25 Αυγ 2015

Αιματηρή Βεντέτα στα Χανιά της Κρήτης, Κατεγράφη από Κάμερα Ασφαλείας - Video


Συγκλονιστικό video από την στιγμή της αιματηρής βεντέτας στα Χανιά της Κρήτης, που δείχνει καθαρά τον δράστη που πλησιάζει με αργά βήματα στο τραπέζι του θύματος, βγάζει το πιστόλι και με απόλυτη ψυχραιμία πυροβολεί και αποχωρεί, σαν να μην συνέβη τίποτα. Το περιστατικό συνέβη μέσα σε καφετέρια της πόλης όπου βρισκόταν το βράδυ της Κυριακής το θύμα με την παρέα του.

Η ιστορία ξεκινά το  '11, όταν ο διαπληκτισμός των πρωταγωνιστών έγινε αιτία ο πατέρας του σημερινού θύματος να πυροβολήσει και να σκοτώσει τον πατέρα και να τραυματίσει τον αδελφό του σημερινού δράστη στην περιοχή Τσικαλαριά.

Ο 25χρονος δράστης πυροβόλησε 4 φορές, ζητώντας να πάρει εκδίκηση για το χαμό του πατέρα του, σκοτώνοντας το γιο του φονιά. Η μια σφαίρα σφηνώθηκε στο κεφάλι του 24χρονου θύματος και αφαιρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Η δεύτερη σφαίρα θα αφαιρεθεί από το λαιμό του εφόσον αναρρώσει και δεν απειλεί την υγεία του, ενώ έχει δεχθεί άλλες δυο  που προκάλεσαν απλά τραύματα.
Ο επίδοξος δολοφόνος διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση αλλά συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς της ασφαλείας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Οι αστυνομικές δυνάμεις παίρνουν τα μέτρα τους στις περιοχές όπου κατοικούν οι οικογένειες δράστη και θύματος, για να αποτρέψουν το ενδεχόμενο να κλιμακωθεί η βεντέτα.                                                               video από ViralNews                   Αιματηρή Βεντέτα στα Χανιά της Κρήτης, Κατεγράφη από Κάμερα Ασφαλείας - Video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου