμμένα CD, DVD, Blue Ray - CD Recovery Toolbox Free

Ανάκτηση Δεδομένων από Κατεστραμμένα CD, DVD, Blue Ray - CD Recovery Toolbox Free
Το CD Recovery Toolbox είναι ένα μικρό πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει στην ανάκτηση κατεστραμμένων αρχείων από διαφορετικούς τύπους δίσκων, όπως CD, DVD, HD DVD, Blu-Ray, κλπ. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να επαναφέρετε δεδομένα που χάθηκαν λόγω βλάβης του δίσκου (γρατσουνιές κ.α.) ή ως αποτέλεσμα λανθασμένης
καταγραφής.

Σαρώνει τους δίσκους CD - DVD και βρίσκει όλα τα αρχεία - φακέλους που υπάρχουν, ακόμη κι αυτά που δεν είναι δυνατόν να ανακτηθούν και θα πρέπει να παραληφθούν. Είναι φιλικό προς το χρήστη, με οδηγό βήμα-βήμα, που κάνει τη χρήση του εργαλείου πολύ απλή κι εύκολη ακόμη και για έναν αρχάριο.

Αρκεί μία επίσκεψη στο http://www.oemailrecovery.com/cd_recovery.html και ένα κλικ στο (1) για τη λήψη του μικρού .exe αρχείου.


Εγκαταστήστε το άφοβα και πάρτε ότι είναι δυνατόν να ληφθεί από δίσκους που δεν «τρέχουν», ξεχνώντας ''γιατροσόφια'' όπως επάλειψη με... μπανάνες, οδοντόκρεμες κλπ.

Είναι πολύ απλό στη χρήση που δε χρειάζεται καμία επεξήγηση και θα σας κοστίσει μόνο ένα like στο τέλος της διεργασίας.

28 Αυγ 2015

Όλα Εξαιρετικά! Ο Μπόπιρας, το Μοντάζ, Η ΚΟΠΈΛΑ..! Video



Όλα εξαιρετικά στο παραπάνω video στο οποίο η ''συμπαθητική'' κοπέλα προσπαθεί, υποτίθεται, να ξεκουμπώσει το στηθόδεσμο της και ο μικρός, μονταρισμένος, μπόμπιρας (και όχι μόνο αυτός) έχει... τις ανάλογες αντιδράσεις!baby reacts to big boobs, funny, video
από George funny

27 Αυγ 2015

Ίδιος ο Bruce Lee! Φοβερός ο Μόλις 5 Ετών Μικρός! Video hd


Ίδιος ο Bruce Lee ο φοβερός, μόλις 5 ετών μικρός ''κουμφίστας'' από την Ιαπωνία! 
Video hd από Vu Quynh Ίδιος ο Bruce Lee! Φοβερός ο Μόλις 5 Ετών Μικρός! Video hd

Γραμμή Εξυπηρέτησης για Εύρεση Στέγης Φοιτητών - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Γραμμή Εξυπηρέτησης Φοιτητών για Εύρεση Στέγης Φοιτητών - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Γραμμή εξυπηρέτησης φοιτητών για την αναζήτηση και εύρεση στέγης, καθώς και ιστοσελίδα, όπου είναι καταχωρημένα διαμερίσματα ιδιοκτητών με ειδική ταξινόμηση, λειτουργεί και φέτος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.), προκειμένου να βοηθήσει την ομαλή ένταξη των πρωτοετών φοιτητών στην πόλη.


Στο http://dps.auth.gr/el/houses_for_rent, οι φοιτητές μπορούν να αναζητήσουν με συγκεκριμένα κριτήρια την στέγη που τους ενδιαφέρει και να κλείσουν ραντεβού με τους ιδιοκτήτες, ακόμη και αν βρίσκονται σε άλλη πόλη. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το γραφείο του τμήματος Σπουδών του Α.Π.Θ. στο ισόγειο του κτιρίου διοίκησης, όπου διατίθεται PC για όσους θέλουν να κάνουν αναζήτηση, καθώς και κατάλογος με τους μεσίτες της πόλης.
Στην ίδια ιστοσελίδα, καθώς και στις τηλεφωνικές γραμμές 2310-991372-73, 994168, 996743 και 996771 και στο φαξ 2310-995112, οι ιδιοκτήτες μπορούν να δηλώσουν τα προς ενοικίαση διαμερίσματά τους, τα οποία ταξινομούνται σε κατηγορίες..

Η υπηρεσία, αν και λειτουργεί μόλις τα τρία τελευταία χρόνια, έχει μεγάλο αριθμό επισκεπτών, καθώς χιλιάδες φοιτητές και ιδιοκτήτες ακινήτων εξυπηρετούνται κάθε χρονιά, μέσω αυτής. Πέρσι, κατά την περίοδο των εγγραφών, στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου ήταν σε καθημερινή βάση καταχωρημένα πάνω από 2.000 διαμερίσματα, ενώ οι επισκέψεις από φοιτητές έφταναν τις 3.500 - 4.000.

Στο τμήμα σπουδών του Α.Π.Θ λειτουργούν οι τηλεφωνικές γραμμές 2310-994000 και 996000, στις οποίες οι φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τα δικαιολογητικά των εγγραφών τους, μέσω αυτόματης φωνητικής εξυπηρέτησης ή απευθείας σύνδεσης με το ενδιαφερόμενο τμήμα.
[Πηγή]

26 Αυγ 2015

Νάταλι Θάνου feat Ami G - Νύχτα Καλοκαιρινή - Official Video HD + Pics



Η Νάταλι Θάνου, που εδώ τη βλέπουμε στο video του τραγουδιού  Νύχτα Καλοκαιρινή  στο οποίο συμμετέχει ο Ami G, γεννήθηκε στις 6/01/83 στο Βελιγράδι, έχει ύψος 1.82, είναι Ελληνο - Σέρβα, μοντέλο, τραγουδίστρια και η Playmate του 2007.

Ακολούθησε μουσικές σπουδές, ενώ στην ηλικία των 16 άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ. Από το '05 ζει στην Αθήνα. Μετά την κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού δίσκου, το τραγούδι της με τίτλο "Why Not" έγινε ευρύτερα γνωστό και βρέθηκε στην κορυφή της δημοσιότητας σε όλη την Ελλάδα. Συνηθίζει να προκαλεί τόσο με τις τολμηρές φωτογραφίσεις της, όσο και με τις συνεντεύξεις που κατά καιρούς παραχωρεί.
Νάταλι Θάνου feat Ami G - Νύχτα Καλοκαιρινή - Official Video HD + Pics







Αμαρτία η Ναταλία...

25 Αυγ 2015

Μουσουλμάνοι Μετανάστες Αρνούνται Βοήθεια από τον Ερυθρό Σταυρό Λόγω... Σταυρού! Video



Μουσουλμάνοι μετανάστες στα Σκόπια, αρνούνται την ανθρωπιστική βοήθεια από τον Ερυθρό Σταυρό, λόγω του ότι τα κουτιά έχουν... το σήμα του Σταυρού!


Μουσουλμάνοι Μετανάστες Αρνούνται Βοήθεια από τον Ερυθρό Σταυρό Λόγω... Σταυρού! Video

Αυτό το έρμο το μωρό, νοιάζεται άραγε για το αν το φαΐ του είναι "δώρο θεού" η "δώρο αλλάχ";

Αρνείται ο γονιός να ταΐσει αυτό το αγγελούδι (πως να το πω αλλιώς, δεν ξέρω πως λένε τα αγγελούδια οι μουσουλμάνοι) επειδή το κουτί της συσκευασίας έχει το σήμα του Ερυθρού Σταυρού!

Τόσο φτωχό μυαλό πια;

Ο φανατισμός αυτών των ανθρώπων, που έχει ως κατάληξη αυτά μαρτύρια και τα δεινά που διαδραματίζονται στον τόπο τους (χρόνια τώρα), μακάρι να κάνω λάθος, αλλά θα τα μεταφέρει και στο «δικό μας» ευρύτερο τόπο · και εννοώ σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Όταν αυτός ο άνθρωπος προτιμά να αφήσει νηστικό το παιδί του, απ' το να λάβει ''χριστιανική'' βοήθεια, φαντάσου πως θα φερόταν σε 'σένα ''χριστιανέ'', αν ήσουν στη θέση του και στη χώρα του!

Όλα να τα λέμε! Όχι μόνο ότι ''Πουλάει''...
"Διάσημοι" φίλοι μου!

  video από A1 ONmkd

Αιματηρή Βεντέτα στα Χανιά της Κρήτης, Κατεγράφη από Κάμερα Ασφαλείας - Video


Συγκλονιστικό video από την στιγμή της αιματηρής βεντέτας στα Χανιά της Κρήτης, που δείχνει καθαρά τον δράστη που πλησιάζει με αργά βήματα στο τραπέζι του θύματος, βγάζει το πιστόλι και με απόλυτη ψυχραιμία πυροβολεί και αποχωρεί, σαν να μην συνέβη τίποτα. Το περιστατικό συνέβη μέσα σε καφετέρια της πόλης όπου βρισκόταν το βράδυ της Κυριακής το θύμα με την παρέα του.

Η ιστορία ξεκινά το  '11, όταν ο διαπληκτισμός των πρωταγωνιστών έγινε αιτία ο πατέρας του σημερινού θύματος να πυροβολήσει και να σκοτώσει τον πατέρα και να τραυματίσει τον αδελφό του σημερινού δράστη στην περιοχή Τσικαλαριά.

Ο 25χρονος δράστης πυροβόλησε 4 φορές, ζητώντας να πάρει εκδίκηση για το χαμό του πατέρα του, σκοτώνοντας το γιο του φονιά. Η μια σφαίρα σφηνώθηκε στο κεφάλι του 24χρονου θύματος και αφαιρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Η δεύτερη σφαίρα θα αφαιρεθεί από το λαιμό του εφόσον αναρρώσει και δεν απειλεί την υγεία του, ενώ έχει δεχθεί άλλες δυο  που προκάλεσαν απλά τραύματα.
Ο επίδοξος δολοφόνος διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση αλλά συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς της ασφαλείας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Οι αστυνομικές δυνάμεις παίρνουν τα μέτρα τους στις περιοχές όπου κατοικούν οι οικογένειες δράστη και θύματος, για να αποτρέψουν το ενδεχόμενο να κλιμακωθεί η βεντέτα.                                                               video από ViralNews                   Αιματηρή Βεντέτα στα Χανιά της Κρήτης, Κατεγράφη από Κάμερα Ασφαλείας - Video

24 Αυγ 2015

Αντιγράψτε Ταινίες, DVD, στο Σκληρό σας Δίσκο Δωρεάν - DVDSmith Movie Backup

DVDSmith Movie Backup
Με το DVDSmith Movie Backup μπορείτε να αντιγράψετε τις αγαπημένες σας ταινίες στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας εύκολα, με μερικά μόνο κλικ! Το δωρεάν, μικρούλι αυτό προγραμματάκι, αποκωδικοποιεί και καταργεί όλες τις προστασίες του δίσκου, επιτρέποντας την πλήρη η και τη μερική αντιγραφή του.

Για την λήψη, απλά επισκεφθείτε το
http://dvdsmith.com/dvdsmith-movie-backup.html και πατήστε (1).




Εγκαταστήστε το .exe αρχείο χωρίς ''φόβο και πάθος'', αφού δεν υπάρχει κίνδυνος να φορτωθείτε κανενός είδους ''σαβούρα'', ακολουθώντας απλά τη διαδικασία.


Για την αντιγραφή, αφήστε επιλεγμένο το (2), επιλέξτε μονάδα δίσκου DVD στο (3), επιλέξτε σε ποιο μέρος του υπολογιστή θα αποθηκευθεί το αρχείο στο (4), και πατήστε (5).

Η Στιγμή της Πτώσης του Μοιραίου Hawker Hunter στο Shoreham Airshow της Αγγλίας - Video


Η πτώση αεροσκάφους τύπου Hawker Hunter που είχε τραγικές συνέπειες για τουλάχιστον 7 ανθρώπους στο Shoreham Airshow στο Sussex της Αγγλίας, αφού ο πιλότος έχασε τον έλεγχο και συνετρίβη πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα θεατών. Το σκάφος που σκόρπισε τον θάνατο, ήταν μαχητικό της δεκαετίας του '50, που αργότερα χρησιμοποιούνταν για αναγνωριστικές πτήσεις και όπως φαίνεται δεν ήταν δυνατόν να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πιλότου.   Πτώσης αεροσκάφους, Hawker Hunter, Shoreham Airshow, Αγγλία, Video    video από Dan Tube

Βαρουφάκης : Θα Τους Ξεσκεπάσω Εντελώς !

Βαρουφάκης, Θα Τους Ξεσκεπάσω Εντελώς
Επίθεση κατά μέτωπο και απειλές εξαπέλυσε ο Άδωνις σε πρωινή εκπομπή κατά του Βαρουφάκη, ο οποίος ερωτηθείς από το Guardian για το τι θα κάνει εάν τον παραπέμψουν σε ειδικό δικαστήριο, απείλησε με αποκαλύψεις, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: αν με καταδικάσουν για προδοσία, θα έχει ενδιαφέρον · για τι θα είναι   άραγε;   για  το  όχι  στην   τρόικα;  για  το  ότι  προσπάθησα   να  βρω  Plan  B;
Αν το κάνουν θα χαρώ γιατί θα τους ξεσκεπάσω εντελώς.

Ο Γεωργιάδης δεσμεύτηκε ότι αν το κόμμα του βγει πρώτο στις εκλογές θα πάει στο ειδικό δικαστήριο τον πρώην υπουργό οικονομικών, ο οποίος προειδοποίησε με αποκαλύψεις αν του ασκηθεί δίωξη για προδοσία.

Δεσμεύομαι εγώ ως Ν.Δ. ότι αν είμαστε πρώτοι θα πάμε στο ειδικό δικαστήριο τον Βαρουφάκη και ελπίζω κι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν τώρα, για να λύσουμε τη γλώσσα του και να μας αποκαλύψει ποιοι είναι αυτοί που τον έβαλαν να κάνει αυτά που έκανε... θα πάει στο ειδικό δικαστήριο σίγουρα! Δεν υπάρχει να την γλιτώσει  ο  Βαρουφάκης... Ήρθε  και  έβλαψε  την  Ελλάδα  κατά  60 δισ.  πρόσθεσε.


Εγώ αναρωτιέμαι, 1ον

Πρέπει να ''παρακαλάμε'' εμείς να κυβερνήσει η Ν.Δ. για να μάθουμε (υποτίθεται) την αλήθεια; ΈΝΑΣ εισαγγελέας με... (άντε να μην το πω) δεν υπάρχει σ' αυτήν τη χώρα, να πιάσει αυτόν τον (τώρα θα το πω) παλιομ@λ@κ@ να τον υποχρεώσει να δώσει εξηγήσεις για το ''θα τους ξεσκεπάσω εντελώς'';
Τι θα χαρεί να ξεσκεπάσει και ποιους (ποιον ουσιαστικά); και γιατί θα χαρεί μόνο ΑΝ τον στείλουν στο ειδικό δικαστήριο και δε χαίρεται τώρα δηλαδή;

Εδώ μιλάμε για θέματα εθνικού συμφέροντος, για το μέλλον μιας χώρας και αφήνεται ο κάθε καραγκιόζης, που ασχολείται με το αν το όνομα του γράφεται με 1, με 2 η με 3 ν, να απειλεί, να εκβιάζει, να ξεφτιλίζει παγκοσμίως και κατ' εξακολούθηση ένα ολόκληρο κράτος και το λαό του!
Φυσικά «δε φταίει» αυτός, αυτός μπορεί να κάνει και να λέει ότι γουστάρει · αυτοί που του έδωσαν τα αξιώματα και υποτίθεται ότι κατάλαβαν (άκουσον, άκουσον) μετά από 6 μήνες με τι ''νούμερο'' είχαν να κάνουν, αυτοί έχουν τις ευθύνες.


και 2ον:

Γιατί δεν ακολουθεί ο «κος» Βαρουφάκης τους... συντρόφους του στο νέο τους κόμμα, εφόσον η διαφωνία του ήταν στο αν θα υπογραφεί η όχι το νέο μνημόνιο; 

Μήπως η ''αποστολή εξετελέσθει'' και δεν υπάρχει πλέον λόγος;

Μήπως, ΜΗΠΩΣ λέω, όλα είναι προμελετημένο και καλοστημένο μέρος του παιχνιδιού...

22 Αυγ 2015

Γι' Αυτό Δε «Δουλεύει» το Ιταλικό στο Ντουμπάι! Video


Γι' αυτόν  το λόγο δε  δουλεύει το  Ιταλικό restaurant  στο  Ντουμπάι! Το βλέμμα του τύπου από πίσω είναι όλα τα λεφτά!                         video από Ankit chaturvedi Γι' Αυτό Δε «Δουλεύει» το Ιταλικό στο Ντουμπάι! Video

Ξέρατε το Νέο Κ.Κ.Ε.? Δεν Είναι Πλάκα! Κόμμα Κάνναβης Ελλάδας!

Κόμμα Κάνναβης ΕλλάδαςΟμάδα πολιτών, με τη συμπαράσταση περισσότερων από 4.000 υποστηρικτών στα social media, ξεκινάει τις διαδικασίες για  την  ίδρυση  του
Κόμματος  Κάνναβης Ελλάδας!
Το νέο Κ.Κ.Ε.
Οι ιδρυτές αναφέρουν... 

Είμαστε μια ομάδα πολιτών που αποφασίσαμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να κινήσουμε τις διαδικασίες για την ίδρυση πολιτικού κόμματος, με την επωνυμία «Κόμμα Κάνναβης Ελλάδας» (Cannabis Party of Greece). Είμαστε κόμμα ειδικού σκοπού, με κύριο αίτημα μας της νομιμοποίηση της Κάνναβης (χρήσης και καλλιέργειας) για βιομηχανική, φαρμακευτική και ψυχαγωγική χρήση, με την κατάλληλη τροποποίηση του υπαρχόντων νομικού και θεσμικού πλαισίου.

Θα τους βρείτε στο https://www.facebook.com/kommakannavis

Εμπρός λοιπόν! ''Για Πρώτη Φορά, Βάλτε Μπρος τα Τρίφυλλα!'' (lol)
Γιατί με το ''Για Πρώτη Φορά Αριστερά''...!

21 Αυγ 2015

Πάτησε Αρκούδα με το 4x4 - Η Συνέχεια, Απρόβλεπτη! Video


Πάτησε μία μεγάλη αρκούδα, μάλλον κάπου στη Ρωσία, με το 4x4. Η συνέχεια ήταν απρόβλεπτη, ως και τρομακτική γι' αυτούς που βιντεοσκοπούσαν το περιστατικό! Video από Daily Breaking NewsΠάτησε Αρκούδα με το 4x4 - Η Συνέχεια, Απρόβλεπτη! Video

20 Αυγ 2015

Βυθίστηκε Πολυτελές Σκάφος στη Μύκονο - Video & Pics


Βυθίστηκε πριν λίγες ώρες υπέρ πολυτελές σκάφος στη Μύκονο, που βρισκόταν ανάμεσα στις παραλίες Ψαρού και Πλατύς Γιαλός. Άμεσα έσπευσαν οι αρχές του λιμενικού αλλά και πολίτες με μικρά σκάφη προκειμένου να βοηθήσουν. Τα αίτια παραμένουν άγνωστα, προς το παρών.         Βυθίστηκε Πολυτελές Σκάφος στη Μύκονο         video από Mykonos Live Tv






Έλληνας ο Καλύτερος Πιλότος του NATO - Υποσμηναγός Χαρίλαος Νίκου

Έλληνας ο Καλύτερος Πιλότος του NATO - Υποσμηναγός Χαρίλαος Νίκου
Ο 30 ετών πιλότος, υποσμηναγός Χαρίλαος Νίκου, που κατάγεται από την Πρέβεζα και ανήκει στη 343 Μοίρα της Σούδας, έλαβε το δίπλωμα του Πρώτου καλύτερου Πολεμιστή του NATO έπειτα από σκληρά γυμνάσια διάρκειας 30 ημερών στην Ισπανία, στα οποία
συμμετείχαν αεροπορικές δυνάμεις της Ελλάδας, της Τουρκίας, της Γαλλίας, της
 Πολωνίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας.

Η βράβευση αποτελεί ανταμοιβή των κόπων επί σειρά ετών. Από εκεί και πέρα δε σημαίνει τίποτε περισσότερο, γιατί η μάχη στο Αιγαίο είναι καθημερινή. Απλώς ο τίτλος αυτός με γεμίζει με μεγάλες ευθύνες για να μεταδώσουμε τις εμπειρίες μας στους νεότερους και να κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε το καθήκον μας. Η διάκριση είναι αποτέλεσμα συνδυασμού αρκετών παραγόντων, καθώς από τη μία παίζει σημαντικό ρόλο η εκπαίδευση στο δύσκολο περιβάλλον του Αιγαίου, και από την άλλη η εμπειρία σε πραγματικές συνθήκες, δήλωσε σχολιάζοντας τη διάκριση του
ο Έλληνας υποσμηναγός.


Ευτυχώς που υπάρχουν και κάτι τέτοια Παλικάρια που μας χαρίζουν μερικές μικρές, τονωτικές ενέσεις υπερηφάνειας · όχι τόσο με τις διακρίσεις τους όσο με το χαρακτήρα, την αίσθηση καθήκοντος και την αξιοπρέπεια που τους διακρίνει.

19 Αυγ 2015

Δωρεάν Browser Game - War Thunder

War Thunder - Δωρεάν Browser Game

Το War Thunder είναι ένα Δωρεάν Browser Game που προσφέρει μια εξαιρετικά λεπτομερή και εξατομικευμένη εμπειρία πιλότου αεροπλάνου το B’ Παγκοσμίου Πολέμου, δίνοντας στους παίκτες πρόσβαση σε εκατοντάδες μοντέλα αεροπλάνων με λεπτομερή πιλοτήρια και δεκάδες αναβαθμίσιμα όπλα. Χάρη στην προσοχή του παιχνιδιού στη λεπτομέρεια, ο παίκτης αισθάνεται πραγματικά σαν πιλότος μαχητικού Β' Παγκοσμίου Πολέμου!

Κάντε κλικ στην εικόνα για να μεταφερθείτε στη σελίδα του War Thunder!

My Calendar 2.0 - Το Καλύτερο Δωρεάν, Ελληνικό Ημερολόγιο - Ατζέντα

My Calendar 2.0
My Calendar 2.0
Το καλύτερο δωρεάν και πλήρως Ελληνικό ημερολόγιο, με όλες τις κινητές και σταθερές γιορτές του έτους, ένδειξη με τη φάση της σελήνης, εισαγωγή σημειώσεων, προσωπικό ημερολόγιο, εβδομαδιαίες, μηνιαίες και ετήσιες υπενθυμίσεις. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε τις επαφές σας, να δείτε τι έγινε σαν σήμερα και τέλος  να   προστατέψετε,   προαιρετικά,  τα  προσωπικά  σας  δεδομένα  με  κωδικό.

Για τη λήψη του .rar αρχείου απλά  κάντε κλικ στο:

  https://dl.dropboxusercontent.com/u/54790396/Greek%20programs/MyCalendar.rar


Αποσυμπιέστε, πατήστε (1)...



και κατόπιν (2), χωρίς φόβο και πάθος!



Ανοίγοντας για πρώτη φορά την εφαρμογή βλέπετε, φυσικά, το ημερολόγιο, γενέθλια φίλων, συγγενών κ.λ.π. εορτολόγιο, τη φάση της σελήνης (?), μπορείτε να κρατήσετε σημειώσεις στο (3), στα εικονίδια κάτω αριστερά να δείτε το ''σαν σήμερα'' , το προσωπικό σας ημερολόγιο και υπενθυμίσεις, όταν υπάρχουν. Πατώντας (4)...



θα δείτε τον παρακάτω πίνακα στον οποίο μπορείτε να προσθέσετε τα δεδομένα σας και να τα προστατέψετε αν επιθυμείτε, στο πεδίο Ρυθμίσεις ασφαλείας.


Με την έναρξη των Windows, εμφανίζονται ημερομηνία και γιορτές που υπάρχουν σε αναδυόμενο παράθυρο, ενώ τρέχοντας την εφαρμογή ειδοποιήστε με χαρακτηριστικό ήχο αν έχετε επισυνάψει κάποια Υπενθύμιση για την συγκεκριμένη ημέρα.

Με τα Αποφυλακιστήρια στην Τσέπη οι Φονιάδες του Εστιάτορα από την Ύδρα

οι Φονιάδες του Εστιάτορα από την Ύδρα
Οι 2 από τους 7 Γεωργιανούς ληστές που λήστεψαν και δολοφόνησαν τον εστιάτορα Μανώλη Οικονόμου την περασμένη Κυριακή στην Ύδρα, συνελήφθησαν με τα αποφυλακιστήρια στην τσέπη αφού ήταν ελεύθεροι εδώ και μερικές εβδομάδες, εκμεταλλευόμενοι τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.

Ο 30 ετών Ιγκόρ Τσακμάζοφ και ο 34 ετών Ιρακλί Κατζάτζεφ, είχαν αποφυλακιστεί τον Ιούλιο από τον Κορυδαλλό ο πρώτος και από τις φυλακές Τρικάλων τον Ιούνιο ο δεύτερος, κατηγορούμενοι για σωρεία κλοπών και ληστειών, με υποσημείωση ότι παρουσιάζουν ιδιαίτερη βίαιη συμπεριφορά.

Εκτός από τα 2 ''φυντάνια'' και οι υπόλοιποι 5 συλληφθέντες μπαινόβγαιναν στις φυλακές συνεχώς, κανείς τους δεν είχε εργασία και μόνιμη κατοικία, ενώ οι πληροφορίες της αστυνομίας λένε ότι μετά την Ύδρα θα συνέχιζαν την εγκληματική τους δράση και στα υπόλοιπα νησιά του Σαρωνικού.

Και ρωτάω ο π@υστης: Γιατί συνεχίζουν να βρίσκονται αυτοί εδώ; Δεν χωράνε πια στις φυλακές; Να τους στείλετε ''από 'κει που ήρθαν''. Μήπως είχε κανείς την εντύπωση ότι ''σωφρονίστηκαν'' κι έγιναν πλέον ''χρήσιμα μέλη της κοινωνίας''; Με ποια λογική έχουν το δικαίωμα να παραμένουν ελεύθεροι τέτοιοι θρασύδειλοι (γιατί τέτοιοι είναι, τους έχω νοιώσει στο ''πετσί μου'' προσωπικά) εγκληματίες σε μια ξένη γι αυτούς χώρα;

Δεν μπορώ να εκφράσω ακριβώς αυτό που σκέφτομαι, γιατί αύριο δε θα υπάρχει το Θέμα και θέαμα στο διαδίκτυο αν το κάνω, αλλά μπορώ να πω ότι, το λιγότερο, είστε Ανεπαρκείς κύριοι..! και ούτε κατά διάνοια δε λειτουργείτε με γνώμονα το συμφέρον και την ασφάλεια του Έλληνα πολίτη και της Ελλάδας.

Τα επόμενα θύματα, που μακάρι να μην υπάρξουν αλλά θα υπάρξουν και πολύ γρήγορα μάλιστα, εύχομαι να είναι κοντινοί συγγενείς σας κύριοι Παρασκευόπουλοι, δικοί σας και όσων έβαλαν τις ''τζίφρες'' τους για να μείνουν ελεύθερα αυτά τα ρεμάλια, που ρημάζουν στην κυριολεξία, καθημερινά την Ελληνική κοινωνία με τη δική σας ανοχή και συνενοχή.

17 Αυγ 2015

Πρώην Παίκτης του Π.Α.Ο.Κ. Συνελήφθη για Κλοπή σε Α.Τ.Μ.

Reginaldo Rivelino Jandoso, Συνελήφθη για Κλοπή
Ο 41 ετών σήμερα Reginaldo Rivelino Jandoso, η Πία, που είχε έρθει το '07 στον Π.Α.Ο.Κ. συνελήφθη καθώς προσπαθούσε να παραβιάσει Α.Τ.Μ. με σιδερένιο λοστό.
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο, αφού είχε συλληφθεί το '14 για απόπειρα  ληστείας  σε  τράπεζα,  σύμφωνα  με   διαδικτυακή   αθλητική   εφημερίδα.
Ήρθε το '07 για να αγωνιστεί με την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. αλλά συνελήφθη (πάλι) να οδηγεί μεθυσμένος, να παραβιάζει σηματοδότες και να διαπράττει πλήθος παραβάσεων κάτι  που  φυσικά  του  κόστισε  τη  θέση  του  στην  ομάδα.  Το '99  είχε
κατηγορηθεί, αλλά τελικά αθωώθηκε, για συνεργεία σε φόνο.
Καλό παιδί! Υπόδειγμα αθλητή!

Νέα ''Μαϊμού'' Απόπειρα Αυτοκτονίας από τη Βίκη Σταμάτη

Νέα ''Μαϊμού'' Απόπειρα Αυτοκτονίας από τη Βίκη Σταμάτη
Νέα ''Μαϊμού'' απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε η Βίκυ Σταμάτη, που νοσηλεύεται στο Δρομοκαΐτειο, όπου αποπειράθηκε να κόψει τις φλέβες της. Την πρόλαβαν (δυστυχώς) οι συνοδοί της την τελευταία στιγμή. Την αφόπλισε ο ψυχολόγος της, παίρνοντας το μαχαίρι από τα χέρια της (λέει). Έκανε την απόπειρα, αφού έμαθε ότι νωρίτερα το παιδί της είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας  απ'  τον  αδερφό  της,  γιατί  έκανε
εμετό και ο διαπιστώθηκε ότι πάσχει από γαστρεντερίτιδα.

Ένα καλοακονισμένο λεπίδι σου κάνω Πολύ Ευχαρίστως δώρο Βίκη · κλειδώνω και την πόρτα για να μη σε «εμποδίσει» κανείς πάλι! Για να δείξεις στον κόσμο ότι υποφέρεις και μετάνιωσες, όχι μόνο για το δικό σου παιδί (περαστικά, γερό να είναι) αλλά για όλα αυτά τα παιδιά των Ελλήνων που υποφέρουν και αυτοκτονούν πραγματικά εξαιτίας κάποιων σαν εσένα και του άντρα σου.
Με εσώκλειστες οδηγίες χρήσης για να το κάνεις σωστά αυτό που υποτίθεται ότι θέλεις να κάνεις «κα» Τσοχατζόπουλου!

Εκτός κι αναν λέω, μας βγεις κι εσύ Ανάπηρη με 67% λόγω... (θα τον βρουν τον λόγω) ξαφνικά, σαν τον άλλο τον γκάνγκστερ, τον Παπαγεωργόπουλο. 

Να σας δώσουν και κανένα επίδομα!!! 
Τα άλλα τα λαμόγια, που είναι ακόμα έξω και συνεχίζουν το έργο σας!

ΑΛΗΤΕΣ, ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ! Με τίποτε πια δε σταματάτε να υποτιμάτε τη νοημοσύνη αυτού του λαού;

Μήπως κι εμείς σαν λαός συνεχίζουμε παρέχουμε πρόσφορο έδαφος σε τέτοιους «κυρίους»
Ένας σοφός φίλος μου έλεγε: Άμα δε σκύψεις Μιχαλάκη, κανείς δε μπορεί να σε...
Μήπως να σταματήσουμε πια το σκύψιμο;
Μήπως νομίζουμε ότι είμαστε όρθιοι αλλά είμαστε εδώ και πολλά χρόνια στα 4;

Υποτίθεται ότι είμαστε ο πολυμήχανος ευφυής λαός! Πως είναι δυνατόν να μας κοροϊδεύουν κυριολεκτικά κάποιοι φαφλατάδες, ψεύτες, λαοπλάνοι εδώ και τόσα χρόνια, αλλάζοντας ονόματα, κόματα, παρατάξεις, αρχηγούς και συνεχίζοντας κατά 
γράμμα το ίδιο τροπάριο;

Έχουμε καταλάβει, για παράδειγμα, ότι οι κύριοι του πασοκ, ανεξάρτητα με το τι ποσοστό τους έχει δώσει με την ψήφο του ο λαός στις εκλογές, γαντζωμένοι σαν τσιμπούρια στις καρέκλες της εξουσίας, δεν έχουν πάψει  στιγμή να κυβερνούν (η να 
συγκυβερνούν), ακόμη και σήμερα;

Γιατί, αν δεν κάνω λάθος, εφόσον αποχωρήσει εντός ημερών, η λεγόμενη αριστερή πλατφόρμα από την «πρώτη φορά αριστερά» οι πρώην και οι νέο-πασοκτζήδες θα μείνουν να κυβερνούν πάλι, συνεχίζοντας πολιτικές με τις οποίες υποτίθεται ότι κάθετα διαφωνούσαν, με μνημόνια που υποτίθεται ότι ''σκίζουν'' και δανειακές συμβάσεις που υποτίθεται ότι θα πετούσαν στον κάλαθο των αχρήστων μέσα σε ένα 
24ωρο. 
Μήπως κάνω λάθος; 
Α, ξέχασα! μαζί με τους, μία απ' τα ίδια, πρώην Νεοδημοκράτες!

Μήπως οι «κύριοι» δικαιολογημένα υποτιμούν τη νοημοσύνη μας;

14 Αυγ 2015

Δωρεάν Φωνητική Πληκτρολόγηση στα Ελληνικά σε Android Smartphones & Tablets - Pesto Social

Pesto SocialΤο Pesto Social είναι η νέα καινοτομική εφαρμογή για φωνητική πληκτρολόγηση των μηνυμάτων μας στα κοινωνικά δίκτυα από όλα τα Android smartphones και tablets. Υπαγορεύουμε στα Ελληνικά το μήνυμά μας και αυτό μετατρέπεται άμεσα και με ακρίβεια σε κείμενο, έτοιμο να το κάνουμε post.

Γράφουμε τα μηνύματά μας μόνο με τη φωνή μας και κάνουμε post σε: Facebook, WhatsApp, Viber, Hangouts, Twitter, Google+ και Skype.
Γρήγορα, εύκολα και κυρίως με ασφάλεια, μπορούμε να επικοινωνήσουμε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, κάνοντας jogging, προχωρώντας βιαστικοί στο δρόμο για να προλάβουμε το επόμενο ραντεβού μας, μαγειρεύοντας το αγαπημένο μας φαγητό, όταν έχουμε ξεχάσει τα γυαλιά μας ή απλώς όταν βαριόμαστε να γράψουμε! Το Pesto Social είναι φιλικό προς το χρήστη, λειτουργικό, αξιόπιστο και διασκεδαστικό.

Μιλάμε, η εφαρμογή γράφει το μήνυμα για εμάς, κάνουμε tap στο λογότυπο του κοινωνικού δικτύου που θέλουμε και το post μας έφυγε! Είναι διαθέσιμο στα Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Πολωνικά, Ρωσικά, Σερβικά, Τουρκικά, Βουλγαρικά, Κινεζικά και Ρουμανικά. Για τη λειτουργία της είναι απαραίτητη η σύνδεση στο διαδίκτυο.


Για τη λήψη της αρκεί μία επίσκεψη στο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.useappility.pestosocial και ένα κλικ στο  Εγκατάσταση .




video από Useappility

13 Αυγ 2015

Charlotte McKinney - Βουτιές στο Malibu με... Τεχνικά Προβλήματα - Pics

Charlotte McKinney, Βουτιές στο Malibu, PicsΗ ηθοποιός - μοντέλο Charlotte McKinney, που παλαιότερα την είδαμε σε »διαφήμιση Hamburger«  απολαμβάνει τις βουτιές της στην παραλία του Malibu με ένα μικροσκοπικό μαγιό και με, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, κάποια... τεχνικά προβλήματα. Μετά από μερικά ποτά, παρέα με τον Stephen Dorff, πέταξε το σορτσάκι της και πλατσούρισε στα νερά, με το  ατίθασο  μαγιό  της  να  μη  λέει  να  στρώσει  πάνω  της.   Τυχερούλη  Stephen !!!