16 Νοε 2016

Δωρεάν Zoom Player MAX. Προσφορά, Μόνο για Λίγες Ημέρες!

Δωρεάν Zoom Player MAX
Zoom Player MAX
Zoom Player MAX -δωρεάν, για λίγες ημέρες ακόμη-: Ένα feature-filed πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων για τα Windows, που σας επιτρέπει να "παίξετε" λίγο πολύ, όλα τα αρχεία βίντεο και ήχου καθώς υποστηρίζει την αναπαραγωγή DVD και Blu-ray. Λειτουργεί ακόμη και με touch Windows tablets.

Είναι το πιο ισχυρό, ευέλικτο και με δυνατότητα προσαρμογής Media Player, βασισμένο σε τεχνολογία Smart Play, οι περισσότερες μορφές των μέσων ενημέρωσης παίζουν με λιγότερη «ταλαιπωρία», βελτιωμένη σταθερότητα και μεγαλύτερη απόδοση.

Με Zoom Player, μπορείτε αμέσως να μετατρέψετε κάθε υπολογιστή σε ένα Home Entertainment Center χωρίς εξειδικευμένες απαιτήσεις υλικού. Αξιοποιώντας το αρθρωτό σχεδιασμό και την ευελιξία του, μπορείτε εύκολα να σχεδιάσετε ένα ασφαλές περιβάλλον θέασης, τον περιορισμό ή την επέκταση της λειτουργικότητας, καθιστώντας τον ιδανικό τόσο για αρχάριους και επαγγελματίες.


§

   Για να το αποκτήσετε ξεκινήστε με μια επίσκεψη στο...
http://sharewareonsale.com/s/zoom-player-pro-sale


...επιλέξτε...
        »  DOWNLOAD Zoom Player MAX NOW           


 ...στη συνέχεια  1  ...


...συμπληρώστε τα απαραίτητα στη φόρμα, πατήστε   
  »  GIVE IT TO ME NOW    


απλά, Τρέξτε το .exe αρχείο που θα λάβετε και ακολουθήστε τη διαδικασία της εγκατάστασης (επιλέξτε -προαιρετιτικά- "No" στην ερώτηση
για εγκατάσταση του Sharewareonsale Notifier).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου