30 Δεκ 2014

Ξύλο Μεταξύ Γκλέτσου - Στελεχών Σύριζα (παραλίγο) - Όλο το Video

Παιδάκι του 15μελούς που έταξε πολλά, χαρακτήρισε ο Α. Γκλέτσος τον Α. Τσίπρα
με αποτέλεσμα την αντίδραση του παρευρισκομένου σε προγραμματισμένη συνάντηση, Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, Χρήστου Μωραϊτη μέσα στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας, Νικολέτας Πανδή.
Δείτε το Show που επακολούθησε ...
(το ''πανηγύρι'' ξεκινά περίπου στο 10ο λεπτό του βίντεο)

V Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...

Βάψιμο Νυχιών - Κυρίες Δείτε Το Πως - Σας Ενδιαφέρει ...


V Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...

28 Δεκ 2014

And the Oscar goes to... Ντούβλη !!!

Η Μαρία Μαγδαληνή Χατζηαθανασίου όπως είναι πλέον το πραγματικό της όνομα
(ο πρώην σύζυγος Ντούβλης έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη), δικαιώνεται επιτέλους για το ''ταλέντο'' της, αφού η τελευταία ταινία  που συμμετείχε είναι υποψήφια για Όσκαρ...

Στο χλιδάτο Λας Βέγγας θα γίνει η απονομή των βραβείων AVN γνωστά ως βραβεία ''hardcore Oscar'' στην οποία θα συμμετέχει η Ελληνική εταιρία Sirina (για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης που μετρά πάνω από 30 χρόνια) με την ταινία ''Αποπλάνηση στη Σαντορίνη'' στην οποία συμπρωταγωνιστεί η Μαριάννα.
Στην τελετή απονομής των βραβείων, προς απογοήτευση των θαυμαστών, δυστυχώς δε θα παρευρίσκεται η κυρία Ντούβλη αφού η ταινία γυρίστηκε το 2012 και η ίδια έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ κι ένα χρόνο περίπου, απολαμβάνοντας τους καρπούς του ''μόχθου'' της στο Μεξικό 
(δίπλα σε πολυεκατομμυριούχο λένε οι φήμες).
''Άξια η κοπέλα''... ν' ασχοληθείς με τη δημοσιογραφία τώρα Μαριάννα ... 
πάμε για το Πούλιτζερ !!!

πηγή espressonews
V Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...

Εγκατάσταση Windows 10 - Theme & Λειτουργίες - Σε Windows 7

Δωρεάν Windows 10 Theme & Λειτουργίες, Σε Windows 7
Για ν' αλλάξουμε την εμφάνιση και να προσθέσουμε ορισμένες δυνατότητες σε κάποιο λειτουργικό σύστημα συνήθως χρειάζεται πληθώρα ρυθμίσεων και εγκατάσταση αρκετών προγραμμάτων. Την ''ταλαιπωρία'' αυτή μπορούμε να αποφύγουμε χρησιμοποιώντας το δωρεάν Windows 10 Transformation Pack 2.0...

Αρκεί μια επίσκεψη στο »thememypc.com« κι ένα κλικ στο 
''Download Windows 10 Transformation Pack (10 TP) v2.0'' 
(στο κάτω μέρος της σελίδας) για να κατεβάσουμε  το .zip αρχείο.



Καλό θα ήταν να δημιουργήσουμε ένα σημείο επαναφοράς, για να κάνουμε επαναφορά συστήματος σε περίπτωση που παρουσιαστεί αστάθεια, λόγω των σημαντικών αλλαγών που θα γίνουν με την εγκατάσταση του ''10TP2''.

Κάνουμε αποσυμπίεση των αρχείων και στο νέο φάκελο που θα δημιουργηθεί, 
2πλο κλικ στο application για ν' αρχίσει η εγκατάσταση...



Στον πίνακα που θα δούμε αμέσως μετά είναι προεπιλεμένα όλα όσα αφορούν τα Windows 7· απεπιλέγουμε μόνο το κουτάκι αριστερά για να μην αλλάξει η αρχική σελίδα στον περιηγητή μας και πατάμε Install ...



Κατόπιν ενημερωνόμαστε ότι έχουν εγκατασταθεί νέα θέματα στο μενού "εξατομίκευση" και πατάμε ΟΚ για επανεκκίνηση.
Αμέσως μετά βλέπουμε το παρακάτω παράθυρο στο οποίο πατάμε ''Agree'' για να αποδεχτούμε την εγκατάσταση των Virtual Desktops ...


και στη συνέχεια το παράθυρο που μπορούμε να επιλέξουμε τη συντόμευση πληκτρολογίου για τις εικονικές επιφάνειες εργασίας...



Με την εγκατάσταση του 10TP2 θα αλλάξουν οι ήχοι του συστήματος, τα εικονίδια φακέλων (εκτός των βιβλιοθηκών), των δίσκων, όπως επίσης και  αυτό του Start Menu. Πατώντας το θα δούμε ένα Animation για τις δυνατότητες και τη λειτουργία του και στη συνέχεια κάτι σαν αυτό...


Στο νέο αυτό μενού μπορούμε να προσθέσουμε η να αλλάξουμε εικονίδια προγραμμάτων, ιστοσελίδων, βοηθημάτων, να επιλέξουμε το χρώμα και το μέγεθος τους όπως επίσης μπορούμε να διαχειριστούμε τις ρυθμίσεις και τις λειτουργίες του συστήματος μας (αριστερή στήλη).
Σε περίπτωση που δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το νέο ''look" που αποκτήσαμε, απλά κάνουμε απεγκατάσταση του Windows 10 Transformation Pack 2.0.

26 Δεκ 2014

Όταν ο Χριστός Είπε Αγαπάτε Αλλήλους... Τ' Άκουσαν Μόνο οι... Σκύλοι (1000 like στον σκυλάκο κι άλλα τόσα στα παλληκάρια στο ασθενοφόρο)


Un chien voit son maître se faire emporter par... από letribunaldunet
1000 like στον σκυλάκο κι άλλα τόσα στα παλληκάρια στο ασθενοφόρο
V Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...

Cat Stevens - Lady D'Arbanville

από TVJUKEBOX
V Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...

Οι Δικοί μας οι ''Εθνοπατέρες"...''Τουμπεκί''...


V Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...

Νόστιμο Αλλά...''Μυρίζει'' ? Δες τη λύση


Απ' τα πιο θρεπτικά λαχανικά με ωραία γεύση το κουνουπίδι υπάρχει σε αφθονία και σε πολύ προσιτή τιμή στη χώρα μας κι όμως πολλές νοικοκυρές το αποφεύγουν λόγω της έντονης, για πολλούς δυσάρεστη, μυρωδιά του κατά διάρκεια του βρασμού. Η λύση είναι απλή και εύκολη...
Ρίξτε μια φλούδα λεμονιού στην κατσαρόλα μαζί με το κουνουπίδι κι επάνω στο καπάκι της τοποθετείστε λίγο βαμβάκι νοτισμένο με ξύδι. Για περισσότερο άρωμα, αφού σβήσετε το μάτι της κουζίνας τοποθετήστε επάνω του μερικούς κόκκους ελληνικού καφέ.
Σημείωση: Πλύνετε το λεμόνι πολύ καλά αν δεν είναι βιολογικής καλλιέργειας όπως και όλα τα εσπεριδοειδή απ' τα οποία χρησιμοποιείτε ξύσμα, φλούδα, ακόμη και φέτα μέσα στα ποτά.

V Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...

25 Δεκ 2014

Νεκρός ο Σεραφείμ Φυντανίδης

Σε ηλικία 77 ετών έφυγε απ' τη ζωή εχθές, μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη ο Φυντανίδης Σεραφείμ, πρόεδρος του τηλεοπτικού σταθμού ''Ε'' και επί χρόνια διευθυντής της Ελευθεροτυπίας.
Ο μεγαλοδημοσιογράφος, προ ημερών υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση καρδιάς, στην κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών, επανέκαμψε προσωρινά αλλά μετά από επιπλοκές που παρουσίασε, έχασε τη μάχη ανήμερα των Χριστουγέννων.

23 Δεκ 2014

Νέος Ιός τύπου Crypto-Malware Σαρώνει Το Internet

Για νέα ηλεκτρονική απειλή στο διαδίκτυο, που κλειδώνει αρχεία τα οποία υπάρχουν στον υπολογιστή και ζητά ''λύτρα'' για να τα ξεκλειδώσει, είναι σε έξαρση το τελευταίο 5ήμερο, προειδοποιεί η ΔΗΕ (Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος)...

Tο κακόβουλο λογισμικό που χρησιμοποιεί ένα εξελιγμένο σύστημα κρυπτογράφησης, κλειδώνει τα ψηφιακά αρχεία και δεδομένα (διαφόρων τύπων) που είναι αποθηκευμένα. Για το ''ξεκλείδωμα'' απαιτεί την καταβολή χρηματικού ποσού σε Bitcoin (ψηφιακό νόμισμα), διαφορετικά δεν επιτρέπει την πρόσβαση στο χρήστη. Η Υπηρεσία προτρέπει τους χρήστες Web: 

  • Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να λαμβάνουν μέτρα ψηφιακής προστασίας και ασφάλειας για την αποφυγή προσβολής από το Malware.
  • Ειδικότερα, συμβουλεύει οι χρήστες να μην ανοίγουν links και να μην κατεβάζουν συνημμένα αρχεία από Email άγνωστων αποστολέων ή άγνωστης προέλευσης. 
  • Να πληκτρολογούν τις διευθύνσεις στον browser αντί να χρησιμοποιούν links. 
  • Να χρησιμοποιούν γνήσια λογισμικά και να τα λαμβάνουν updates, ενώ να υπάρχει πάντα ενημερωμένο πρόγραμμα Anti-Virus. 
  • Να έχουν πάντοτε ενημερωμένη την έκδοση των Windows και να δημιουργούν συχνά αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων τους σε εξωτερικό δίσκο η άλλο μέσο αποθήκευσης, έτσι ώστε σε περίπτωση προσβολής, να είναι δυνατή η αποκατάστασή τους.
Ο κίνδυνος μπορεί να αποφευχθεί αν έχετε εγκατεστημένο (αν δεν το έχετε κακώς) μαζί με το AntiVirus που χρησιμοποιείτε, το Advanced SystemCare 8 το οποίο παρέχει (συν όλα τ' άλλα) AntiMalware προστασία.
Μία ακόμη εναλλακτική που πιθανόν να σας ... ''θεραπεύσει''  σε περίπτωση που ''προσβληθείτε'' , είναι το Μalwarebytes.



V Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...

Μετατρέψτε Οποιαδήποτε Κάμερα Σε Security Κάμερα ΔΩΡΕΑΝ Με Το Sighthound

Mε το Sighthound μπορείτε να μετατρέψετε οποιαδήποτε κάμερα διαδικτύου, ακόμη και αυτή που είναι ενσωματωμένη στο laptop σας, σε κάμερα ασφαλείας που λειτουργεί με την κίνηση χωρίς κανένα κόστος ...

Το συγκεκριμένο λογισμικό είναι η συνέχεια του VitaminD ενός από τα καλύτερα προγράμματα εντοπισμού κίνησης το οποίο εξελίσσεται ακόμη περισσότερο αφού μπορεί να ξεχωρίσει την ανθρώπινη κίνηση απ' αυτή ενός κατοικίδιου η αυτοκινήτου. Μπορούμε εύκολα να κατεβάσουμε το αρχείο πατώντας  ΕΔΩ sighthound.com.
Ξεκινώντας αρκεί να μόνο να δώσουμε το Email μας, να κάνουμε επιβεβαίωση σ' αυτό που θα λάβουμε και να κάνουμε κλικ στο Download Now για την Δωρεάν έκδοση, η οποία υποστηρίζει μία μόνο κάμερα και ανάλυση QVGA 320x240.
Κατά την εγκατάσταση δεν υπάρχει κάτι αξιοπρόσεκτο παρά μόνο το να επιτρέψουμε την πρόσβαση στις δυνατότητες του προγράμματος στο Firewall και να επιλέξουμε τη Starter Edition (πιθανόν να ξαναζητηθεί Email).
Στο Camera Setup επιλέγουμε USB η Network, εντοπίζεται αυτόματα η κάμερα εφόσον είναι συνδεδεμένη (desktop) η ενσωματωμένη (laptop) και αμέσως μετά βλέπουμε εικόνα απ' αυτήν (δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από άλλο πρόγραμμα, Skype κ.λ.π). Αν θέλουμε ενσωματωμένη ώρα και ημερομηνία τσεκάρουμε το 
Add timestamp overlay to recorded video --> δίνουμε κάποιο όνομα π.χ Κάμερα1 --> πατάμε Finish.
Προεπιλογή είναι να καταγράφεται κάθε κίνηση απ' οτιδήποτε` για ν' αλλάξουμε τις ρυθμίσεις πατάμε Any object in ... όνομα κάμερας (εδώ Κάμερα1) και Εdit Rule.

Κάνοντας κλικ στο σημείο 1 μπορούμε να επιλέξουμε αν θα μαγνητοσκοπείται η κίνηση από (3) Any object, People, Unknown object.
Κάνοντας κλικ στο σημείο 2 μπορούμε να επιλέξουμε το σημείο στην εικόνα που θα υπάρξει κίνηση ...
Στο σημείο 4 μπορούμε να επιλέξουμε το μέγεθος (σε Pixel) των αντικειμένων η και ατόμων που βρίσκονται σε απόσταση.
Απ' την επιλογή If Seen:Save ορίζουμε τι θα γίνεται αν εντοπιστεί κάποιο κινούμενο άτομο η αντικείμενο.Μπορούμε, πχ, από την καρτέλα Take Actions να επιλέξουμε να μας σταλεί ειδοποίηση στη mobile app του Sighthound, για iOS και Android, να σταλεί email σε μία διεύθυνση ή και να ακουστεί κάποιος ήχος...
Απ΄το Every day - 24 hours ορίζουμε μέρες και ώρες που θέλουμε να γίνεται μαγνητοσκόπηση (για την οποία δεν είναι απαραίτητο να ''τρέχει'' το πρόγραμμα)
Πηγαίνοντας στο Tools --> Options, μπορούμε να ορίσουμε το όριο των GΒ που θα κρατηθούν σε βίντεο, (προεπιλογή 75 GΒ) όπως επίσης για πόσες ώρες θα διατηρείται το βίντεο (προεπιλογή 48), η και να μετακινήσουμε το βίντεο σ' έναν εξωτερικό δίσκο με το κουμπί  Move video.Σε περίπτωση που γίνει υπέρβαση του ορίου που θέσαμε το Sighthound θα διαγράψει αυτόματα υλικό που έχει αποθηκευτεί νωρίτερα...
V Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...

Εκπληκτική Οφθαλμαπάτη - Δείτε το Όλο


από  brusspup
V Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...

22 Δεκ 2014

Πέθανε ο Joe Cocker ...

Μία από τις μεγαλύτερες μορφές της Βρετανικής ροκ - μπλουζ σκηνής, έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο εχθές, σε ηλικία 70 ετών...

40 χρόνια καριέρας και 40 δίσκους μετρούσε ο βραβευμένος με Grammy, πρώην υδραυλικός που έγινε γνωστός με τη συμμετοχή του στη συναυλία του Woodstock το 1969, με το τραγούδι των Beattles ''with a little help from my friends''.
Άλλες μεγάλες επιτυχίες του Joe Cocker, που διακρίθηκε επίσης σαν συνθέτης στιχουργός αλλά και ηθοποιός, είναι τα ''up where we belong'', ''you are so beautyful'', ''night calls'', το πασίγνωστο ''you can leave your hat on'', το ''unchain my heart'' του Ray Charles για το οποίο βραβεύτηκε κ.α.

V Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...

21 Δεκ 2014

Χάστε 3 κιλά το μήνα και ταυτόχρονα ενυδατωθείτε και αποτοξινωθείτε με ένα απλό αφέψημα βοτάνων ...

Θα σας βοηθήσει όχι μόνο να χάσετε κιλά αλλά και να καταπολεμήσετε την κατακράτηση υγρών στον οργανισμό σας ταυτόχρονα. Η παρασκευή του είναι απλή...

