23 Σεπ 2015

Έφηβος Τζιχαντιστής Ξεσπά σε Δάκρυα πριν την Αποστολή Αυτοκτονίας - Video


Video - προπαγάνδα που έδωσαν στη δημοσιότητα οι τζιχαντιστές, δείχνει τις τελευταίες στιγμές ενός έφηβου βομβιστή αυτοκτονίας, που ξέσπασε σε δάκρυα λίγο πριν εκτελέσει διαταγή για επίθεση σε Συριακό χωριό. Ο Jafar al-Tayyar θα οδηγήσει ένα τεθωρακισμένο μέσα σε εχθρικό χωριό της Συρίας και θα το ανατινάξει. Εκτός από τον αποχαιρετισμό, καταγράφεται η διαδρομή του οχήματος, αλλά και η έκρηξη. 

Πριν αρχίσει η επιχείρηση, οι ''μεγαλύτεροι'' αγκαλιάζουν τον έφηβο και προσπαθούν να του δώσουν κουράγιο, λέγοντας του πως δεν πρέπει να φοβάται και όταν αισθάνεται έτσι, θα πρέπει να σκέφτεται τον Αλλάχ · ο έφηβος απαντά ότι φοβάται πως δεν θα τα καταφέρει. Με το βίντεο, οι τζιχαντιστές είχαν σκοπό να προσδώσουν χαρακτήρα ήρωα στον νεαρό και να δείξουν πως οι επιθέσεις αυτοκτονίας σε κάνουν μάρτυρα, που θα  ''επιβραβευθεί'' γι'  αυτήν  του  την  πράξη.

Μεταδόθηκε από τη Daily Mail και αναφέρεται ως υλικό από την επίθεση της περασμένης Παρασκευής, η οποία εκτός από την αποστολή αυτοκτονίας, περιελάμβανε και μαζικές επιθέσεις με ρουκέτες.               video από Carolina Dantas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου