16 Σεπ 2015

Μαχαιρωμένη Βρέθηκε η Δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα

Μαχαιρωμένη Βρέθηκε η Δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα
Λίγο πριν τις 11 το βράδυ, ασθενοφόρο μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, αφού βρέθηκε μαχαιρωμένη στο γκαράζ της πολυκατοικίας της στο Κολωνάκι, τη δημοσιογράφο Θάλεια Χούντα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωή της δεν κινδυνεύει και η αστυνομία εξετάζει όλα τα στοιχεία αυτής της περίεργης υπόθεσης, αφού τον περασμένο Φεβρουάριο είχε καταγγείλει  δολοφονική  απόπειρα
εναντίον της. Συγκεκριμένα, είχε υποστηρίξει ότι όταν κατέβηκε στο γκαράζ της πολυκατοικίας αιφνιδιάστηκε ακούγοντας κάποιον να της μιλάει, γύρισε να δει ποιος είναι και αντίκρισε έναν άνδρα, ενώ λίγα μέτρα πιο πίσω υπήρχαν  και  άλλα  άτομα.

Ο μυστηριώδης άνδρας, σήκωσε το χέρι του κρατώντας όπλο και άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος της δημοσιογράφου. Όπως είχε πει η κυρία Χούντα, έτρεξε να προφυλαχθεί από τα πυρά ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού. Οι σφαίρες, βρήκαν το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, έσπασαν τα τζάμια, εκείνη άρχιζε να φωνάζει και τότε ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Ο σύζυγος της, Νίκος Μπούρας, είχε δηλώσει: Η γυναίκα μου βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Στο πρόσωπο του άνδρα που την πυροβόλησε, αναγνώρισε χαρακτηριστικά ενός από τους άνδρες που την είχαν απαγάγει στο παρελθόν. (είχε απαχθεί και αφέθηκε ελεύθερη έπειτα από 12 ημέρες ομηρείας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου