26 Δεκ 2014

Νόστιμο Αλλά...''Μυρίζει'' ? Δες τη λύση


Απ' τα πιο θρεπτικά λαχανικά με ωραία γεύση το κουνουπίδι υπάρχει σε αφθονία και σε πολύ προσιτή τιμή στη χώρα μας κι όμως πολλές νοικοκυρές το αποφεύγουν λόγω της έντονης, για πολλούς δυσάρεστη, μυρωδιά του κατά διάρκεια του βρασμού. Η λύση είναι απλή και εύκολη...
Ρίξτε μια φλούδα λεμονιού στην κατσαρόλα μαζί με το κουνουπίδι κι επάνω στο καπάκι της τοποθετείστε λίγο βαμβάκι νοτισμένο με ξύδι. Για περισσότερο άρωμα, αφού σβήσετε το μάτι της κουζίνας τοποθετήστε επάνω του μερικούς κόκκους ελληνικού καφέ.
Σημείωση: Πλύνετε το λεμόνι πολύ καλά αν δεν είναι βιολογικής καλλιέργειας όπως και όλα τα εσπεριδοειδή απ' τα οποία χρησιμοποιείτε ξύσμα, φλούδα, ακόμη και φέτα μέσα στα ποτά.

V Μοιραστείτε το με φίλους αν σας άρεσε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου