19 Αυγ 2015

My Calendar 2.0 - Το Καλύτερο Δωρεάν, Ελληνικό Ημερολόγιο - Ατζέντα

My Calendar 2.0
My Calendar 2.0
Το καλύτερο δωρεάν και πλήρως Ελληνικό ημερολόγιο, με όλες τις κινητές και σταθερές γιορτές του έτους, ένδειξη με τη φάση της σελήνης, εισαγωγή σημειώσεων, προσωπικό ημερολόγιο, εβδομαδιαίες, μηνιαίες και ετήσιες υπενθυμίσεις. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε τις επαφές σας, να δείτε τι έγινε σαν σήμερα και τέλος  να   προστατέψετε,   προαιρετικά,  τα  προσωπικά  σας  δεδομένα  με  κωδικό.

Για τη λήψη του .rar αρχείου απλά  κάντε κλικ στο:

  https://dl.dropboxusercontent.com/u/54790396/Greek%20programs/MyCalendar.rar


Αποσυμπιέστε, πατήστε (1)...



και κατόπιν (2), χωρίς φόβο και πάθος!



Ανοίγοντας για πρώτη φορά την εφαρμογή βλέπετε, φυσικά, το ημερολόγιο, γενέθλια φίλων, συγγενών κ.λ.π. εορτολόγιο, τη φάση της σελήνης (?), μπορείτε να κρατήσετε σημειώσεις στο (3), στα εικονίδια κάτω αριστερά να δείτε το ''σαν σήμερα'' , το προσωπικό σας ημερολόγιο και υπενθυμίσεις, όταν υπάρχουν. Πατώντας (4)...



θα δείτε τον παρακάτω πίνακα στον οποίο μπορείτε να προσθέσετε τα δεδομένα σας και να τα προστατέψετε αν επιθυμείτε, στο πεδίο Ρυθμίσεις ασφαλείας.


Με την έναρξη των Windows, εμφανίζονται ημερομηνία και γιορτές που υπάρχουν σε αναδυόμενο παράθυρο, ενώ τρέχοντας την εφαρμογή ειδοποιήστε με χαρακτηριστικό ήχο αν έχετε επισυνάψει κάποια Υπενθύμιση για την συγκεκριμένη ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου