30 Σεπ 2015

Παραγγελία του Μεγάλου Αλεξάνδρου Προς Τιμήν του Ηφαιστίωνα, ο Τύμβος Καστά

Παραγγελία του Μεγάλου Αλεξάνδρου Προς Τιμήν του Ηφαιστίωνα, ο Τύμβος Καστά
Τελεσίδικα δεν είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο Τύμβος Καστά στην Αμφίπολη αλλά ήταν παραγγελία του ίδιου, προς τον Δεινοκράτη για να γίνει μνημείο προς τιμήν του φίλου του και στρατηγού, Ηφαιστίωνα. Βρέθηκε μάλιστα και σχετική επιγραφή που αναγράφει: παρέλαβον

Αυτά ανακοίνωσαν την Τετάρτη η αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη και ο Μιχάλης Λεφατζής, σε εκδήλωση του ΑΠΘ με τίτλο: Ερευνώντας τον τύμβο Καστά Αμφίπολης: 2012-2014.

Η Κ. Περιστέρη ανέφερε ότι βρέθηκε το μονόγραμμα του Αντίγονου του Μονόφθαλμου και του Ηφαιστίωνα. Επισήμανε ότι ο τύμβος έχει υποστεί πολυάριθμες λεηλασίες μέχρι τον καιρό των τελευταίων Μακεδόνων και υπογράμμισε ότι τα στοιχεία αποκαλύπτουν την ύπαρξη λατρευτικού χώρου εντός του μνημείου για μεγάλο ήρωα.

Το εύρημα που στάθηκε καταλύτης για το ποιος ίσως είναι ο ένοικος του τάφου που υπάρχει στον τέταρτο χώρο του εσωτερικού, ήταν οι τρεις επιγραφές που βρέθηκαν στο μνημείο του λέοντος με την εξής επιγραφή: ΠΑΡΕΛΑΒΟΝ και ένα μονγραφικό σύμβολο του Ηφαιστίωνα. Στη συνέχεια η κα Περιστέρη, αναφέρθηκε στην ιστορία της περιοχής και την συγκεκριμένη χρονολόγηση του τύμβου της Καστά καθώς και στους 4 χώρους που βρέθηκαν στο εσωτερικό του τύμβου. Αναφέρθηκε στα ευρήματα που υπάρχουν στο εσωτερικό του, όπως τις αριστουργηματικές Καρυάτιδες, στις νύμφες στις τοιχογραφίες, καθώς και στα κεραμικά αντικείμενα που βρέθηκαν εκεί, όπως άβαφοι αρυτήρες, αμφορείς και χάλκινα νομίσματα.

Η συγκεκριμένη επιγραφή αποτελεί συμβόλαιο και έχει την σημασία του συμβολαίου παραλαβής έργου για τον νεκρό. Στην συνέχεια, αποκάλυψε πως ο τάφος ήταν παράκληση του Μ. Αλεξάνδρου προς τον Δεινοκράτη, να γίνει ένα μνημείο προς τιμήν του Ηφαιστίωνα.
Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακαλυφθεί αν είναι μέσα θαμμένος, άφησε όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι ίσως είναι και άλλοι μέσα θαμμένοι. Αυτή η αναφορά έγινε, γιατί στον περίβολο του τύμβου βρέθηκε ένα μονόγραμμα του Αντίγονου του Μονόφθαλμου. Ως τώρα, δεν έχει βρεθεί κάτι αντίστοιχο σε άλλους τάφους και έτσι αποτελεί ένα σημαντικό εύρημα για την εξέλιξη της έρευνας.

Ο κύριος Λεφατζής, αναφέρθηκε στην λεηλάτηση του τάφου από τους τυμβωρύχους, και βάσει των στοιχείων που βρήκαν με τα μονογράμματα, σίγουρα ο τάφος δεν είναι Ρωμαϊκός. Συγκεκριμένα, χρονολογείται από τον τέταρτο αιώνα π. Χ, μετά τον θάνατο του Αλεξάνδρου και έχει ζωή μέχρι τα μεταγενέστερα χρόνια.

 Σίγουρο, είναι ότι αποτελεί ένα μοναδικό Μακεδονικό ταφικό μνημείο.
Μνημείο Ηρώων!
                        Πηγή www.zougla.gr

Κατερίνα Στικούδη feat. ΝΕΒΜΑ - Θα σου περάσει - Νέο Sexy Video Clip


Η Κατερίνα Στικούδη ανάβει τα αίματα (πάλι) με το νέο sexy video clip που έχει τίτλο Θα σου περάσει, στο οποίο συνεργάζεται με τους ΝΕΒΜΑ.  Από KatrinaReport

Διαιτητής Τράβηξε Όπλο σε Αγώνα Ποδοσφαίρου Στη Βραζιλία - Video


Ο διαιτητής Gabriel Murta τράβηξε όπλο, αφού ξυλοκοπήθηκε με κλωτσιές από έναν παίκτη της Amantes da Bola, στον ποδοσφαιρικό αγώνα της εναντίον της Brumadinho, ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Β' κατηγορίας της Βραζιλίας. Ο παίκτης τράπηκε σε φυγή, κοινώς ''έγινε Λούης'', μετά την τρελή αντίδραση του διαιτητή ο οποίος είναι αστυνομικός και απ' ότι φαίνεται, δεν αποχωρίζεται το όπλο του.                                                              video από SportHUB

Αυτοκτόνησε η Πρώην Σύντροφος του Jim Carrey, Kathriona White

Αυτοκτόνησε η Πρώην Σύντροφος του Jim Carrey, Kathriona White
Τέλος στη ζωή της αποφάσισε να βάλει η πρώην σύντροφος του Jim Carrey, Kathriona White, λίγες μόνο ημέρες μετά το χωρισμό τους. Σύμφωνα με το TMZ, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στο Los Angeles, το βράδυ της Δευτέρας όταν δύο φίλοι της πήγαν να την επισκεφθούν. Η μόλις 28 ετών Ιρλανδή μακιγιέζ αυτοκτόνησε 5 ημέρες μετά από το 2ο χωρισμό της   με   τον   γνωστό   ηθοποιό.

Ο Jim Carrey δήλωσε: Είμαι σοκαρισμένος και αισθάνομαι βαθιά θλίψη για το θάνατο της γλυκιάς μου Kathriona. Ήταν ένα ευγενικό Ιρλανδικό λουλούδι, πολύ ευαίσθητο για αυτόν τον κόσμο. Η καρδιά μου είναι μαζί με την οικογένειά της, τους φίλους της και με όσους την αγάπησαν και ενδιαφέρθηκαν για εκείνη.

Είχαν αρχίσει να βγαίνουν και πάλι μαζί τον περασμένο Μάιο, αφού είχαν διακόψει τη σχέση τους το 2012. Βρέθηκε σημείωμα, στο οποίο η Kathriona αναφέρει τον χωρισμό τους, στις 24/09, την ίδια ημέρα που είχε γράψει σε λογαριασμό της σε social media: Βγαίνω από το Twitter. Ελπίζω να ήμουν ένα φως για τους πιο κοντινούς και αγαπημένους μου.

29 Σεπ 2015

ΗΠΑ : Όχι στο FYROM, Ναι στο Macedonia, Για τα Σκόπια

ΗΠΑ : Όχι στο FYROM Ναι στο Macedonia, Για τα Σκόπια, οηε
Εμπλοκή σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες στις σχέσεις ΗΠΑ – Ελλάδας για το όνομα των Σκοπίων. Οι Αμερικανοί σύμφωνα με διπλωματικές πηγές αρνήθηκαν να δεχθούν το αίτημα της Αθήνας να συμμετάσχουν τα Σκόπια με την προσωρινή τους ονομασία FYROM στη σημερινή συνάντηση εναντίον του βίαιου εξτρεμισμού στη Ν. Υόρκη και στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ και επέμειναν μάλιστα ότι η πρόκληση της γειτονικής χώρας θα γίνει με το όνομα με το οποίο οι Αμερικανοί την έχουν αναγνωρίσει, δηλαδή ως «democracy of macedonia», ήδη από το '04, παρά τις Ελληνικές αιτιάσεις ότι η συνάντηση πραγματοποιείται στο  περιθώριο του ΟΗΕ, που την  έχει  αναγνωρίσει  ως  FYROM.

Το ζήτημα περιπλέκεται από το γεγονός ότι η Ελλάδα προσκλήθηκε μεν στη συνάντηση της 29ης Σεπτεμβρίου, αλλά θα έχει καθεστώς παρατηρητή, καθώς δεν ανήκει στις χώρες που είχαν λάβει μέρος στην περυσινή, πρώτη συνάντηση και δεν έχει η ίδια πρόβλημα με τον βίαιο εξτρεμισμό. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα λόγου, άρα ούτε και διαμαρτυρίας.                                               πηγή: www.crashonline.gr
Μια χαρά τα κατάφεραν τα... ''τσακάλια'' μας πάλι!

Πολλές Φορές τα Ζώα Έχουν πιο ''Ανθρώπινα'' Συναισθήματα... Video


Πολλές Φορές τα Ζώα Έχουν πιο ''Ανθρώπινα'' Συναισθήματα...
Video από baywatch106ify

Αφαίρεση Φόντου Φωτογραφιών Εύκολα και Δωρεάν, Online στο Bonanza Background Burner

Αφαίρεση Φόντου Φωτογραφιών Εύκολα και Δωρεάν, Online στο Bonanza Background Burner

Στο Bonanza Burner μπορούμε εύκολα, με μερικά     μόνο     κλικ,
να αφαιρέσουμε το φόντο (και όχι μόνο) των φωτογραφιών μας, δωρεάν, με μία απλή εγγραφή...




Ξεκινάμε με μία επίσκεψη στο burner.bonanza.com και ανεβάζουμε (1) η κάνουμε drag and drop (2) την φωτογραφία μας, στην αρχική σελίδα.





Περιμένουμε μερικά δευτερόλεπτα...



για να πάρουμε μερικά αποτελέσματα αυτομάτως...


και επιλέγουμε, πατώντας   Touch up  , σε αυτό που είναι πιο κοντά στο επιθυμητό.


Μαρκάρουμε με κόκκινο χρώμα τα σημεία που θέλουμε να αφαιρεθούν και με πράσινο αυτά που θέλουμε να παραμείνουν.


Μπορούμε να κάνουμε zoom in - zoom out και να στρογγυλέψουμε τις άκρες με τα buttons που βρίσκονται πάνω δεξιά.



Κατόπιν κάνουμε κλικ στο (3)...



και εγγραφή, συμπληρώνοντας τα απαραίτητα η χρησιμοποιώντας έναν από τους λογαριασμούς μας σε Facebook η Google. Στο επόμενο παράθυρο πατάμε  Αποδοχή .



Στη συνέχεια, αφού κάνουμε  Log in , πατάμε  Download , για να κατεβάσουμε τη φωτογραφία.

  

28 Σεπ 2015

Τρέξτε Εφαρμογές και Παιχνίδια Android στο PC σας, Δωρεάν - Andy

Τρέξτε Εφαρμογές και Παιχνίδια Android στο PC σας, Δωρεάν - Andy
Με το Andy μπορείτε να τρέξετε εφαρμογές και παιχνίδια Android στο PC σας, να συγχρονίσετε desktop με φορητές συσκευές και να συνδέσετε Win / Mac με Android Apps. Επιτρέπει τη λήψη εφαρμογών από οποιονδήποτε Browser απευθείας στο Andy OS, φέρνει τις αγαπημένες σας εφαρμογές και παιχνίδια στον υπολογιστή σας και παρέχει    σε    όλους    χρήστες    απεριόριστο     χώρο     αποθήκευσης,     Δωρεάν.

Προϋπόθεση να υπάρχει επεξεργαστής συμβατός με την τεχνολογία Hardware virtualization και τουλάχιστον 4GB μνήμη RAM. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα λειτουργήσει  σωστά  η  θα  τρέξει  με   ταχύτητα   μέτρια   έως   απελπιστικά   αργή.


Κατεβάστε την εφαρμογή από το www.andyroid.net με ένα απλό κλικ στο Download της αρχικής εικόνας, τρέξτε τη και περιμένετε μέχρι την ολοκλήρωση της εγκατάστασης. Στο εικονίδιο της εφαρμογής στη γραμμή εργασιών, κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε start Andy για να ξεκινήσετε.

Τέλος, συνδεθείτε με τον Google λογαριασμό σας και συνεχίστε όπως ακριβώς θα κάνατε με τη φορητή σας συσκευή.


27 Σεπ 2015

Εσκεμμένα Οδήγησαν τη Χώρα στα Μνημόνια Χρεώνοντας μας 210 δισ; Έκθεση Καταπέλτης της Εισαγγελέως του Α.Π. για Γεωργίου - ΕΛΣΤΑΤ

Έκθεση Εισαγγελέως Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου- Βασιλοπούλου, Ανδρέα Γεωργίου, ΕΛΣΤΑΤ, 500 δημόσιους οργανισμούς, 210 δισ, Μνημόνια, έκρυψαν πλεονάσματα
Καταπέλτης η έκθεση αναίρεσης της αντί εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου - Βασιλοπούλου για την υπόθεση της αλλοίωσης του ελλείμματος το '09 είναι για τον Ανδρέα Γεωργίου, της ΕΛΣΤΑΤ και για όλους αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στα μνημόνια αυξάνοντας το χρέος κατά 210 δισ. ευρώ. Οι αποκαλύψεις είναι ανατριχιαστικές και αποδεικνύουν όλη τη στημένη μεθοδολογία που ακολουθήθηκε προκειμένου να αποκρυφτούν πλεονάσματα από 500 δημόσιους οργανισμούς, με συνέπεια η χώρα να αποκλειστεί από τις διεθνείς αγορές, να  διογκωθεί ο  δανεισμός
από την Ε.Ε. και να υπαχθεί η χώρα στα μνημόνια.

Η κα Ξ. Δ. Βασιλοπούλου ζητά την παραπομπή του Γεωργίου και των συνεργατών του σε δίκη με τις κατηγορίες της ψευδούς βεβαίωσης και της βλάβης του Ελληνικού δημοσίου και επισημαίνει παράλληλα την ανάγκη να διερευνηθούν:
  • Η σύνδεση της αλλοίωσης του ελλείμματος με την υπαγωγή της χώρας στα μνημόνια, τα επιπλέον τοκοχρεολύσια ύψους 210 δισεκατομμυρίων και οι ζημιές των ασφαλιστικών ταμείων από το PSI [ Private Sector Involvement - Εμπλοκή Ιδιωτικού Τομέα (Πρόκειται για τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στο δανεισμό μίας χώρας, για την ακρίβεια στην αγορά ομολόγων της) ].
  • Το περίφημο swap της Goldman Sacks που δομήθηκε επί κυβέρνησης Σημίτη για να μπούμε στην Οικονομική Νομισματική Ένωση.
Η δικαιοσύνη έχει στα χέρια της στοιχεία από καταθέσεις μαρτύρων που είναι συγκλονιστικά και αναμένεται να ταρακουνήσουν το πολιτικό σύστημα, που εδώ και χρόνια προσπαθεί να τα συγκαλύψει με διάφορα... τεχνάσματα.
πηγή www.newsbomb.gr

Να δούμε κι αυτούς τους νέους, δήθεν, αποφασισμένους να πατάξουν τη διαφθορά, ''τι ψάρια θα πιάσουν''... Θα ''φάμε'' τίποτε ''Συναγρίδες'', ''γαυράκι'' η μία και μοναδική ''Λίγδα'' πάλι;

26 Σεπ 2015

Ο Αλέξης, ο Παύλος Γιαννακόπουλος κι η Mercedes

Αλέξης Τσίπρας, Παύλος Γιαννακόπουλος, Mercedes, Παναθηναϊκός
«Ήταν το '91, όταν είχα ανέβει στο ΟΑΚΑ με δύο φίλους να παρακολουθήσουμε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, εξ αφορμής ότι ένας από τους κολλητούς της εποχής είχε εισιτήρια διαρκείας (ποιος άραγε;). Οι επισκέψεις μου στα ποδοσφαιρικά γήπεδα ήταν   σπάνιες,    από    τότε...

Περπατήσαμε με τους φίλους μέχρι την Κηφισίας για να περιμένουμε το λεωφορείο που θα μας κατέβαζε στους Αμπελόκηπους. Μετά από 20' αναμονής κι ενώ ο κόσμος τριγύρω μας, στη στάση, είχε πληθύνει και η περιπέτεια στο λεωφορείο θα ήταν μάλλον δυσάρεστη και …ασφυκτική, ακριβώς μπροστά στη στάση και στα εμβρόντητα βλέμματα των ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί, εμφανίζεται μία τεράστια Mercedes. O οδηγός πάτησε απότομα το φρένο μπροστά μου. Άνοιξε το παράθυρο του συνοδηγού και με ρώτησε:

Που πας αγόρι μου;
Σπίτι μου, στους Αμπελόκηπους, απάντησα με συστολή και έντονες δόσεις ντροπής για την εικόνα που εκτυλισσόταν.
Έλα μπες, μέσα, θα σε κατεβάσω εγώ, είπε…
Ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν είμαι μόνος μου, είμαι με δύο φίλους μου. Σας ευχαριστώ πολύ πάντως, βρήκα το κουράγιο να του πω
Ποιοι είναι οι φίλοι σου αγόρι μου; Δεν πειράζει. Φέρε τους κι αυτούς μέσα… με προέτρεψε…
Μα μιλάτε σοβαρά; Είστε σίγουρος; του αντιγύρισα
Μπείτε μέσα, έλα, έλα, απάντησε αυτός.

Με τους δύο φίλους, κοιταχτήκαμε, χαμογελάσαμε και μπήκαμε τελικά. Ο οδηγός ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος που κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας ζήτησε 5 φορές συγγνώμη που δεν μπορούσε να μας “αδειάσει” μπροστά στην πόρτα του σπιτιού μας, αλλά έπρεπε να μας αφήσει στην γωνία Αλεξάνδρας και Κηφισίας. Δηλαδή, 100 μέτρα μακριά από τα σπίτια μας..!

Εμένα με γνώριζε διότι τότε, είχα αρχίσει να γίνομαι μέλος της αντρικής ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού.  Που να ήξερε όμως, πως θα μπορούσε να φανταστεί, ότι ο ένας από τους δύο φίλους μου που έβαλε στο πίσω κάθισμά της Mercedes του, σχεδόν 25 χρόνια αργότερα, θα γινόταν ο πρωθυπουργός της χώρας;» γράφει σε άρθρο του ο Θανάσης Ασπρούλιας.

Άμα το ήξερε  όχι 100 μέτρα  μακρυά, και στον  6ο χωρίς  ασανσέρ  θα τον  ανέβαζε!

Κι Όμως... Δεν Είναι Αυτό που Νομίζεις! Video


Κι Όμως... Δεν Είναι Αυτό που Νομίζεις! Video από SmoKe

Απίστευτο Twerking, Απίστευτη Κατάληξη - Video


Απίστευτο Twerking, Απίστευτη Κατάληξη - Video από Raph M

UB 40 & Afrika Bambaataa - You Make me Reckless - Original Video


UB 40 & Afrika Bambaataa - You Make me Reckless -  Video από Tony Allan

25 Σεπ 2015

La China - Η Αρχηγός Καρτέλ Ναρκωτικών που Κατηγορείται για 180 Φόνους

La China, Αρχηγός Καρτέλ Ναρκωτικών, Melissa Margarita Calderon Ojeda
Η... ''γλυκιά'' αυτή ύπαρξη είναι η Melissa Margarita Calderon Ojeda, γνωστή ως La China, αρχηγός Μεξικανικού καρτέλ ναρκωτικών και κατηγορείται για 180 φόνους, απαγωγές και ακρωτηριασμούς ανθρώπων, που διέπραττε ως ''παραδειγματισμό''. Την κατέδωσε o επίσης δολοφόνος εραστής της, 2ος στην ιεραρχία, Pedro "El Chino" Gomez, ζητώντας ως αντάλλαγμα καλύτερη μεταχείριση για τον ίδιο. Παραδόθηκε στην αστυνομία, γιατί όπως είπε είχε τρομοκρατηθεί από το «τέρας» στο οποίο είχε  μεταμορφωθεί η ερωμένη του κατηγορώντας την για τις δολοφονίες.

La China, Αρχηγός Καρτέλ Ναρκωτικών, Melissa Margarita Calderon Ojeda

Η φοβερή και τρομερή αρχηγός του καρτέλ, είχε γίνει διαβόητη επειδή απήγαγε, βασάνιζε και ακρωτηρίαζε τα θύματα της. Από το '05, στα 20 της χρόνια, άρχισε να εργάζεται για το καρτέλ Damaso κι έγινε αρχηγός του ένοπλου τμήματος μόλις 3 χρόνια μετά. Οι δολοφονίες στην περιοχή που δρoύσε το καρτέλ, τριπλασιάστηκαν στα χρόνια της αρχηγίας της "La China".

La China, Αρχηγός Καρτέλ Ναρκωτικών, Melissa Margarita Calderon Ojeda

Συνελήφθησαν επίσης (με τη σειρά, από αριστερά) ο Pedro "El Peter" Cisneros ως υπεύθυνος πωλήσεων ναρκωτικών, ο Sergio "El Scar" Beltran  ως επικεφαλής και ο Rogelio "El Tyson" Franco που ήταν ο λογιστής.

Pedro "El Peter" Cisneros, Sergio "El Scar" Beltran, Rogelio "El Tyson" Franco

Ραχήλ Μακρή : Μεγαλύτερη Αξιοπρέπεια Έχουν οι Εργαζόμενες σε Μπουρδέλο απ' το Μπουρδέλο της Βουλής - Video sound


Η Ραχήλ Μακρή η οποία σε συνέντευξή στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά, χαρακτήρισε «μπουρδέλο»  και καθ’ υπόδειξη Σόιμπλε, το Ελληνικό κοινοβούλιο. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «εκεί μέσα υπάρχουν γυναίκες που τις περισσότερες φορές εργάζονται στην ουσία από ανάγκη και για επιβίωση και έχουν πολύ μεγαλύτερη αξιοπρέπεια από το μπουρδέλο της Βουλής».

Ο δημοσιογράφος χαρακτηρίζει μπουρδέλο έναν θεσμό, όταν η Ραχήλ Μακρή εξηγεί ότι είναι απαραίτητο και επιβεβλημένο να σεβόμαστε και να προστατεύουμε κάθε κοινωνική ομάδα ανεξάρτητα από τα στερεότυπα την υποκριτική στοχοποίηση και τον κοινωνικό λιθοβολισμό.                  video από Πολιτικός / Politician Ραχήλ Μακρή

23 Σεπ 2015

Έφηβος Τζιχαντιστής Ξεσπά σε Δάκρυα πριν την Αποστολή Αυτοκτονίας - Video


Video - προπαγάνδα που έδωσαν στη δημοσιότητα οι τζιχαντιστές, δείχνει τις τελευταίες στιγμές ενός έφηβου βομβιστή αυτοκτονίας, που ξέσπασε σε δάκρυα λίγο πριν εκτελέσει διαταγή για επίθεση σε Συριακό χωριό. Ο Jafar al-Tayyar θα οδηγήσει ένα τεθωρακισμένο μέσα σε εχθρικό χωριό της Συρίας και θα το ανατινάξει. Εκτός από τον αποχαιρετισμό, καταγράφεται η διαδρομή του οχήματος, αλλά και η έκρηξη. 

Πριν αρχίσει η επιχείρηση, οι ''μεγαλύτεροι'' αγκαλιάζουν τον έφηβο και προσπαθούν να του δώσουν κουράγιο, λέγοντας του πως δεν πρέπει να φοβάται και όταν αισθάνεται έτσι, θα πρέπει να σκέφτεται τον Αλλάχ · ο έφηβος απαντά ότι φοβάται πως δεν θα τα καταφέρει. Με το βίντεο, οι τζιχαντιστές είχαν σκοπό να προσδώσουν χαρακτήρα ήρωα στον νεαρό και να δείξουν πως οι επιθέσεις αυτοκτονίας σε κάνουν μάρτυρα, που θα  ''επιβραβευθεί'' γι'  αυτήν  του  την  πράξη.

Μεταδόθηκε από τη Daily Mail και αναφέρεται ως υλικό από την επίθεση της περασμένης Παρασκευής, η οποία εκτός από την αποστολή αυτοκτονίας, περιελάμβανε και μαζικές επιθέσεις με ρουκέτες.               video από Carolina Dantas

21 Σεπ 2015

Κανείς Χριστιανός Βουλευτής στο Νομό Ροδόπης

Κανείς Χριστιανός Βουλευτής στο Νομό Ροδόπης
Για πρώτη φορά στο νομό Ροδόπης δεν εκλέχθηκε κανείς Χριστιανός βουλευτής.
Ο Μουσταφά Μουσταφά και ο Αιχάν Καραγιουσιούφ του ΣΥΡΙΖΑ και ο Ιλχάν Αχμέτ από το Ποτάμι, είναι οι 3 βουλευτές του νομού Ροδόπης, καθώς ο Ευριπίδης Στυλιανίδης    δεν    εξελέγει...


Η ''γραμμή'' του Τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, φυσικά, ήταν υπέρ των κομμάτων των μουσουλμάνων πολιτικών.

Εντυπωσιακότερο όλων είναι ότι, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ υποχώρησε αισθητά κατά 9 ποσοστιαίες μονάδες (από 48,53 που είχε τον Ιανουάριο, συγκέντρωσε τώρα 39,51%) διατήρησε το κεκτημένο των 2 εδρών που κατείχε, ενώ η Ν.Δ. που από 20,56 έφτασε 22,67% έχασε την έδρα που κατείχε, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός βουλής ο Στυλιανίδης.

Σε καλό δρόμο είμαστε... «Συγχαρητήρια» και πάλι στους... «ηγέτες»!

17 Σεπ 2015

4.500€ η Chanel Τσάντα της Χούκλη - 6.500€ η Hermes της Τρέμη ! Δείτε τα Υπόλοιπα...

Μάρα Ζαχαρέα, Μαρία Χούκλη, Σία Κοσιώνη, Όλγα Τρέμη
Μάρα Ζαχαρέα: Γόβες του οίκου Christian Louboutin, τσάντα Louis Vuitton, φόρεμα του οίκου Missoni. Μόνο τα παπούτσια κοστίζουν 800€. Μαρία Χούκλη: Η τσάντα του οίκου Chanel κοστίζει 4.500€. Σία Κοσιώνη: Τσάντα του οίκου Gucci στην ίδια περίπου τιμή. Όλγα Τρέμη: Κολιέ του οίκου Van Cleef & Arpels κοστολογείται  στα  4.000 € ενώ  η  τσάντα  της  Hermes  κοστίζει  περίπου  6.500 €.

The World is Yours... Video


The World is Yours... Video from Cloody Tube

Ο Πρωταθλητής bra de fer, Devon Larrat - VS - Hafthor Bjornsson, τον πιο Δυνατό Άνθρωπο στον Κόσμο - Video


Ο πρωταθλητής bra de fer, Devon Larrat αντιμετωπίζει τον πιο δυνατό άνθρωπο στον κόσμο, Hafthor Bjornsson που έχει σχεδόν τα διπλάσια κιλά. Τελικά μετράει η δύναμη η η τεχνική;                                         Video από World Armwrestling League

16 Σεπ 2015

Bitdefender - Ολοκληρωμένες Λύσεις Security για το PC, το Smartphone ή το Tablet σας

Bitdefender - Ολοκληρωμένες Λύσεις Security για το PC, το Smartphone ή το Tablet σας, Antivirus
Η Bitdefender, πρωτοποριακή εταιρεία τεχνολογίας με τους πιο γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης παγκοσμίως στον χώρο της, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Security για τον υπολογιστή, το Smartphone ή το Tablet σας, υποστηρίζοντας όλα τα λειτουργικά όπως Windows, Mac και Android.
Το Ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα της Bitdefender, πλήρως εξελληνισμένο, προσφέρει για όλα τα δημοφιλή προϊόντα της εταιρίας όπως το Antivirus, το Internet Security και το Family Pack, πληροφορίες, online αγορές, προσφορές έως και δοκιμαστικές εκδόσεις περιορισμένης διάρκειας.

Από το 2001 η Bitdefender σταθερά παράγει βραβευμένη και κορυφαία τεχνολογία ασφαλείας η οποία καλύπτει τις όλο και αυξανόμενες ανάγκες των οικιακών καταναλωτών. Έχοντας ανεβάσει τα πρότυπα ασφάλειας σε υψηλότερα επίπεδα, κερδίζει κάθε χρόνο την αναγνώριση και τις βραβεύσεις από τους ειδικούς όπως το PC magazine (7 φορές νικητής Editor’s Choice) το AV-Test (Βραβείο: Καλύτερη προστασία και καλύτερη απόδοση!) και το AV-Comparatives (Antivirus of the Year!).

Ο καταναλωτής αγοράζει online μέσα από ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον, το σύστημα παραδίδει άμεσα οποιαδήποτε μέρα και ώρα ηλεκτρονικά την εφαρμογή και τα κλειδιά ενεργοποίησης της συνδρομής με την χρήση πιστωτικής κάρτας/PayPal, όπως επίσης προσφέρει και την επιλογή της αντικαταβολής.

Η Κατερίνα Καινούργιου με Ολόσωμο Μαγιό και ... με την Όπισθεν στη Μύκονο - Video


Η Κατερίνα Καινούργιου με ολόσωμο λευκό μαγιό και ... με την όπισθεν, απολαμβάνει τις βουτιές της στη Μύκονο.                       Video από Mykonos Live Tv

Μαχαιρωμένη Βρέθηκε η Δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα

Μαχαιρωμένη Βρέθηκε η Δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα
Λίγο πριν τις 11 το βράδυ, ασθενοφόρο μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, αφού βρέθηκε μαχαιρωμένη στο γκαράζ της πολυκατοικίας της στο Κολωνάκι, τη δημοσιογράφο Θάλεια Χούντα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωή της δεν κινδυνεύει και η αστυνομία εξετάζει όλα τα στοιχεία αυτής της περίεργης υπόθεσης, αφού τον περασμένο Φεβρουάριο είχε καταγγείλει  δολοφονική  απόπειρα
εναντίον της. Συγκεκριμένα, είχε υποστηρίξει ότι όταν κατέβηκε στο γκαράζ της πολυκατοικίας αιφνιδιάστηκε ακούγοντας κάποιον να της μιλάει, γύρισε να δει ποιος είναι και αντίκρισε έναν άνδρα, ενώ λίγα μέτρα πιο πίσω υπήρχαν  και  άλλα  άτομα.

Ο μυστηριώδης άνδρας, σήκωσε το χέρι του κρατώντας όπλο και άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος της δημοσιογράφου. Όπως είχε πει η κυρία Χούντα, έτρεξε να προφυλαχθεί από τα πυρά ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού. Οι σφαίρες, βρήκαν το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, έσπασαν τα τζάμια, εκείνη άρχιζε να φωνάζει και τότε ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Ο σύζυγος της, Νίκος Μπούρας, είχε δηλώσει: Η γυναίκα μου βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Στο πρόσωπο του άνδρα που την πυροβόλησε, αναγνώρισε χαρακτηριστικά ενός από τους άνδρες που την είχαν απαγάγει στο παρελθόν. (είχε απαχθεί και αφέθηκε ελεύθερη έπειτα από 12 ημέρες ομηρείας).

Ισχυρός Σεισμός 8,3 Ρίχτερ στη Χιλή - Video - Pics

Ισχυρός Σεισμός 8,3 Ρίχτερ στη Χιλή - Video - Pics
Ισχυρός σεισμός μεγέθους 8,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 1:54 ώρα Ελλάδος, σε υποθαλάσσια περιοχή, κοντά στις ακτές της κεντρικής Χιλής. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 228 χλμ. βορειοδυτικά της πρωτεύουσας Σαντιάγκο 45 χλμ. δυτικά της πόλης Ιλλαπέλ και 70 χλμ. βορειοδυτικά της πόλης Σαλαμάνκα. Το εστιακό βάθος τους σεισμού υπολογίζεται στα 12,5 χλμ. σύμφωνα με το USGS. Σύμφωνα με το παρατηρητήριο τσουνάμι του Ειρηνικού Ωκεανού, υπάρχει πιθανότητα δημιουργίας μεγάλων κυμάτων στις ακτές της Χιλής και του Περού μέσα στις επόμενες ώρες, καθώς και στην Χαβάη σε περίπου 14 ώρες.

Οι αρχές της χώρας εξέδωσαν προειδοποίηση στους κατοίκους που βρίσκονται κοντά στις ακτές να εκκενώσουν τις περιοχές, ενώ στην πόλη Κοκίμπο ήδη έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα κύματα.



Από τη στιγμή που σημειώθηκε ο σεισμός των 8,3 Ρίχτερ, έχουν καταγραφεί 11 μετασεισμοί, άνω των 5,5, με μεγαλύτερο τα 7 Ρίχτερ, στις 20:18 τοπική ώρα. Αρχικά ανακοινώθηκε ότι είχε μέγεθος 7,9 βαθμών και έγινε, σύμφωνα με αναφορές κατοίκων, αισθητός και στην πρωτεύουσα της Αργεντινής, το Μπουένος Άιρες, με την απόσταση από το επίκεντρο να είναι περίπου 1.100 χλμ.

Στην πρωτεύουσα της Χιλής, Σαντιάγκο, εκτυλίχθηκαν σκηνές πανικού · κτήρια ταλαντεύτηκαν και οι άνθρωποι έτρεχαν πανικόβλητοι στους δρόμους, όπως άλλωστε κατέγραψαν και οι κάμερες ασφαλείας σε διάφορες περιοχές. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η αστυνομία της πόλης Ιλλαπέλ επιβεβαιώνει τον θάνατο μίας γυναίκας 25 ετών και τον τραυματισμό άλλων 20 ανθρώπων από τους οποίους οι 3 είναι σε σοβαρή κατάσταση. Στην πόλη Τονγκόι, υπάρχουν δύο ακόμη νεκροί και δύο αγνοούμενοι. Το δίκτυο CBC κάνει λόγο για καταρρεύσεις πλίνθινων σπιτιών στις ακτές του Ιλλαπέλ, ενώ στη Χιλή παρατηρούνται σοβαρά προβλήματα στο δίκτυο ηλεκτροδότησης και υδροδότησης.


video από earthsky102

14 Σεπ 2015

Έργο Αξίας 3.900.000€ με Διαδικασία Εξπρές στην Εταιρία του Φλαμπουράρη;

Έργο Αξίας 3.900.000€ με Διαδικασία Εξπρές στην Εταιρία του Φλαμπουράρη;
Το έργο υπογράφηκε τον Μάιο και θα πληρωθεί με διαδικασία εξπρές μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου παρά τις καταγγελίες περί μη ύπαρξης φορολογικής ενημερότητας. Έγγραφα αποδεικνύουν οτι ο ''πολιτικός πατέρας'' του Αλέξη Τσίπρα, Αλέκος Φλαμπουράρης, παραμένει μέτοχος της εταιρίας.

Πριν λίγες ημέρες, ο τέως υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ καλεσμένος στην ΕΡΤ αφού καταφέρθηκε εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τον χαρακτηρισμό που του απέδωσε ως «δοτού βουλευτή Α’ Αθήνας πάνω από τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη» κι αναφερόμενος στους αγώνες του στην Αριστερά τόνισε πως «ως έχων τεχνική εταιρεία και δουλεύοντας καθημερινά, ζούσα δίχως να παίρνω δραχμή από το κόμμα», προσθέτοντας εμφαντικά ότι όταν στη συνέχεια έγινε υπουργός έκλεισε την εταιρεία του, ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ.

Η τεχνική του εταιρεία όμως, ζει και βασιλεύει, αντίθετα με τα όσα ο ίδιος υποστήριξε προφανώς διατελώντας σε μια... δημιουργική ασάφεια γύρω από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες. Για την ακρίβεια, στις 20 Μαΐου κι ενώ ο ίδιος ήταν υπουργός, η ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ της οποίας είναι ακόμα μέτοχος με ποσοστό άνω του 50% (σύμφωνα με την τελευταία καταγεγραμμένη γενική συνέλευση της 30ης Ιουνίου 2014) υπέγραψε εργολαβική σύμβαση με την περιφέρεια Πελοποννήσου έναντι του ποσού 3.900.000€. Μια σύμβαση διόλου ευκαταφρόνητη αν αναλογιστούμε πως την ίδια περίοδο ο Δημόσιος τομέας ζούσε ένα πρωτόγνωρο vertico λόγω της «αξιοπρεπούς» διαπραγμάτευσης Τσίπρα, με την τοπική αυτοδιοίκηση να έχει στραγγίσει εξαιτίας της απαίτησης να διατεθούν όλοι οι πόροι προς την κεντρική κυβέρνηση.

Ενώ χιλιάδες επιχειρήσεις κυριολεκτικά ανέβαιναν την ανηφόρα, ενώ εκατοντάδες κρατικοί διαγωνισμοί πάγωναν, η περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρούσε σαν να μην τρέχει τίποτα τα συμπληρωματικά έργα στο αλιευτικό καταφύγιο Βραχατίου. Πρόκειται για έργο που μάλιστα δέχθηκε βροχή ενστάσεων καθώς καταγγέλθηκε πως η εταιρεία την οποία ο κ. Φλαμπουράρης ίδρυσε και στης οποίας το δ.σ. εμφανίζεται να είναι από το 2002 δεν είχε φορολογική ενημερότητα.

Πηγή - Δείτε όλο το άρθρο στο http://www.protothema.gr

Αεροπορικό Δυστύχημα στη Διάρκεια των Γυρισμάτων της Νέας Ταινίας του Tom Cruise

Αεροπορικό Δυστύχημα στη Διάρκεια των Γυρισμάτων της Νέας Ταινίας του Tom Cruise, Mena

Δύο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός από το αεροπορικό δυστύχημα που προκλήθηκε λόγω κακοκαιρίας, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας κινημ/φικής ταινίας του Tom Cruise, Mena.



Σύμφωνα με ΜΜΕ, ο 52χρονος ηθοποιός, που βρίσκεται τον τελευταίο μήνα στην Κολομβία όπου γυρίζεται την τελευταία του ταινία, είναι σοκαρισμένος από την τραγωδία που χτύπησε το συνεργείο του. Δύο από τους πιλότους που εργάζονταν σε αυτή την παραγωγή, έχασαν τη ζωή τους ενώ από θαύμα γλίτωσε ένας τρίτος άνθρωπος ο οποίος βρισκόταν μαζί τους. Τα γυρίσματα, φυσικά, διακόπηκαν. Ως αιτία της τραγωδίας, χωρίς να έχει ακόμη πιστοποιηθεί,  αναφέρεται  η  κακοκαιρία.
Οι άνθρωποι της εταιρείας παραγωγής, Universal Pictures, δήλωσαν:
Αυτές τις δύσκολες στιγμές, η σκέψη μας είναι στα μέλη του αεροπλάνου και στις οικογένειές τους.

Άνω - Κάτω τους Έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου - Χαμός στο Δελτίο του MEGA - Video


Άνω - κάτω τα έκανε όλα και όλους η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο κεντρικό δελτίο του MEGA εχθές. Κανείς δεν ''ξέφυγε''! Αφεντικά και υπαλλήλους, όλους τους πήρε η μπάλα. Η κεντρική παρουσιάστρια, Μαρία Σαράφογου λίγο έλειψε να βάλει τα κλάματα από τα νεύρα της, ο Πρετεντέρης την πλήρωσε άσχημα · μόνο ο Ευαγγελάτος τη γλύτωσε με ελαφρά τραύματα!

Καλά που δεν είναι ''Ζώης'' και είναι ''Ζωή'' γιατί μπορεί ν' αρπάζανε και τίποτε... ''ψιλές''! lol!
Video από newsittv

Η Εν Ψυχρώ Δολοφονία της Κολομβιανής Δημοσιογράφου Flor Alba Nunez Vargas - Video - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ


Από κάμερα ασφαλείας κατεγράφη η εν ψυχρώ δολοφονία της 25 ετών Κολομβιανής δημοσιογράφου Flor Alba Nunez Vargas, στα γραφεία ραδιοφωνικού σταθμού της χώρας.

Η νεαρή δημοσιογράφος δολοφονήθηκε εισερχόμενη στα γραφεία του σταθμού που εργαζόταν, όταν ένοπλος με κράνος την πλησίασε και την πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής.  Σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα video από κάμερα ασφαλείας, που δείχνει τον τρόπο με τον οποίο έδρασε, χωρίς κανένα δισταγμό, ο εκτελεστής.

Η Nunez Varga είχε δεχθεί απειλές για τη ζωή της στο λογαριασμό της σε social media, καθώς τον τελευταίο καιρό έκανε ρεπορτάζ για τα καρτέλ, τα ναρκωτικά και το εμπόριο λευκής σάρκας στην Κολομβία.
video από VIDEOS DEL MUNDO

Η Δούκισσα Νομικού με Μαγιό Κόλαση στη Μύκονο - Video


Η Δούκισσα Νομικού με Μαγιό Κόλαση στη Μύκονο - Video από Mykonos Live Tv

13 Σεπ 2015

Έξαλλος ο Τσίπρας με τα Γέλια του Δημοσιογράφου! Video

Το βίντεο ''παίζει'' κανονικά, απλά δεν έχει αρχική εικόνα. Πατήστε PLAY.
Έξαλλος ο Τσίπρας με τα γέλια του δημοσιογράφου, στο τρολ (φυσικά) βίντεο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο!                                                                από Mitsos Takis

Η Κατερίνα Στικούδη με Σέξι Εσώρουχα Κάνει pole dancing - Pics

Η Κατερίνα Στικούδη με Σέξι Εσώρουχα Κάνει pole dancing - Pics
Η Κατερίνα Στικούδη ξεπέρασε τον εαυτό της και ποζάρει πιο αισθησιακά από ποτέ! Η σέξι τραγουδίστρια θυμήθηκε τα χρόνια που ήταν μοντέλο και γίνεται το κεντρικό πρόσωπο για τη διαφημιστική καμπάνια γνωστής εταιρίας εσωρούχων. Φοράει τα hot εσώρουχα και υποδύεται μια εκρηκτική χορεύτρια pole dancing. Με βλέμμα όλο νόημα και με κορμί που ανάβει φωτιές η Κατερίνα προκαλεί και γίνεται για ακόμη μία φορά πρωταγωνίστρια ερωτικών φαντασιώσεων.



Ο Χρήστος Χατζηβασιλείου,  σχεδιαστής και ιδιοκτήτης της εταιρίας, γνώριζε ότι η Στικούδη είναι εξαιρετική χορεύτρια pole dancing και της πρότεινε όλο το concept της φωτογράφησης να είναι βασισμένο σ' αυτό. Έτσι, η Κατερίνα κάνει τις φιγούρες της και δίνει τον καλύτερο της εαυτό, στο στύλο!





[πηγή]