Σε ίσες ποσότητες κάνουμε ένα μείγμα από:
  • 1) Λουΐζα
  • 2) Μέντα
  • 3) Πράσινο τσάι
  • 4) Σημύδα
  • 5) Τσουκνίδα
Παρασκευή: Σε μπρίκι η μία κατσαρόλα προσθέστε νερό και περιμένετε μέχρι να βράσει. Μόλις βράσει, απομακρύνετε από τη φωτιά, προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας από το μείγμα για κάθε 1 ένα φλιτζάνι νερό, περιμένετε 10 λεπτά και στραγγίζετε.
Δοσολογία: 3 φλιτζάνια την ημέρα ή σε 1 λίτρο νερό ρίχνετε 2 - 3 κουταλιές της σούπας από το μείγμα, το μουλιάζετε για 10 λεπτά σε καυτό νερό και το πίνετε κατά τη διάρκεια της. Μπορείτε να προσθέσετε παγάκια και στικ κανέλας τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.
Το συγκεκριμένο αφέψημα:
  • ενυδατώνει
  • αποτοξινώνει
  • βοηθά στην αποβολή περίσσειας ποσότητας υγρών
  • καταπολεμά την κυτταρίτιδα
  • αυξάνει τις καύσεις 
κι έτσι συμβάλλει στο σε μεγάλο βαθμό στο αδυνάτισμα.
 Κία Καραγιάννη, Διαιτολόγος- Διατροφολόγος
Από enikos.gr
V Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...

Ηχογραφήστε, Εγγράψτε και Φωτογραφήστε ότι βλέπετε η ακούτε στον υπολογιστή σας με το ACTION

Action - Το πιο προσιτό και προηγμένο λογισμικό εγγραφής.
Εξαιρετική ποιότητα βίντεο HD και την καλύτερη απόδοση εγγραφής!
Από μια απλή φωτογραφία μέχρι ζωντανή μετάδοση του παιχνιδιού και της επιφάνεια εργασίας για Twitch.tv, το YouTube, Ustream, Aliez και πολλά άλλα.
Πιο ομαλή και Real time καταγραφή για Windows desktop.
Προσθέστε ζωντανό σχολιασμό κατά τη δημιουργία υψηλής ποιότητας βίντεο Τutorials.
HD εγγραφή βίντεο απευθείας σε μορφή MP4 με την τεχνολογία Intel Quick Sync βίντεο, NVIDIA NVENC και AMD APP.
Κατεβάστε την Trial έκδοση από ΕΔΩ mirillis.com πατώντας απλά free download...


Μετά την πάροδο των 30 ημερών θα πρέπει να καταβάλετε το αντίτιμο των 23 ευρώ περίπου η να ''κατρακυλίσετε (πάλι) στην παρανομία'' χρησιμοποιώντας τη γνωστή μέθοδο που φυσικά δεν συνιστάται ...
Μπορείτε να δείτε Tutorials για τη χρήση του Action ΕΔΩ Mirillis Action - Tutorials.

V Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...

Απίστευτο ! Προσπαθεί να σώσει τον ετοιμοθάνατο φίλο του και...


από ODN
V Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...

Πανούσης - Μάλαμας - Θεέ Mεγαλοδύναμε


από Bayern7

V Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...

PCLinuxOS - Υπερπλήρης, Rolling έκδοση Linux

Αν και όχι τόσο δημοφιλής είναι μια φιλική, πλήρης, Rolling διανομή Linux με προεγκατεστημένα πολλά χρήσιμα προγράμματα και όμορφο περιβάλλον. Το ''Rolling" συνεπάγεται ότι δε χρειάζεται  να κάνουμε συνολική αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος κάθε 6 μήνες, όπως στις περισσότερες διανομές Linux.
Το PCLinuxOS διαθέτει επίσης Rolling Updates, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί κι από χρήστες που δεν είναι ιδιαίτερα προχωρημένοι...








Εφαρμογές που είναι προεγκατεστημένες ...













Μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε το αρχείο ISO από ΕΔΩ pclinuxos.com
με Torrent η μέσω Browser.

Αφού ολοκληρωθεί η λήψη, αντιγράφουμε το ISO σε DVD η ακόμη καλύτερα δημιουργούμε ένα Bootable USB stick με το Rufus.
Επόμενη κίνηση είναι να ρυθμίσουμε το PC μας να Bootάρει απ' την συσκευή που αντιγράψαμε το αρχείο (USB η DVD) απ' τα BIOS.
Για αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης πατήστε < ΕΔΩ >.

V Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...

20 Δεκ 2014

Κινεί τα 2 ''βιονικά'' χέρια με τη δύναμη του μυαλού ...

Αλεξίου - Παππαδοπούλου - Αχ και να σ΄είχα εδώ...

Παίξε ''Στοίχημα'' Τζάμπα, Διασκέδασε και Κέρδισε Δώρα με το Sports Guru ...

Πρόκειται για μέσο κοινωνικής δικτύωσης κυρίως για φιλάθλους που εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς στην Ευρώπη και πρόσφατα έφτασε στη χώρα μας 
μέσω του Sportsguru.gr


Με το SportsGuru στοιχηματίζετε με πόντους που δίνονται δωρεάν ανάλογα με τη συχνότητα των επισκέψεων σας στη σελίδα, τις επιτυχίες των προβλέψεων, την επίτευξη στόχων που θέτονται απ΄το παιχνίδι και τον αριθμό των followers έχετε. Μπαίνοντας στη σελίδα για πρώτη φορά, μετά την εγγραφή σας μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο που θα σας κατατοπίσει σχετικά με την συλλογή πόντων και βραβείων που μπορείτε να κερδίσετε.







Οι φίλαθλοι στο SportsGuru μπορούν επίσης να ενημερώνονται για περισσότερα από 50 Ευρωπαϊκά και διεθνή γεγονότα,να ανταλλάσσουν απόψεις,πληροφορίες και σχόλια, να μαθαίνουν νέα της ομάδας τους, ακόμη και να προκαλούν ''μονομαχίες'' μεταξύ τους.
Διασκέδαση, πολύ ενημέρωση και βραβεία, για τους 13 πρώτους κάθε μήνα, σας περιμένουν ... 

18 Δεκ 2014

Επιστρέφονται οι πινακίδες οχημάτων από σήμερα ...

Με υπουργική απόφαση (όπως κάθε χρόνο), επιστρέφονται πινακίδες και άδειες κυκλοφορίας οχημάτων που έχουν αφαιρεθεί ως και τις 18 Δεκεμβρίου, λόγω εορταστικής περιόδου. Προϋπόθεση φυσικά να έχει καταβληθεί το αντίτιμο του διοικητικού προστίμου που έχει επιβληθεί.
Απ' την απόφαση εξαιρούνται παραβάσεις που αφορούν σε:

  • Οδήγηση υπό την επήρεια μέθης
  • Υπέρβαση ορίου ταχύτητας πέραν του επιτρεπόμενου
  • Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη
  • Κυκλοφορία ανασφάλιστου οχήματος
  • Κίνηση σε αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας 
Ε ... δε μείναν και πολλές που να μην εξαιρούνται ...

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ...


από imommy.gr

Πρόγραμμα για 7000 άνεργους από τον ΟΑΕΔ

Για άνεργους πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ ηλικίας έως 29 ετών, θέτει σε εφαρμογή ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού σε συνεργασία με τα υπουργεία Ανάπτυξης και Παιδείας. Στο πρόγραμμα μεταξύ άλλων παρέχονται υπηρεσίες κατάρτισης σε θέματα οριζόντιων δεξιοτήτων, καθώς και δεξιοτήτων ΤΠΕ (τεχνολογίας πληροφορικής και επικοινωνίας) και περιλαμβάνει:
1) Θεωρητική κατάρτιση διάρκειας 208 ωρών.
2) Πρακτική σε ιδιωτικού τομέα επιχειρήσεις διάρκειας 832 ωρών.
3) Υπηρεσίες συμβουλευτικής καθοδήγησης και υποστήριξης.
Κριτήρια επιλογής είναι ο βαθμός κτήσης του πτυχίου, η ηλικία, το φορολογητέο εισόδημα 2014 ατομικό η οικογενειακό και ο χρόνος ανεργίας.

Αιτήσεις:
  •  Για πτυχιούχους ανέργους:  από 22/12/14 ώρα 11 ως 14/1./15 ώρα 24:00
  • 2) Για παρόχους κατάρτισης:  από 29/12/14 ώρα 11 ως 14/1/15 ώρα 24:00
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.voucher.gov.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ στο www.oaed.gr.

Άκης Πάνου - Βίκυ Μοσχολιού - Θα κλείσω τα μάτια ...

Ελένη βιτάλη - Ανοίχτε τα τρελάδικα...

Zαγοραίος - Μια αμαρτία μου παλιά...


από stapalia82